alza.sk
alza.sk
mensi problem"Tovar Vám doručí prepravná služba DPD do 24 hodín. V sobotu, nedeľu a cez sviatky prepravná služba tovar nedoručuje. Čas doručenia sa pohybuje v intervale 8:00 - 18:00, bližšie spresnenie bohužiaľ nie je možné. Všeobecne preto doporučujeme nechať si prípadne doručiť balík do zamestnania alebo na iné miesto, kde sa v tomto časovom intervale nachádzate." zajtra nikto nie je doma, asi do 15:00 ako si to mam nechat poslat na inu adresu? ma s tym niekto skusenost?
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Re: alza.sk
ak sa nemylim tak kurier ti zavola pred tym tzn mu povies ze ci by nemohol neskor ale mne to zatial doniesli vzdy okolo 17:30Johnnny napísal:mensi problem"Tovar Vám doručí prepravná služba DPD do 24 hodín. V sobotu, nedeľu a cez sviatky prepravná služba tovar nedoručuje. Čas doručenia sa pohybuje v intervale 8:00 - 18:00, bližšie spresnenie bohužiaľ nie je možné. Všeobecne preto doporučujeme nechať si prípadne doručiť balík do zamestnania alebo na iné miesto, kde sa v tomto časovom intervale nachádzate." zajtra nikto nie je doma, asi do 15:00 ako si to mam nechat poslat na inu adresu? ma s tym niekto skusenost?
-
DanielDevil
Addict
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
no a uz to mas objednane ci nie ? ak to uz mas objednane a objednaval si to vcera, alebo v priebehu dopoludnia, tak nevyriesis nic, lebo je to uz davno pripravene na export, mozno to uz cvaka v depe DPD ... ale ak este neobjednavas, tak pri objednavke mas asi na predposlednej strane kosika moznost zvolit adresu ... mas adresu fakturacnu (tvoja, tvoje meno tvoje kontaktne udaje) a aexistuje adresa dodacia .. cize alternativa .. dokonca by teda bolo mozne ekby si ako preberajucu osobu dal niekoho ineho, kto ma obcianskyJohnnny napísal:no, poslal som mail do alzy s inou adresouale pochybujem ze nieco vyriesim