alza.sk

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

alza.sk

Príspevok od používateľa Johnnny »

mensi problem"Tovar Vám doručí prepravná služba DPD do 24 hodín. V sobotu, nedeľu a cez sviatky prepravná služba tovar nedoručuje. Čas doručenia sa pohybuje v intervale 8:00 - 18:00, bližšie spresnenie bohužiaľ nie je možné. Všeobecne preto doporučujeme nechať si prípadne doručiť balík do zamestnania alebo na iné miesto, kde sa v tomto časovom intervale nachádzate." zajtra nikto nie je doma, asi do 15:00 ako si to mam nechat poslat na inu adresu? ma s tym niekto skusenost?
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Re: alza.sk

Príspevok od používateľa vendo »

Johnnny napísal:mensi problem"Tovar Vám doručí prepravná služba DPD do 24 hodín. V sobotu, nedeľu a cez sviatky prepravná služba tovar nedoručuje. Čas doručenia sa pohybuje v intervale 8:00 - 18:00, bližšie spresnenie bohužiaľ nie je možné. Všeobecne preto doporučujeme nechať si prípadne doručiť balík do zamestnania alebo na iné miesto, kde sa v tomto časovom intervale nachádzate." zajtra nikto nie je doma, asi do 15:00 ako si to mam nechat poslat na inu adresu? ma s tym niekto skusenost?
ak sa nemylim tak kurier ti zavola pred tym tzn mu povies ze ci by nemohol neskor ale mne to zatial doniesli vzdy okolo 17:30 :? a nie do 24hod ale do 48 :?
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

aha, no v tom pripade by to bolo OK, teda dufam ze zavola, dik:-)
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

tak mne vseobecne ked si objednam z hocijakeho obchodu kurier predtym zavola, ak by si nebol doma, dohodni sa napr. so susedmi...
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Mne minule zavolal, nebol som doma spytal som sa ho ze ci by nemohol prist na ine miesto a dosiel, pohode typek, mohli by byt vsetci taki ochotni... :wink:
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

so susedmi sa nedohodnes, potrebujes zasielku od DPD podpisat a mat svoj Obciansky preukaz :-) ... ale kurier ti zavola a dohodne sa s tebou ... inak ak si to este neobjednal, tak si daj inu adresu odberu, napr. do skoly .. urobil som to tak ja aj spoluziak a vzdy sme to mali dopoludnia pred skolou :-) ...
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

no, poslal som mail do alzy s inou adresou :) ale pochybujem ze nieco vyriesim
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

Johnnny napísal:no, poslal som mail do alzy s inou adresou :) ale pochybujem ze nieco vyriesim
no a uz to mas objednane ci nie ? ak to uz mas objednane a objednaval si to vcera, alebo v priebehu dopoludnia, tak nevyriesis nic, lebo je to uz davno pripravene na export, mozno to uz cvaka v depe DPD ... ale ak este neobjednavas, tak pri objednavke mas asi na predposlednej strane kosika moznost zvolit adresu ... mas adresu fakturacnu (tvoja, tvoje meno tvoje kontaktne udaje) a aexistuje adresa dodacia .. cize alternativa .. dokonca by teda bolo mozne ekby si ako preberajucu osobu dal niekoho ineho, kto ma obciansky :-) ...
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

no ja dufam ze mi ten kurier zavola:-) a ze prezije ze si cestu predlzi asi o 15Km :)
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Johnnny napísal:no ja dufam ze mi ten kurier zavola:-) a ze prezije ze si cestu predlzi asi o 15Km :)
Mozno nebude problem, mne niekedy odovzdavali tovar aj o 17:00...
luki999
Expert
Expert

Príspevok od používateľa luki999 »

neni problem, ja som si objednal monitor z alzy a o 2 dni rano o 8:30 mi uz volal kurier, samozrejme som bol v skole, tak som sa s nim dohodol ze nech pride nejak na vecer a potom mi zavolal este raz pred dorucenim
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

problem vyrieseny,volal kurier a dohodli sme sa ze to dovezie zajtra :)
Napísať odpoveď