Nemas sa coho bat...co sa ma stat sa aj stane...ak je to ten pravy tak vies ako to skonci a ak nieje tak to nema cenuVčielka16 napísal:No to je veľmi pekné. Veď zajtra je deň D, tak uvidím,ako to skončí. No veľmi sa bojím, keby som mala aspoň to číslo a mohla sa s ním najskôr tak skontaktovať. Lenže jeho nové číslo nikto známy nemá.
(Stará) NOVÁ láska
Dúfam, že to do zajtra prežijem
a že sa stane čo sa má stať a všetko dopadne dobre. Budem sa snažiť mu povedať všetko, čo mám na srdci, chcem, aby to vedel, i keď som mu asi dosť ublížila. Ale myslím si, že každý si zaslúži 2 šancu. Dúfam, že aj ja od neho. Keď nie, život pôjde ďalej, ale nikdy si to neodpustím, že som toto urobila 
-
addictor
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
tak preco si isiel do Irska a ona je tu...??? sry nedalo mi nepoznamenat...spanoo napísal:neviem si predstavit zivot bez nej...je mi takou oporou...neviem to opisat...
BTW: z mojo osobneho hladiska je dost zaujimave, ked hovori 16 rocne dievca o zivotnej laske.... ale preco nie... stava sa vsetko...
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Vy uz nie ste spolu rok a ty si si to uvedomila teraz?
No fajn.
Vsetci ta tu sice podporuju, ale moj nazor je ten ze 24 rocny chalan, kt. pred rokom pustila k vode daka 15 rocna holka, je z toho davno vonku a uziva si zivot inak a na teba zabudol. Ale ja neviem ci ste sa stykali/pisali aj potom..
Vies vobec o nom nieco, ci je stale nezadany a tak?
Pravdaze ti prajem opak...
Vsetci ta tu sice podporuju, ale moj nazor je ten ze 24 rocny chalan, kt. pred rokom pustila k vode daka 15 rocna holka, je z toho davno vonku a uziva si zivot inak a na teba zabudol. Ale ja neviem ci ste sa stykali/pisali aj potom..
Vies vobec o nom nieco, ci je stale nezadany a tak?
Pravdaze ti prajem opak...
Odpoved preco som odisiel som ti poslal postouaddictor napísal:tak preco si isiel do Irska a ona je tu...??? sry nedalo mi nepoznamenat...
BTW: z mojo osobneho hladiska je dost zaujimave, ked hovori 16 rocne dievca o zivotnej laske.... ale preco nie... stava sa vsetko...budem ti drzat palec...
Co sa tyka toho ze ma 16 tak ja som v 16 nasiel lasku mojho zivota a teraz mam uz skoro 20 a stale sme spolu
poznám aj ja jednu kamošku, ktorá je o rok staršia, je so svojím chalanom zachvíľu 3 roky, i keď ona má 17 a on 20. Neni to taký veľký vekový rozdiel. Neviem, či niekomu vadí vekový rozdiel, ale mne nie.spanoo napísal:Odpoved preco som odisiel som ti poslal postou
Co sa tyka toho ze ma 16 tak ja som v 16 nasiel lasku mojho zivota a teraz mam uz skoro 20 a stale sme spolu
vekovy rozdiel nieje problem pokial nieje obrovsky...velky vekovy rozdiel mne vadi to znamena viac ako 10 rokov...Včielka16 napísal:poznám aj ja jednu kamošku, ktorá je o rok staršia, je so svojím chalanom zachvíľu 3 roky, i keď ona má 17 a on 20. Neni to taký veľký vekový rozdiel. Neviem, či niekomu vadí vekový rozdiel, ale mne nie.
Napr moja priatelka je odo mna starsia
To je v pohodeVčielka16 napísal:Náš vekový rozdiel, ako si sa mohol dočítať je 8 rokov. teraz to vyzerá trochu blbo, keď poviem 16 a 24, ale mne to je jedno, kto si čo myslí.
Keď ma videl a pýtal sa môjho suseda, koľko mám rokov, tak mu nechcel veriť že mám len 15. Vieš, baby sú podľa mňa v dnešnej dobe výzorovo vyspelejšie.addictor napísal:no mne osobne nejaky vekovy rozdiel vobec nevadi... vraj baby letia vzdy na starsich... ale mne skor je prekvapenim, ked si chalan blyziaci sa veku 25 hlada priatelku ktora ma 15... nic proti, nikoho nedehonestujem... ja to len tak proste vidim... hadam som nikoho neurazil...
Jasné, ja si cením každý názor. No neviem, naozaj neviem. Zajtra sa to na 99% všetko vyrieši, či to má zmysel.spanoo napísal:To je v pohodeto nieje problem...pozri ale ak mam byt uprimny...tak ak hladas lasku...tak nema cenu aby si sa za nim vracala...lebo ak by o teba naozaj stal tak uz by nieco urobil...prepac za uprimnost
-
midnight_man
Guru
No je omyl ked si myslite ze vekovi rozdiel je nepodstatna vec...Je to velmi podstatna vec kolegovci..priroda je neuprosna a darmo ked niekdo zije 8 rokov viac ma iny pohlad na zivot, ine skusenosti, inac vsetko vnima, ma ine priority atd atd .... konkretne v mojom okoli je podobny vztah a viete prve mesiace to slo ok..teraz vidim ze jedine co im asi ostane je rozist sa lebo kazdy z nich ma ine diametralne odlisne priority...16 rocne dievca caka od zivota zabavu...funky..pohodka relax...24 rocny chalan uz rozmysla nad buducnostou co ide robit..ako zit...nebavi ho chodit po zabvach atd-uz si to prezil...nevravim ze to musi byt aj tunak tak.len pripominam ze priroda je neuprosna!!!! inac drzim vam palce vcielka ako som ti povedal..chod za nim toto je len mensie uvedenie do reality 
Ďakujem, určite mu to poviem, neviem či zajtra,ale budem na tom intenzívne pracovať,aby som sa s ním porozprávala a povedala mu, čo k nemu cítim. Urobím pre to všetko, ja som veľká bojovníčka,ja sa tak ľahko nevzdám.Aiden napísal:Včielka16...poviem ti to takto...ak ho lubis, tak o neho zabojuj a nehlad na to, ako to moze dopadnut, ale bud pripravena na vsetko...chod do toho a povedz mu to co citis...urcite si to nikdy nebudes vycitat
...za lasku sa oplati bojovat...
Aj ja som si myslela, že byť slobodná a robiť hlúposti kde s kým,ale mňa to nebaví. Viem, že on je super. Iného nechcem. V živote som takého chalana nestretla. Je výnimočný. Škoda, že som si to neuvedomila aj vtedy. Ale budem BOJOVAŤ.midnight_man napísal:No je omyl ked si myslite ze vekovi rozdiel je nepodstatna vec...Je to velmi podstatna vec kolegovci..priroda je neuprosna a darmo ked niekdo zije 8 rokov viac ma iny pohlad na zivot, ine skusenosti, inac vsetko vnima, ma ine priority atd atd .... konkretne v mojom okoli je podobny vztah a viete prve mesiace to slo ok..teraz vidim ze jedine co im asi ostane je rozist sa lebo kazdy z nich ma ine diametralne odlisne priority...16 rocne dievca caka od zivota zabavu...funky..pohodka relax...24 rocny chalan uz rozmysla nad buducnostou co ide robit..ako zit...nebavi ho chodit po zabvach atd-uz si to prezil...nevravim ze to musi byt aj tunak tak.len pripominam ze priroda je neuprosna!!!! inac drzim vam palce vcielka ako som ti povedal..chod za nim toto je len mensie uvedenie do reality
-
midnight_man
Guru