(Stará) NOVÁ láska

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
spanoo
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa spanoo »

Včielka16 napísal:No to je veľmi pekné. Veď zajtra je deň D, tak uvidím,ako to skončí. No veľmi sa bojím, keby som mala aspoň to číslo a mohla sa s ním najskôr tak skontaktovať. Lenže jeho nové číslo nikto známy nemá. :cry:
Nemas sa coho bat...co sa ma stat sa aj stane...ak je to ten pravy tak vies ako to skonci a ak nieje tak to nema cenu :wink:
Včielka16
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Včielka16 »

Dúfam, že to do zajtra prežijem :lol: a že sa stane čo sa má stať a všetko dopadne dobre. Budem sa snažiť mu povedať všetko, čo mám na srdci, chcem, aby to vedel, i keď som mu asi dosť ublížila. Ale myslím si, že každý si zaslúži 2 šancu. Dúfam, že aj ja od neho. Keď nie, život pôjde ďalej, ale nikdy si to neodpustím, že som toto urobila :(
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa addictor »

spanoo napísal:neviem si predstavit zivot bez nej...je mi takou oporou...neviem to opisat...
tak preco si isiel do Irska a ona je tu...??? sry nedalo mi nepoznamenat... :)

BTW: z mojo osobneho hladiska je dost zaujimave, ked hovori 16 rocne dievca o zivotnej laske.... ale preco nie... stava sa vsetko... :) budem ti drzat palec...
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Vy uz nie ste spolu rok a ty si si to uvedomila teraz? :) No fajn.
Vsetci ta tu sice podporuju, ale moj nazor je ten ze 24 rocny chalan, kt. pred rokom pustila k vode daka 15 rocna holka, je z toho davno vonku a uziva si zivot inak a na teba zabudol. Ale ja neviem ci ste sa stykali/pisali aj potom..
Vies vobec o nom nieco, ci je stale nezadany a tak?

Pravdaze ti prajem opak...
Včielka16
Light Expert
Light Expert

Neviem o ňom takmer nič, pár krát som ho stretla v buse ale inak nie. A nepísala som si s ním, pretože som vymazala číslo :cry: ja viem že niektorí sa na tom smejú, že po roku som si na neho "spomenula", ale nie je to tak. Už dávno som oľutovala túto VEĽKÚ CHYBU.
spanoo
Star
Star

addictor napísal:tak preco si isiel do Irska a ona je tu...??? sry nedalo mi nepoznamenat... :)

BTW: z mojo osobneho hladiska je dost zaujimave, ked hovori 16 rocne dievca o zivotnej laske.... ale preco nie... stava sa vsetko... :) budem ti drzat palec...
Odpoved preco som odisiel som ti poslal postou

Co sa tyka toho ze ma 16 tak ja som v 16 nasiel lasku mojho zivota a teraz mam uz skoro 20 a stale sme spolu :)
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

spanoo napísal:Odpoved preco som odisiel som ti poslal postou

Co sa tyka toho ze ma 16 tak ja som v 16 nasiel lasku mojho zivota a teraz mam uz skoro 20 a stale sme spolu :)
sak stavaju sa aj take veci, ale na 100% si ju nepovazoval hned za lasku svojho zivota... :wink:
spanoo
Star
Star

addictor napísal:sak stavaju sa aj take veci, ale na 100% si ju nepovazoval hned za lasku svojho zivota... :wink:
hmmmm tazka otazka...nepovazoval ale citil ze nieco na tom bude a oplati sa za to bojovat ;)
Včielka16
Light Expert
Light Expert

spanoo napísal:Odpoved preco som odisiel som ti poslal postou

poznám aj ja jednu kamošku, ktorá je o rok staršia, je so svojím chalanom zachvíľu 3 roky, i keď ona má 17 a on 20. Neni to taký veľký vekový rozdiel. Neviem, či niekomu vadí vekový rozdiel, ale mne nie.
spanoo
Star
Star

Včielka16 napísal:poznám aj ja jednu kamošku, ktorá je o rok staršia, je so svojím chalanom zachvíľu 3 roky, i keď ona má 17 a on 20. Neni to taký veľký vekový rozdiel. Neviem, či niekomu vadí vekový rozdiel, ale mne nie.
vekovy rozdiel nieje problem pokial nieje obrovsky...velky vekovy rozdiel mne vadi to znamena viac ako 10 rokov...
Napr moja priatelka je odo mna starsia ;) mne to vobec nevadi...ma to len vyhody
Včielka16
Light Expert
Light Expert

Náš vekový rozdiel, ako si sa mohol dočítať je 8 rokov. teraz to vyzerá trochu blbo, keď poviem 16 a 24, ale mne to je jedno, kto si čo myslí.
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

no mne osobne nejaky vekovy rozdiel vobec nevadi... vraj baby letia vzdy na starsich... ale mne skor je prekvapenim, ked si chalan blyziaci sa veku 25 hlada priatelku ktora ma 15... nic proti, nikoho nedehonestujem... ja to len tak proste vidim... hadam som nikoho neurazil...
spanoo
Star
Star

Včielka16 napísal:Náš vekový rozdiel, ako si sa mohol dočítať je 8 rokov. teraz to vyzerá trochu blbo, keď poviem 16 a 24, ale mne to je jedno, kto si čo myslí.
To je v pohode ;) to nieje problem...pozri ale ak mam byt uprimny...tak ak hladas lasku...tak nema cenu aby si sa za nim vracala...lebo ak by o teba naozaj stal tak uz by nieco urobil...prepac za uprimnost
Včielka16
Light Expert
Light Expert

addictor napísal:no mne osobne nejaky vekovy rozdiel vobec nevadi... vraj baby letia vzdy na starsich... ale mne skor je prekvapenim, ked si chalan blyziaci sa veku 25 hlada priatelku ktora ma 15... nic proti, nikoho nedehonestujem... ja to len tak proste vidim... hadam som nikoho neurazil...
Keď ma videl a pýtal sa môjho suseda, koľko mám rokov, tak mu nechcel veriť že mám len 15. Vieš, baby sú podľa mňa v dnešnej dobe výzorovo vyspelejšie.
spanoo napísal:To je v pohode ;) to nieje problem...pozri ale ak mam byt uprimny...tak ak hladas lasku...tak nema cenu aby si sa za nim vracala...lebo ak by o teba naozaj stal tak uz by nieco urobil...prepac za uprimnost
Jasné, ja si cením každý názor. No neviem, naozaj neviem. Zajtra sa to na 99% všetko vyrieši, či to má zmysel.
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

Včielka16...poviem ti to takto...ak ho lubis, tak o neho zabojuj a nehlad na to, ako to moze dopadnut, ale bud pripravena na vsetko :)...chod do toho a povedz mu to co citis...urcite si to nikdy nebudes vycitat :)...za lasku sa oplati bojovat...
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

No je omyl ked si myslite ze vekovi rozdiel je nepodstatna vec...Je to velmi podstatna vec kolegovci..priroda je neuprosna a darmo ked niekdo zije 8 rokov viac ma iny pohlad na zivot, ine skusenosti, inac vsetko vnima, ma ine priority atd atd .... konkretne v mojom okoli je podobny vztah a viete prve mesiace to slo ok..teraz vidim ze jedine co im asi ostane je rozist sa lebo kazdy z nich ma ine diametralne odlisne priority...16 rocne dievca caka od zivota zabavu...funky..pohodka relax...24 rocny chalan uz rozmysla nad buducnostou co ide robit..ako zit...nebavi ho chodit po zabvach atd-uz si to prezil...nevravim ze to musi byt aj tunak tak.len pripominam ze priroda je neuprosna!!!! inac drzim vam palce vcielka ako som ti povedal..chod za nim toto je len mensie uvedenie do reality ;)
Včielka16
Light Expert
Light Expert

Aiden napísal:Včielka16...poviem ti to takto...ak ho lubis, tak o neho zabojuj a nehlad na to, ako to moze dopadnut, ale bud pripravena na vsetko :)...chod do toho a povedz mu to co citis...urcite si to nikdy nebudes vycitat :)...za lasku sa oplati bojovat...
Ďakujem, určite mu to poviem, neviem či zajtra,ale budem na tom intenzívne pracovať,aby som sa s ním porozprávala a povedala mu, čo k nemu cítim. Urobím pre to všetko, ja som veľká bojovníčka,ja sa tak ľahko nevzdám.
Včielka16
Light Expert
Light Expert

midnight_man napísal:No je omyl ked si myslite ze vekovi rozdiel je nepodstatna vec...Je to velmi podstatna vec kolegovci..priroda je neuprosna a darmo ked niekdo zije 8 rokov viac ma iny pohlad na zivot, ine skusenosti, inac vsetko vnima, ma ine priority atd atd .... konkretne v mojom okoli je podobny vztah a viete prve mesiace to slo ok..teraz vidim ze jedine co im asi ostane je rozist sa lebo kazdy z nich ma ine diametralne odlisne priority...16 rocne dievca caka od zivota zabavu...funky..pohodka relax...24 rocny chalan uz rozmysla nad buducnostou co ide robit..ako zit...nebavi ho chodit po zabvach atd-uz si to prezil...nevravim ze to musi byt aj tunak tak.len pripominam ze priroda je neuprosna!!!! inac drzim vam palce vcielka ako som ti povedal..chod za nim toto je len mensie uvedenie do reality ;)
Aj ja som si myslela, že byť slobodná a robiť hlúposti kde s kým,ale mňa to nebaví. Viem, že on je super. Iného nechcem. V živote som takého chalana nestretla. Je výnimočný. Škoda, že som si to neuvedomila aj vtedy. Ale budem BOJOVAŤ.
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Včielka16 napísal:Aj ja som si myslela, že byť slobodná a robiť hlúposti kde s kým,ale mňa to nebaví.
mozno nie teraz. uvidis ze ti to zacne chybat...
Včielka16
Light Expert
Light Expert

midnight_man napísal:mozno nie teraz. uvidis ze ti to zacne chybat...
Ja nevravím, že som si to nevyskúšala. Vyskúšala, ale neláka ma to. Keď sa chcem zabaviť, tak sa bavím s kamoškami.
Napísať odpoveď