Heroes

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
ateista
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ateista »

som nasiel este mozno lepsiu parodiu ako su zeroes
Petoo
Star
Star

Príspevok od používateľa Petoo »

ateista napísal:

som nasiel este mozno lepsiu parodiu ako su zeroes
toto je dost husteee :lol:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

omg.. teraz pozeram na prime s ceskym dabingom.. uplne strasne to je.. uplny nezvyk.. hlasy ktore sa postavam ani nehodia... :smt096
to bude zrejme tym ze som pozreral iba heroes s originalom :)
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Šu-Do: njn bude to tym :)

inac nejake novinky k heroes? moj treti najoblubenejsi serial tak ma poteste s niecim ...
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

Śu-Do - ako si to napisal som si siel k telke sadnut a fakt trosken nezvyk :D ... origos dabing je proste best no... inak stavka uz vraj skoncila tak by sa mohlo zacat na tretej serii pracovat - pochybujem ze druhu este nejak ozivia
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

druhu urcite neozivia.. pretoze sa to skoncilo tretou.. a pokracovat to bude urcite.. len kedy..
idem nieco vygooglit

//
Heroes Renewed for 2008-2009 Season

With the Writer’s Strike all over and done with (well, pretty much, there are a couple of little things that has to be ironed out), NBC has announced that their scripted shows will heading back into production, with new episodes scheduled to come out in March and April. Unfortunately that won’t include Heroes, new episodes of which will probably not see the light of day until September 2008, starting with Season 3. And oh yeah, to no one’s surprise, NBC has announced that Heroes has been renewed for the 2008-2009 schedule, thus guaranteeing Season 3. What, you thought they wouldn’t renew the show? Don’t be ridiculous.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

nahodou som natrafil na youtube na novy film.. PATHOLOGY
hraje v nom hlavny predstavitel heroes.. Peter Patrely (Milo Ventimiglia)
trailer..
ateista
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ateista »

3. séria bude, Origins zrušený...

Ben Silverman, zástupca spoločnosti NBC Entertainment a Universal Media Studios potvrdil, že dobrodružný seriál HEROES (Hrdinovia) bude pokračovať aj budúcu sezónu svojou v poradí už tretiou sériou. Informáciu zverejnil na tlačovej konferecii, ktorá sa konala 2. apríla v New Yorku.
Nadchádzajúca 3. séria bude mať premiéru 15. septembra 2008 o 21:00 hod. miestneho času. Seriál opäť už tradičný obsadí pondelkový timeslot, samozrejme v televízii NBC. Nová séria začne hneď dvojepizódou, pred ktorou sa ešte odvysiela hodinový špeciál. Návrat hrdinou tak budeme môcť sledovať v špeciálnom troj-hodinovom bloku.

Okrem týchto vynikajúcich informácii, priniesol Ben Silverman aj špatné správy. Televízia sa rozhodla ukončiť zamýšľaný spin-off Hrdinov, ktorý mal niesť názov HEROES: Origins. Tento 12. dielny seriál mal divákom predstaviť nových hrdinov, ktorí by sa neskôr objavili v materskom seriáli. Silverman odvôvodnil rozhodnutie v tom zmysle, že televízia bude všetku svoju pozornosť venovať radšej jednému - hlavnému seriálu, ako ju rozdelovať medzi dva.

Aj napriek tejto informácii dúfam, že Vás dnešná novinka potešila a nám neostáva teraz nič iné ako čakať cca 6 mesiacov, kým nás opäť nepotešia premiérové epizódy nášho obľúbeného seriálu HEROES.

//autoeditácia príspevku ( 12 Jun 2008, 12:10 )

tak ukzaky z natacania 3 serie
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

na markize chodi podozriva uputavka..
myslim ze to budu davat, teda aspoň prvu seriu.. druhu pochybujem, je to markiza ;)
som zvedavy kedy :idea:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

v ceskom dabingu je to uplne strasne... som zvedavy na slovensky... ten je v pohode.. teda u PB alebo Jericho.. (i ked Jericho som nevidel v originaly)
Jasty
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Jasty »

Myslím, že to bude v pohode. V poslednej dobe sa v slovenskom dabingu ustálil istý štandard, ktorý sa až podozrivo dlho drží.

Ale ani ten originálny nebol zlý.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

jj ustalil.. ale.. nedavno som si stiahol film Obavany bojovnik s Jet Li
v ceskom dabingu.. treba uznat ze ten dabing bol uplne super..

onedlho (nedavno 2-3 tyzdne dozadu asi) to davali na markize... Slovensky dabing... akoze to bol taky hnus, uplne mi bolo z toho zle... ked este boli maly.. tak tie hlasy co mali.. omg des... to bol asi najhorsi aky som pocul... mozno sa tomu vyrovna este slovensky dabing rychle a zbesile tokyo drift..

ale u serialov musim uznat ze je to ok.. aha a este jeden slovensky dabing.. aj davali znova vcera.. Strach a hnus v Las Vegas.. dobry film a co je dolezite ze ho nedo*ebali dabingom... pretoze to bol dobry dabing.. Stanley Kral daboval hlavneho aktera.. Johnnyho Deppa.. je to moj najoblubenejsi daber... este z cias Sindibada :P

//autoeditácia príspevku ( 30 Jun 2008, 17:03 )
inak ak viete.. tak dneska zacinaju HEROES na markize o 22:10.. prvy a druhy diel... prva seria..
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

neviem no, ten SK dabing nebol az taky zly, velmi zle mi znel hlas Sylara z odkazovaca, ma daleko od velmi flegmatickeho originalu by Quinto...a mlady Micah by tiez mohol byt lepsi..ale najst dieta s vhodnym hlasom na maleho cernocha je tu dost tazke (nie dieta typu "jaj dig šum more")

a btw zase Ivan Sandor...ten je uz asi v kazdom seriali
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

celkom sa mi to pacilo, nemam nejake vyhrady na ten dabing len ale asi jedna vec co sa mi nepacilo bolo to ako volali toho chlapca (Micah), ze Majko :D
sa mi to tam nejak nehodilo, radsej nech ho vola chlapce :)
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

tv som dlho nepozeral tka som nemal ani sajn ze neico taketo Markiza chysta...vcera som nahodou zapol tv akurat ked zacinala druha cast a pozrel som si...vyzera to dost zaujimavo a asi si za to budem v pondelok vecer sadat...no ak to vydrzim nestiahnut lebo vcera som uz hend hladal ako to pokracuje :D ...
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

schvalne som si to pozrel aj ja kvoli tomu dabingu, ale nesedeli mi tam Hiro a Ando :? v originali bol Hiro taky viac svihnuty, uletny, tu sa mi zda ako keby hovoril od zaciatku plynule po anglicky a iba ho predabovali :roll: a pritom hatlal kvalitne :D
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

pri druhej casti som zaspal... a to som sa tesil ze pravy serial, ktory nebudem musiet stahovat :(
ledenaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ledenaster »

Ale celkom sa mi to pacilo...len v druhom diele ako keby mi ten serial skor usiel....ako keby sa zrychlil cas...VAZNE o par minut :shock:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

tych prvych 5 dielov je nudnych.. je to len vykecavanie a kto je kto.. ale potom sa to paradne rozbehne
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

vcera to zacalo chodit na markize sli prve dve casti, a celkom zaujimave.:)
Napísať odpoveď