Test Drive Unlimited

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
xbarney
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa xbarney »

Ja to hram na keys, ziadny problem a hra sa mi velmi paci, neviem co sa Vam nezda :D . Je to presne ta hra, pri ktorej sa viem dobre odreagovat, iba zapnem a jazdim po ostrove :lol:
Shamway
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shamway »

zdravim mam mensi problem s volantom MOMO v tejto hre. Ide o to ze ovladanie je velmi necitilive t.j ze musim otocit volant o 45 stupnov a zatoci len trochu.. neviete ako sa to da nastavit?
hatamrc
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa hatamrc »

v ovladani mas nastavenie citlivosti volantu
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Shamway napísal:zdravim mam mensi problem s volantom MOMO v tejto hre. Ide o to ze ovladanie je velmi necitilive t.j ze musim otocit volant o 45 stupnov a zatoci len trochu.. neviete ako sa to da nastavit?
V nastaveniach si najdi pomer medzi Linearitou a Citlivostou volantu
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

patrick1 napísal:hrajem tuto hru, je to super aale neviem ci by som bol ochotny ju hrat bez volantu...myslim ze s volantom je to ine kafe:) ja som ani sipky neskusal...
dá sa to aj so šípkami celkom slušne hrať.. aspoň čo sa týka áut. Motorky však už sú strašne sprosté, na ich riadenie treba väčšiu citlivosť. Mohli urobiť ten princíp ich riadenia trochu iný.. veď je kopec hier, kde sa dali motorky riadiť aj klavesnicou celkom pohodovo. Ale ako som písal, autá sú v pohode, len od kategórie D a vyššie som si musel zapnúť asistentov, pretože udržať auto na ceste v správnej stope bol už problém.. :roll:

No inak je to super hra.. len serú ma tie neviditeľné prekážky na ceste.. to je polícia? Abo čo.. furt si idem, reku mám peknú prázdnu cestu a zrazu zničoho nič do niečoho vrazím. Najviac ma to dokáže nasrať pri stopároch, keď toto mi často zníži celé bodovanie.. :(
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

brm napísal:No inak je to super hra.. len serú ma tie neviditeľné prekážky na ceste.. to je polícia? Abo čo.. furt si idem, reku mám peknú prázdnu cestu a zrazu zničoho nič do niečoho vrazím. Najviac ma to dokáže nasrať pri stopároch, keď toto mi často zníži celé bodovanie.. :(
No pokial si pamatam, tak mne sa nic take nestavalo. Skus nahodit nejaky patch.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

hmm.. to sa ti len tak zrazu objavi auto ? mne to robilo ale nie tak ze hned sa objavilo.. stihol som zareagovat.. robilo vtedy ked som isiel pekne rychlo..
a co sa tyka motoriek.. tak na volante sa daju ovladat uplne v pohode.. ale u kamosa som presiel ten zavod za milion na nestunovanej ninje na sipkach so spojkou a manualnou prevodovkou za 58 min :)
Shamway
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shamway »

Zdravim stiahol som si save a ked otvorim mapu a chcem sa niekto presmiastnit tak napise PRIPOJENI K SITI SELHALO co stym? pls help
brm
Darca
Darca

Šu-Do napísal:hmm.. to sa ti len tak zrazu objavi auto ? mne to robilo ale nie tak ze hned sa objavilo.. stihol som zareagovat.. robilo vtedy ked som isiel pekne rychlo..
ee.. to auto sa vôbec neobjaví.. valíš sa po ceste 350 na vytunenom lamborghini po prázdnej ceste.. a zrazu narazíš do niečo neviditeľného.. iba Teba kus odhodí.. a normálne potom ešte vidíš dym od šmyku na ceste, akoby sa po nej šmýkalo neviditeľné auto. Keďže v čase nárazu sa okamžite zapne policajný radar a ukazuje, že sa nachádzam práve pri policajnom aute, usudzujem, že to neviditeľné auto je asi nejaká polícia...... :roll:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

brm
je to nejaka chyba.. este som sa s nou nestretol.. takze nwm
skus tu
btw vidis vobec niekedy policajne auto ?
brm
Darca
Darca

Šu-Do.. jj, presne jak to tam popisoval. Btw.. áno, jeden policajný sedan vidím normálne. Je viac druhov policajných áut?

Ale inak myslím, že nateraz sa s TDU rozlúčim na niekoľko týždňov.. ma totiž nasral, pretože pri spustení sa hra resetla a vynulovali sa všetky moje doterajšie závody.. síce mám všetky peniaze, autá, motorky, všetky objavené závody a preskúmané cesty tiež ostali, ale nemám urobenú ani jednu misiu, ani jeden dokončený závod.. wtf? A TDU si nerobí žiaden backup profilu.. :(
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

brm.. je len jeden typ policajneho auta.. ten sedan...
a to so sejvami.. mne sa to stalo 3X.. ostali mi auta.. ale percenta.. prezleceny typek do ineho oblecenia.. a preteky.. vsetko sa zmenilo...
vzdy po dohrani som si ich zalohoval potom
Matros
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Matros »

chcem sa spytat...neviem ci to tu uz bolo rozoberane tak ak ano sak sorry za spam..
Ked dohram a vypinam hru tak normalne save-ne a ztmavne akoze sa vypina ale zamrzne...neviem preco .... neda sa nijak vypnut iba resetom... vie niekto co s tym moze byt???
vdaka za pomoc
Lordofminor
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lordofminor »

Ahojte,

ked idem zapnut TDU, zacnu normalne tie Into videa, a po tom poslednom, co je Eden Games, sa to akoby sekne a ostane len cierna obrazovka, a nic s tim nemozem robit, len tvrdy reset.. Pred tim mi to nerobilo (som preinstaloval Win)... :?
brm
Darca
Darca

Lordofminor.. po nainštalovaní nového firewallu mi to robilo tiež. V tej chvíli sa TDU pokúša napojiť na Internet, ale firewall ho blokol a firewall vypísal hlášku, či povoliť spojenie alebo zablokovať. Žiaľ tá hláška nebola viditeľná. Vyriešil som to tak, že vo firewalle som zablokoval prístup do internetu pre všetky nové programy, čiže firewall automaticky blokol prístup a už neotravoval žiadnymi hláškami..... a hra išla. (firewall -> Kerio Personal Firewall)

Vyskúšaj.. ;)
Lordofminor
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Ďakujem BRM, tušil som že to bude FW Comodo.. :)
Ale veď pred tím, som povolil, aby sa mohol pripojiť.. Asi mu to nestačilo :)
Ešte raz dík
brm
Darca
Darca

Šu-Do napísal:brm.. je len jeden typ policajneho auta.. ten sedan...
a to so sejvami.. mne sa to stalo 3X.. ostali mi auta.. ale percenta.. prezleceny typek do ineho oblecenia.. a preteky.. vsetko sa zmenilo...
vzdy po dohrani som si ich zalohoval potom
Včera som stiahol TDU patch 1.66A, píšu tam aj o oprave chyby, ktorá poškodzuje profily.. tak som zvedavý. ;) Len podľa všetkého starý profil je nenávratne preč.. :( a to už bol tesne pred 50%..

//jj.. ten save bol ešte pred aplikáciou patchu.. :(
Lordofminor
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

brm napísal:Včera som stiahol TDU patch 1.66A, píšu tam aj o oprave chyby, ktorá poškodzuje profily.. tak som zvedavý. ;) Len podľa všetkého starý profil je nenávratne preč.. :( a to už bol tesne pred 50%..
Nechapem?! Ved patch je už dávno nie? A nič nestratíš, ja som dal na stará profil a všetko v pohode :)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Lordofminor napísal:Nechapem?! Ved patch je už dávno nie? A nič nestratíš, ja som dal na stará profil a všetko v pohode :)
lenze jemu sa dofakali sejvy este pred tym ako aplikoval patch...
engWar
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa engWar »

I NEED HELP PLS! ...pri prvom zavode mi to sekne, neviete niekto co s tym?

Aspon ze mi to ide na high bez sekania, 1280x800, HDR+4xAA. Zostava: AMD Turion64 X2 3600+, ATI HD2600 256MB, 250GB sata.
Napísať odpoveď