Test Drive Unlimited
dá sa to aj so šípkami celkom slušne hrať.. aspoň čo sa týka áut. Motorky však už sú strašne sprosté, na ich riadenie treba väčšiu citlivosť. Mohli urobiť ten princíp ich riadenia trochu iný.. veď je kopec hier, kde sa dali motorky riadiť aj klavesnicou celkom pohodovo. Ale ako som písal, autá sú v pohode, len od kategórie D a vyššie som si musel zapnúť asistentov, pretože udržať auto na ceste v správnej stope bol už problém..patrick1 napísal:hrajem tuto hru, je to super aale neviem ci by som bol ochotny ju hrat bez volantu...myslim ze s volantom je to ine kafe:) ja som ani sipky neskusal...
No inak je to super hra.. len serú ma tie neviditeľné prekážky na ceste.. to je polícia? Abo čo.. furt si idem, reku mám peknú prázdnu cestu a zrazu zničoho nič do niečoho vrazím. Najviac ma to dokáže nasrať pri stopároch, keď toto mi často zníži celé bodovanie..
No pokial si pamatam, tak mne sa nic take nestavalo. Skus nahodit nejaky patch.brm napísal:No inak je to super hra.. len serú ma tie neviditeľné prekážky na ceste.. to je polícia? Abo čo.. furt si idem, reku mám peknú prázdnu cestu a zrazu zničoho nič do niečoho vrazím. Najviac ma to dokáže nasrať pri stopároch, keď toto mi často zníži celé bodovanie..
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
hmm.. to sa ti len tak zrazu objavi auto ? mne to robilo ale nie tak ze hned sa objavilo.. stihol som zareagovat.. robilo vtedy ked som isiel pekne rychlo..
a co sa tyka motoriek.. tak na volante sa daju ovladat uplne v pohode.. ale u kamosa som presiel ten zavod za milion na nestunovanej ninje na sipkach so spojkou a manualnou prevodovkou za 58 min
a co sa tyka motoriek.. tak na volante sa daju ovladat uplne v pohode.. ale u kamosa som presiel ten zavod za milion na nestunovanej ninje na sipkach so spojkou a manualnou prevodovkou za 58 min
ee.. to auto sa vôbec neobjaví.. valíš sa po ceste 350 na vytunenom lamborghini po prázdnej ceste.. a zrazu narazíš do niečo neviditeľného.. iba Teba kus odhodí.. a normálne potom ešte vidíš dym od šmyku na ceste, akoby sa po nej šmýkalo neviditeľné auto. Keďže v čase nárazu sa okamžite zapne policajný radar a ukazuje, že sa nachádzam práve pri policajnom aute, usudzujem, že to neviditeľné auto je asi nejaká polícia......Šu-Do napísal:hmm.. to sa ti len tak zrazu objavi auto ? mne to robilo ale nie tak ze hned sa objavilo.. stihol som zareagovat.. robilo vtedy ked som isiel pekne rychlo..
Šu-Do.. jj, presne jak to tam popisoval. Btw.. áno, jeden policajný sedan vidím normálne. Je viac druhov policajných áut?
Ale inak myslím, že nateraz sa s TDU rozlúčim na niekoľko týždňov.. ma totiž nasral, pretože pri spustení sa hra resetla a vynulovali sa všetky moje doterajšie závody.. síce mám všetky peniaze, autá, motorky, všetky objavené závody a preskúmané cesty tiež ostali, ale nemám urobenú ani jednu misiu, ani jeden dokončený závod.. wtf? A TDU si nerobí žiaden backup profilu..
Ale inak myslím, že nateraz sa s TDU rozlúčim na niekoľko týždňov.. ma totiž nasral, pretože pri spustení sa hra resetla a vynulovali sa všetky moje doterajšie závody.. síce mám všetky peniaze, autá, motorky, všetky objavené závody a preskúmané cesty tiež ostali, ale nemám urobenú ani jednu misiu, ani jeden dokončený závod.. wtf? A TDU si nerobí žiaden backup profilu..
-
Lordofminor
Novice
Lordofminor.. po nainštalovaní nového firewallu mi to robilo tiež. V tej chvíli sa TDU pokúša napojiť na Internet, ale firewall ho blokol a firewall vypísal hlášku, či povoliť spojenie alebo zablokovať. Žiaľ tá hláška nebola viditeľná. Vyriešil som to tak, že vo firewalle som zablokoval prístup do internetu pre všetky nové programy, čiže firewall automaticky blokol prístup a už neotravoval žiadnymi hláškami..... a hra išla. (firewall -> Kerio Personal Firewall)
Vyskúšaj..
Vyskúšaj..
-
Lordofminor
Novice
Včera som stiahol TDU patch 1.66A, píšu tam aj o oprave chyby, ktorá poškodzuje profily.. tak som zvedavý.Šu-Do napísal:brm.. je len jeden typ policajneho auta.. ten sedan...
a to so sejvami.. mne sa to stalo 3X.. ostali mi auta.. ale percenta.. prezleceny typek do ineho oblecenia.. a preteky.. vsetko sa zmenilo...
vzdy po dohrani som si ich zalohoval potom
//jj.. ten save bol ešte pred aplikáciou patchu..
-
Lordofminor
Novice