(Stará) NOVÁ láska
noo ono je to tak ze vzdy chceme to co nemame .. nevies ci casom zas nezmenis nazor ................ a niejak sa k teme a tomu vsetkemu nejdem vyjadrovat asi len good luck a nemaj velke oci ............. moj osobny nazor je ze ak ma 24 a rok sa o teba uz nezaujimal tak chalan je uz davno za vodou ... a sorac ale ty mas 16 ked ti rok nechybal alebo ako to bolo preco prave teraz ? ., vies hovori sa ze nikdy neni neskoro a kazdy si zasluzi druhu sancu , aleee kolko je na tom pravdy to ti neviem .. väcsinou si uvedomime to o co sme prisli az ked je uz neskoro ............. a ja ti nechcem radit ci prehovarat ta jasne ved skus za pokus nikdy nic nedas , ale mozno po roku je uz cas aby si sa skor pohla do predu a neriesila co boloVčielka16 napísal:Ja nevravím, že som si to nevyskúšala. Vyskúšala, ale neláka ma to. Keď sa chcem zabaviť, tak sa bavím s kamoškami.
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
To ti sice jedno moze byt, ale kazdy rozumny clovek vie ako taketo "vztahy" povacsinou funguju. Oni totiz nemozu fungovat uz z principu, ze obe strany ziju v uplne inom svete...Včielka16 napísal:Náš vekový rozdiel, ako si sa mohol dočítať je 8 rokov. teraz to vyzerá trochu blbo, keď poviem 16 a 24, ale mne to je jedno, kto si čo myslí.
Ja počítam aj s tým, že jeho odpoveď bude NIE. Je to tak 50/50. Budem ma to dosť mrzieť ak to nevyjde,ale budem sa musieť s tým zmieriť, život pôjde ďalej. I keď si nikdy neodpustím, čo som urobila. Bola to obrovská chyba.
To ti sice jedno moze byt, ale kazdy rozumny clovek vie ako taketo "vztahy" povacsinou funguju. Oni totiz nemozu fungovat uz z principu, ze obe strany ziju v uplne inom svete...
Vzhľadom na to, že som s ním už raz chodila, viem aký je, aj keď je starší, nie je vidieť, že by bol veľmi "INÝ" ako ja. Keď nám to fungovalo vtedy, prečo by nemohlo aj teraz? Dúfam, že už dens budem vedieť na čom som. A ďakujem všetkým, ktorí ma podporili a držia palce.
To ti sice jedno moze byt, ale kazdy rozumny clovek vie ako taketo "vztahy" povacsinou funguju. Oni totiz nemozu fungovat uz z principu, ze obe strany ziju v uplne inom svete...
Vzhľadom na to, že som s ním už raz chodila, viem aký je, aj keď je starší, nie je vidieť, že by bol veľmi "INÝ" ako ja. Keď nám to fungovalo vtedy, prečo by nemohlo aj teraz? Dúfam, že už dens budem vedieť na čom som. A ďakujem všetkým, ktorí ma podporili a držia palce.
suhlasim s t0m4s3-m ... podla mna nie je mozne aby to fungovalo ...
uz len z toho dovodu ze on ma svojich kamaratov a ty svojich a pochybujem ze sa clovek ktory ma 24 dokaze bavit s 16 rocnymi ludmi ... a samozrejme naopak ... v kazdom kolektive sa preberaju ine veci ...
dalsia vec ako uz bolo spomenute on ocakava podla mna viac od vztahu ako ty ...
to tvoje to je len poblaznenie ... IMHO ...
v tvojom veku by som si hladal niekoho rovnakeho veku max tak 2 roky rozdiel ...
je jedno ci vyzeras starsie a ci si o sebe myslis ze mas podla tvojho nazoru rozumne zmyslanie ale na 90% nemas take zmyslanie a take nazory ako on a uz len z toho dovodu podla mna takyto vztah nemoze fungovat ...
toto je len moj nazor ...
uz len z toho dovodu ze on ma svojich kamaratov a ty svojich a pochybujem ze sa clovek ktory ma 24 dokaze bavit s 16 rocnymi ludmi ... a samozrejme naopak ... v kazdom kolektive sa preberaju ine veci ...
dalsia vec ako uz bolo spomenute on ocakava podla mna viac od vztahu ako ty ...
to tvoje to je len poblaznenie ... IMHO ...
v tvojom veku by som si hladal niekoho rovnakeho veku max tak 2 roky rozdiel ...
je jedno ci vyzeras starsie a ci si o sebe myslis ze mas podla tvojho nazoru rozumne zmyslanie ale na 90% nemas take zmyslanie a take nazory ako on a uz len z toho dovodu podla mna takyto vztah nemoze fungovat ...
toto je len moj nazor ...
No naozaj som nečakala, že to bude takto. Pekne sa pozdravil,tak som potom išla k nemu, či si môžem prisadnúť a on povedal samozrejme. Potom sme sa bavili o škole, o kamošoch, o tom, či niekoho mám, nakoniec mi poprial pekného Valentína a ja som mu dala malý list... Nech si ho prečíta.. Samozrejme, bolo na ňom aj číslo. Všetko má svoj čas. A dokonca, už mám aj číslo, od spoločnej kamošky...
-
midnight_man
Guru
Tak ako mi poradil jeden kamoš, nemôžem ísť na neho zhurta, musím sa s ním najskôr začať stretávať a tak. No dúfam, že mi odpustí. Ale tak nechcem predbiehať udalosti. Počkám, pokiaľ sa ozve, ak sa vlastne ozve. Ale určite s ním kecnem aj nabudúce keď ho stretnem.addictor napísal:hmmm... tak taketo riesenie by ma fakt nenapadlo.... za to ti skladam poklonu.....som fakt zvedavy, ako to dopadne...