Raz mi poslala taku retazovku kde boli pismena od a po h. Ona mi dala pismeno i ktore znamenalo pacis sa mi takze mi to tak nepriamo naznacila. Vypadol mi net. Prave v tu chvilu ked mi to napisala ( mal som v tu chvilu strasne nervy
co dalej?
co dalej?
caute, mam 14. V triede sa mi paci jedna baba. Vzdy to bola moja kamoska ale teraz sa mi zda ze je medi nami nieco viac. Asi mesiac si s nou pisem na icq a chodim s nou kazdy az skoro ku jej domu lebo byvame dost blizko seba. Aj spolu sedime vo vsetkych ucebnach. A tak dalej proste. Jediny problem mohol byt ten ze ona pocuva rock a ja hip-hop. No raz ked sme si o tom pisali tak na druhy den prisla oblecena normalne ( predtym stale nosila len cierne veci, ale ja som jej nic nehovoril o tom ze by sa mala inak obliekat).
Raz mi poslala taku retazovku kde boli pismena od a po h. Ona mi dala pismeno i ktore znamenalo pacis sa mi takze mi to tak nepriamo naznacila. Vypadol mi net. Prave v tu chvilu ked mi to napisala ( mal som v tu chvilu strasne nervy
). No potom sa to nejako vyriesilo. Ale teraz absolutne neviem ako mam ist na nu dalej. Poprosim nejake rady.
-
midnight_man
Guru
-
Začiatok Konca
Professional
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Doskok: Ideš na to dobre, grafika by Ti mohla pomôcť tráviť s ňou viac času aj v menšej skupine ľudí, čo je dôležité. Inak sa riaď podľa toho, čo napísal bolek, ona napísala gro, čoho by si sa mal držať

What the f**k?!BabySHAQ napísal:Staci podradit a poriadne uspypat a mas ju v kapsy
Daj si fackuBabySHAQ napísal:...february zmrzlina ...
Doskok aj zmienená holka majú 14. Pochybujem, že máš viac. Kchrobakos napísal:po 2...viem ze si nato mlady .. ale ..ked nevies jak dalej tak skocte vecer na vinko , troskusa napite (ne vela by doma nemala poje***) ..pri takoom opijani s fajn holkou staci uz len maloo
-
Godfather
Medium Star
Ma 14 mozno poprvykrat preziva nieco podobne tak preco by sa neporadil? ... Chrobakos _ posielat 14nast rocnych na vinko je podla mna nie najlepsia rada ... este toho vinka popije dostmi-chau napísal:tu by sa malo zaviest pravidlo pred zalozenim topicu "nevyriesi vas problem rozhovor?" bolo by tu toho menej
Tentokrat skor "nevyriesi vas problem lizatko v tvare srdiecka a valentinka?"mi-chau napísal:tu by sa malo zaviest pravidlo pred zalozenim topicu "nevyriesi vas problem rozhovor?" bolo by tu toho menej
ci "nevyriesi vas problem otrieskat si hlavu o lavicu?". Taketo chu**** riesit v 14tich, alebo ani nie riesit ale este si to tahat na forum. Vymen klavesnicu za anglicaky.
Neviem ci chces aby sme ti povedali ze s tebou chce chodit, alebo ze ta ma len za dobreho kamarata lebo vacsinou sa to takto vobec neda posudit. Aj ked v tvojom srdervucom pribehu o istej strasne-ale-strasne-romantickej icq retazovke sa skryva jedna napoveda. Ano, chce s tebou chodit, drzat ta za ruku zaslintat ta ako prava dospelacka ked ti da pusu a rano sa ti zdravit o cosi milsim tonom. Chod do toho.
-
tereza
Medium Star
ja mam obcas pocit, ze ti mladsi vlastne ani moc nechcu radu. oni sa chcu pochvalit.. zamachrovat. no ale tak to je len moj subjektivny nazor. nie len na tuto temu, tak vseobecne
no a k teme: nebudem opakovat vsetko co tu uz bolo, lebo vsetko tu uz bolo
takze: ak si myslis ze to ma zmysel, ze by to mohlo fungovat, ze to chces, tak nevahaj a.. vsak vies
no a k teme: nebudem opakovat vsetko co tu uz bolo, lebo vsetko tu uz bolo
takze: ak si myslis ze to ma zmysel, ze by to mohlo fungovat, ze to chces, tak nevahaj a.. vsak vies