Myslia si baby ze sme svine ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Sagittarius
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Sagittarius »

ZitePunkom: Chrobakos hlavne nezistil, že v tomto prípade je rozdiel medzi sviňou a prasaťom...a myslím, že má tak do 15...lebo v druhom prípade je to maximálne úbohé a trápne, to čo robí...
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

neviem..ak by si zeny mysleli, ze sme svine asi by boli zoofilne orientovane :roll:
tak ako si niektori muzi myslia, ze niektore zeny su "svine" tak si zeny o niektorych muzoch myslia, ze su "svine" urcite by som to nezovseobecnoval..a ak si to aj nejaka zena mysli o celom muzskom pokoleni tak je feministka a ked si to mysli muz tak je *uj

tieto emocionalne vylevy: "vsetci chlapi su svine" prichadzaju vacsinou po rozchode, po podvode, proste po sklamani...neviem co dalej riesit
:wink:
Godfather
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Godfather »

Podla mna je medzi dievcatmi rovnaky pocet svin ako medzi chlapcami ... a niekedy uz zacinam mat pocit ako by chlapci boli ovela citlivejsi ako dievcata, ktore sa zacinaju hrat na velke tvrdacky........ a niekedy sa dokazu dost hnusne pohrat s chlapcom
recberko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa recberko »

Sagittarius napísal:recberko: Ja som to myslel troška inak...nie len situáciách, keď niekto niekoho opustí. Naštvalo ma niečo, čo sa stalo kamarátke...tak som potreboval vyjadriť svoj názor...
no pozri tak v tomto prípade si myslím že každá normálna baba vie že niektorí z nás sú svine a iní zasa nie... pretože vie že baby sú na tom podobne... ;-)
chrobakos
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chrobakos »

no to ste ma sprdli :)
aj to prve aj to druhe .. ale hlavne to ze si myslite ze mam 15 ma dostalo :cry:
ale citajte poraidne , nie ja som to vykrikoval :)
a az tet som pochopil teme..svine ako svine a svine ako prasce :) prasce sme seci(aj ked iba trochu v hlbke srdca) ale svine ..no to zavisi od toho z akeho prostredia clovek pochadza. Napr porovnavat slovenskeho chlapa s arabom sa vobec neda:) arab totiz zrobi maximalne hocico(vyborni herci,klamari atd..) aby sa dostali z afriky prec..nerobi mu problem mat 2-3 frajerky z europy pritom tie holky o sebe navzajom nevedia a sksua u ktorej sa podari a s ktorou sa dostane niekam kde je lepsie (slovensko < nemecko ..)

to robi kazdy arab..teda kazdy ktory ma na to este vek :) stary arabsky dedo nezbali cucoriedku z europy :) je to proste mentalita..takze my slovenski chlapi sme oproti nim anielikovia :)
este si mozete pozriet napr toho magora co uniesol slovenke jej deti do Lybie ci kde to ..on je svina ..a nie my :roll:
mambo55
Star
Star

Príspevok od používateľa mambo55 »

hehe...my sme svine??...ale aspon nam je dobre a mozme dlhsie lezat v posteli rano...:D:D...a tak baby maju vseobecne zaujimavy pohlad na zivot :D...vsetko ak neni podla ich predstav ktora je ako orkan tak je to svina :D:D...nikto neni dokonaly...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

No je urcita skupina zien co si to myslia, a myslia to uplne vazne, to su skor zeny co uz nieco prezili.
Ale su zeny ktore povedia, ze si to bez chlapov nevedia ani predstavit a myslism, si, ze tych zien je viac :oops:
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Lub0$ napísal:No je urcita skupina zien co si to myslia, a myslia to uplne vazne, to su skor zeny co uz nieco prezili.
Ale su zeny ktore povedia, ze si to bez chlapov nevedia ani predstavit a myslism, si, ze tych zien je viac :oops:
noo sak jasnacka .. sak ten nazov a temu treba brat tak z nadhladu ... jasne ze budu holky co to povedia ked sa sklamu atd .. neiktori si to aj zasluzime vsak? :wink: noo a tak isto ako mozme byt svine mi mozu byt aj holky ... takze tema co som zalozil moze byt nekonecna i tak čudo ze ju niekto este ozivil fii uz som aj zabudol ze som taku zalozil :D
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Predtym ked kazda baba po mne zazerala ako je*la atd atd som si myslel ze zeny su vacsie svine.Ale ked som chodil so zenskou a viacej skusenosti som mal zistil som ze vacsie svine su chlapi.Cest vynimkam
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

NENI PRAVDAAA

Príspevok od používateľa forgottten »

Neni pravdaaaaaaaa!! Chlapi sú možno svine! Ale ženy rovnako veľké, keď nie ešte väčšie! Len oni vedia tieto veci lepšie tajiť. Ich svinstvá sú pod povrchom a sú zákernejšie. Tie naše ani neovplyvníme a je ich vidno, preto sa o nás hovorí ako o prasatách...

Ženy robia toľko svinstiev v ukrytosti a vo svojom vnútri a podľa toho sa správajú.... Už len keď sa pozrieme na to, kto si obzerá viac koho. Viem, že je to nepriame, ale ako extrémny príklad to môže poslúžiť. Muži si síce obzerajú ženy.. a dosť okato, to je pravda. Ale je dokázané, že ženy to robia O VEĽA ČASTEJŠIE!! Avšak ich videnie nie je také tunelové ako naše, takže sa síce pozerajú pred seba ale v skutočnosti pozerajú na muža vedľa stojaceho od xichtu až po rozkrok!!!

Muži sú svine. Ale ženy tiež. A kruto..
OdinHel
Expert
Expert

Príspevok od používateľa OdinHel »

...ach to periferne videnie zenskych! teraz sa mi v piatok stalo ze som bol s jednou holkou pri bare, nieco som poobjednaval a tak...stale sa divala smerom na bar - na cedulu s reklamou bacardi rumu...ja som sa dival zase na tu holku, po chvilke mi vravi ze nech ju uz tolko nehypnotizujem :twisted: ze sa poslednych 10minut divam len na nu, pritom ma nemala ako vidiet :roll: njn a potom odisla...
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Baby a myslieť? Dobrý vtip :D
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Holka je schopna Ta prestat lubit zo dna na den, nasledne sa tvarit, ze sa jej to uz absolutne netyka a potom Ti predostre ponuku, ze budete kamarati a ak nebudes schopny tuto ulohu zvladnut velmi ju sklames a stratis jej doveru, pretoze si ten vztah vobec nevazis. Hladam v tom logiku...naozaj hladam no nejde to.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Vigor napísal:Holka je schopna Ta prestat lubit zo dna na den, nasledne sa tvarit, ze sa jej to uz absolutne netyka a potom Ti predostre ponuku, ze budete kamarati a ak nebudes schopny tuto ulohu zvladnut velmi ju sklames a stratis jej doveru, pretoze si ten vztah vobec nevazis. Hladam v tom logiku...naozaj hladam no nejde to.
To sme uz minimalne dvaja :) Ale ja som s tym v podstate uz aj prestal, na svete su uzitocnejsie veci nad ktorymi sa da premyslat :)
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Ženy a ich balans vo vzťahoch

Príspevok od používateľa forgottten »

Vigor napísal:Holka je schopna Ta prestat lubit zo dna na den, nasledne sa tvarit, ze sa jej to uz absolutne netyka a potom Ti predostre ponuku, ze budete kamarati a ak nebudes schopny tuto ulohu zvladnut velmi ju sklames a stratis jej doveru, pretoze si ten vztah vobec nevazis. Hladam v tom logiku...naozaj hladam no nejde to.
V tomto uz duplom logiku nehladat. fakt.. ale myslim ze pricinou moze byt v tychto pripadoch nasa nedostatocna opovazlivost.. ze nepokracujeme.. zeny nas chcu z akamaratov vecsinou vtedy, kedy sme pre nich strasne super.. fakt to najlepsie.. ale ked nerobime trosku "plané" veci a keď ich nedráždime, nerobíme zlosť, niesme opovážlivý... ta tak to dopadne... A to ľúbenie, ono to vlastne ani nie je ľúbenie. A samozrejme, žej je to dlhodobejšie, len to nedávajú najavo, až jedného pekného dňa vyložia karty. Najlepšie sa vyhneme takému stavu asi vtedy, keď budeme neustále držať ženu v mrákotách. Keď získa žena kontrolu nad vzťahom, prestane ho chcieť. Nesmie mu rozumieť.. Teda aspoň do stavu, kedy spolu nebudete chodit nejaký ten rok... potom sa treba pmaličky prepínať do iného vzťahu. Možno ... a možno nie
tukilluki
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tukilluki »

no v tom ani ziadna "chlapska" logika nie je :D
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

Soviet napísal:Baby a myslieť? Dobrý vtip :D
ani neviem, ako toto okomentovať... nič v zlom, ale k- som ti nakoniec nedal sdejou, že z toho raz vyrastieš :wink:
aspz mojich skúseností toto platí skôr u dievčat, žena, resp. psychicky vyspelejšie dievčaväčšinou vedia , čo chcú a citovo stabilnejšie :smt057
tie mladšie sa väčšinou riadiam, čo práve v tej chvílitia, neuvažuo tom rozumom či logikou a často konajú bez toho, aby si uvedomilisledky :slap:
môjzor je taký, že dospelý, duševne vyrovnaný človek by nemal vnímdrupohlavie s nejakými predsudkami :new02:
samozrejme v konkrétnych situáciách sa prejavia charaktery jednotlivých ľudí (ten či sa vtedy alebo vtedy zachoval(a) ako sviňa) :smt022
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

heh, nedavno som sa na tuto temu zhovaral s kamaratkou a pokial som vyrozumel, tak nie, iba ak su nastvane, podrazdene a pod (takze dost casto :) )
recberko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa recberko »

suhlasim s whisperom, pokial sa nejedna o mladu babu tak to ze ta prestane lubit zo dna na den nehrozi, ale to pochopite az ked podrastiete (podaktori)... thats all...
EnQuist
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa EnQuist »

Na niektorých vašich postrehoch som sa važne zasmial,ako napr " Všetci sú svine okrem teba miláčik" :lol: to bolo pekné,ale ale je to pravda,aj keď niekedy neopodstatnená....ale čo už,spomente si mali ste 18-21 alebo nejaké také časové rozmedzie,no opili ste sa na diskotéke bol problém sa vyspať s prvou čo prišla pod ruku ? ak ste samozrejme vášho miláčika uprímne nelúbili a bolo to len "chodenie" no viem povedať z vlastnej skúsenosti,že ja osobne som s tým nemal najmenší problém :) ale teraz by som to už nevedel,no ale ako som =povedal po tomto všetkom čo sa deje na všelijakých spoločenských podujatiach sa nečudujem že nás dievčatá takto častujú,ale sem tam ako tu niekto povedal odnesie si to aj ten čo za to vôbec nemôže...preto ta neopodstatenosť. ale niekedy som hrdý že sú mladý chalani a pokračujú v podjeb*avání,(ospr) aj keď niekedy si za to môžu devy samé,ale nič to nezmení na tom že si o nás budú ymsliet že sme svine :lol: :lol: :lol: :lol:
Napísať odpoveď