čítajSteven666 napísal:blá blá...
Najhorsi film
Aha takze ty si najskor precitas co to je a potom to sudis... to ako niekde bude preklep horor->komedia a ty sa budes smiat na kruhu len preto ze to tam je napisane. Netvrdim ze je tam preklep, len nema zakladne znaky satitry ani parodie a nehra tam Leslie Nelson tak to praskli do sci-fi. Vacsina ludi ten film chape tak ako ty ako plytke sci-fi. Niektori tomu filmu vsak pochopili.Steven666 napísal:je zvláštne že na imdb je napísané Action / Adventure / Sci-Fi / Thriller ale ani zmienka o satire...
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
pri tomto sa vacsinou smeju ti, ktori absolutne nechapu hviezdnu pechotualfonz napísal:Aj pri TOMTO filme píšu "komédia" a nikto sa pri tom nesmial
-
barbaronan
Expert
Najhorší film pre mňa bol jednoznačne Agenti dementi, ktorý som bol donútený pozerať celý
Medzi ďalšie perly patrí určite Prci, prci, prcičky: Spolok Beta, túto sračku som vydržal pozerať 15min, akonáhle som zhliadol ten striptízový študenský domov, musel som to vypnúť
Medzi ďalšie perly patrí určite Prci, prci, prcičky: Spolok Beta, túto sračku som vydržal pozerať 15min, akonáhle som zhliadol ten striptízový študenský domov, musel som to vypnúť
loool, to som nevedel ze aj takato tema je tu
najtrapnejsie su podla mna Prci, prci, prcicky....to je jedno ktore...uplne som nevidel na tom filme nic zaujimave...nevidel som ani jeden diel
ale TOTAL najvacsi prepadak je Země mrtvých, original nazov neviem, asi pred pol rokom to doniesol brat ze ppc film so zombies ale vyklula sa z toho nizkorozpoctova kktina na urovni Teletubies
najtrapnejsie su podla mna Prci, prci, prcicky....to je jedno ktore...uplne som nevidel na tom filme nic zaujimave...nevidel som ani jeden diel
ale TOTAL najvacsi prepadak je Země mrtvých, original nazov neviem, asi pred pol rokom to doniesol brat ze ppc film so zombies ale vyklula sa z toho nizkorozpoctova kktina na urovni Teletubies
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
The Nanny diaries - nuda nuda nuda... Príbeh bez šťavy, prehnané vykreslenie bohatých Amíkov a úbohej nanny, ktorá sa stará o neposlušné dieťa.
30 days of night - keď ani do polovice filmu nebola naznačená pointa a všade bola krv a telá bez hliav, už som to nevydržala a so želaním pokojnej noci som si pustila iný film
30 days of night - keď ani do polovice filmu nebola naznačená pointa a všade bola krv a telá bez hliav, už som to nevydržala a so želaním pokojnej noci som si pustila iný film
No ako pozeram, tak by sa tema mala premenovat na "Filmy, ktore vas sklamali" alebo nieco v tom zmysle, pretoze niektore spomenute filmy klasifikovat ako najhorsie...to teda urcite nie. Skor je to sposobene tym, ze prva vlna ludi, ktori to videli zacali film ospevovat a dalsi uz cakali nieco uzasne, ale film bol pritom iba dobry, no logicky zavladlo sklamanie a hned hura do temy o najhorsom filme. Ale niektore tie filmy si to nezasluzia.
Uvediem priklad: najhorsi film - Panic je nanic, najvacsie sklamanie - Potomkovia ludi.
Uvediem priklad: najhorsi film - Panic je nanic, najvacsie sklamanie - Potomkovia ludi.