co dalej?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Doskok
Novice
Novice

co dalej?

Príspevok od používateľa Doskok »

caute, mam 14. V triede sa mi paci jedna baba. Vzdy to bola moja kamoska ale teraz sa mi zda ze je medi nami nieco viac. Asi mesiac si s nou pisem na icq a chodim s nou kazdy az skoro ku jej domu lebo byvame dost blizko seba. Aj spolu sedime vo vsetkych ucebnach. A tak dalej proste. Jediny problem mohol byt ten ze ona pocuva rock a ja hip-hop. No raz ked sme si o tom pisali tak na druhy den prisla oblecena normalne ( predtym stale nosila len cierne veci, ale ja som jej nic nehovoril o tom ze by sa mala inak obliekat).

Raz mi poslala taku retazovku kde boli pismena od a po h. Ona mi dala pismeno i ktore znamenalo pacis sa mi takze mi to tak nepriamo naznacila. Vypadol mi net. Prave v tu chvilu ked mi to napisala ( mal som v tu chvilu strasne nervy :roll: :D ). No potom sa to nejako vyriesilo. Ale teraz absolutne neviem ako mam ist na nu dalej. Poprosim nejake rady.
bolek
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Čo takto ju niekam pozvať? :) A to, že sa vám páči rozdielna hudba vôbec nie je až také hrozné. Veď ty si môžeš vypočuť čo sa páči jej a ona čo tebe. Aspoň vám to obohatí hudobné obzory. :D

A rýchlo konaj, vyzerá to nádejne, GL!
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

bolek napísal:Čo takto ju niekam pozvať? :) A to, že sa vám páči rozdielna hudba vôbec nie je až také hrozné. Veď ty si môžeš vypočuť čo sa páči jej a ona čo tebe. Aspoň vám to obohatí hudobné obzory. :D

A rýchlo konaj, vyzerá to nádejne, GL!
Nemam co dodat...Lepsie sa to uz napisat neda.. ;)
Doskok
Novice
Novice

mozno by to aj islo. A este nieco - ona chodi na grafiku ( mimochodom aj ja sa robim grafiku) nemyslite ze by bolo dobre prihlasit sa tam tiez?
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Rozmýšlaj,či to za to stojí...a nečakaj od toho až tak veľa..aj keď by to bolo pekné...ale asi je to len chvíľkové pobláznenie..alebo sa mýlim?...dúfam,že áno.. :wink:
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Môžeš, na tom nie je nič zlé, pokiaľ to nerobíš na silu a len kvôli nej. :)
Doskok
Novice
Novice

nasilu urcite nie pretoze grafika ma fakt bavi :)
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

tak tej hudby sa urcite neboj, jedine ak obidvaja mate na svojich stranach tie zname "crew" ktore striktne uznavaju len svoj styl :wink:
Doskok
Novice
Novice

Sheep napísal:tak tej hudby sa urcite neboj, jedine ak obidvaja mate na svojich stranach tie zname "crew" ktore striktne uznavaju len svoj styl :wink:
Nic take sa nedeje :D
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BabySHAQ »

Staci podradit a poriadne uspypat a mas ju v kapsy :). Vazne podla mna nemas co stratit. Pockaj si ju po skole a zober ju na zmrzku(nie niesom cvok napriklad mne chuti aj vo february zmrzlina :P ) Pokecajte a ono to uz pojde. Ak to predsa len nevyjde tak si to aspon skusil.
Ale moc ti drzim palce.GL
chrobakos
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chrobakos »

po 1. hiphop je sracka (nedalo mi to..) :D
po 2...viem ze si nato mlady .. ale ..ked nevies jak dalej tak skocte vecer na vinko , troskusa napite (ne vela by doma nemala poje***) ..pri takoom opijani s fajn holkou staci uz len maloo :)

..ale sa snaz netikovat :D
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Doskok: Ideš na to dobre, grafika by Ti mohla pomôcť tráviť s ňou viac času aj v menšej skupine ľudí, čo je dôležité. Inak sa riaď podľa toho, čo napísal bolek, ona napísala gro, čoho by si sa mal držať :wink:
BabySHAQ napísal:Staci podradit a poriadne uspypat a mas ju v kapsy
What the f**k?! :new18:
BabySHAQ napísal:...february zmrzlina ...
Daj si facku :D
chrobakos napísal:po 2...viem ze si nato mlady .. ale ..ked nevies jak dalej tak skocte vecer na vinko , troskusa napite (ne vela by doma nemala poje***) ..pri takoom opijani s fajn holkou staci uz len maloo :)
Doskok aj zmienená holka majú 14. Pochybujem, že máš viac. K :minus:
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

tu by sa malo zaviest pravidlo pred zalozenim topicu "nevyriesi vas problem rozhovor?" bolo by tu toho menej
Godfather
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Godfather »

mi-chau napísal:tu by sa malo zaviest pravidlo pred zalozenim topicu "nevyriesi vas problem rozhovor?" bolo by tu toho menej
Ma 14 mozno poprvykrat preziva nieco podobne tak preco by sa neporadil? ... Chrobakos _ posielat 14nast rocnych na vinko je podla mna nie najlepsia rada ... este toho vinka popije dost :wink: ..... a nemusi hned zistit, ze s vinkom to ide lahsie .....
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

mi-chau napísal:tu by sa malo zaviest pravidlo pred zalozenim topicu "nevyriesi vas problem rozhovor?" bolo by tu toho menej
Tentokrat skor "nevyriesi vas problem lizatko v tvare srdiecka a valentinka?"
ci "nevyriesi vas problem otrieskat si hlavu o lavicu?". Taketo chu**** riesit v 14tich, alebo ani nie riesit ale este si to tahat na forum. Vymen klavesnicu za anglicaky.

Neviem ci chces aby sme ti povedali ze s tebou chce chodit, alebo ze ta ma len za dobreho kamarata lebo vacsinou sa to takto vobec neda posudit. Aj ked v tvojom srdervucom pribehu o istej strasne-ale-strasne-romantickej icq retazovke sa skryva jedna napoveda. Ano, chce s tebou chodit, drzat ta za ruku zaslintat ta ako prava dospelacka ked ti da pusu a rano sa ti zdravit o cosi milsim tonom. Chod do toho.
tereza
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tereza »

ja mam obcas pocit, ze ti mladsi vlastne ani moc nechcu radu. oni sa chcu pochvalit.. zamachrovat. no ale tak to je len moj subjektivny nazor. nie len na tuto temu, tak vseobecne
no a k teme: nebudem opakovat vsetko co tu uz bolo, lebo vsetko tu uz bolo :D
takze: ak si myslis ze to ma zmysel, ze by to mohlo fungovat, ze to chces, tak nevahaj a.. vsak vies :wink:
Majka16
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Majka16 »

Jemine, veď ju pozvi von a povedz, čo cítiš... Nič iné ti nezostáva :)
mambo55
Star
Star

Príspevok od používateľa mambo55 »

no nic zacni jej aj ty nepriamo a hlavne nenapadne davat najavo co k nej citis...a po nejakom case uvidis co sa z toho vyklube :D
Napísať odpoveď