Myslia si baby ze sme svine ?
-
Sagittarius
Guru
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
neviem..ak by si zeny mysleli, ze sme svine asi by boli zoofilne orientovane
tak ako si niektori muzi myslia, ze niektore zeny su "svine" tak si zeny o niektorych muzoch myslia, ze su "svine" urcite by som to nezovseobecnoval..a ak si to aj nejaka zena mysli o celom muzskom pokoleni tak je feministka a ked si to mysli muz tak je *uj
tieto emocionalne vylevy: "vsetci chlapi su svine" prichadzaju vacsinou po rozchode, po podvode, proste po sklamani...neviem co dalej riesit

tak ako si niektori muzi myslia, ze niektore zeny su "svine" tak si zeny o niektorych muzoch myslia, ze su "svine" urcite by som to nezovseobecnoval..a ak si to aj nejaka zena mysli o celom muzskom pokoleni tak je feministka a ked si to mysli muz tak je *uj
tieto emocionalne vylevy: "vsetci chlapi su svine" prichadzaju vacsinou po rozchode, po podvode, proste po sklamani...neviem co dalej riesit
-
recberko
Light Star
no pozri tak v tomto prípade si myslím že každá normálna baba vie že niektorí z nás sú svine a iní zasa nie... pretože vie že baby sú na tom podobne...Sagittarius napísal:recberko: Ja som to myslel troška inak...nie len situáciách, keď niekto niekoho opustí. Naštvalo ma niečo, čo sa stalo kamarátke...tak som potreboval vyjadriť svoj názor...
-
chrobakos
Light Star
no to ste ma sprdli 
aj to prve aj to druhe .. ale hlavne to ze si myslite ze mam 15 ma dostalo
ale citajte poraidne , nie ja som to vykrikoval
a az tet som pochopil teme..svine ako svine a svine ako prasce
prasce sme seci(aj ked iba trochu v hlbke srdca) ale svine ..no to zavisi od toho z akeho prostredia clovek pochadza. Napr porovnavat slovenskeho chlapa s arabom sa vobec neda:) arab totiz zrobi maximalne hocico(vyborni herci,klamari atd..) aby sa dostali z afriky prec..nerobi mu problem mat 2-3 frajerky z europy pritom tie holky o sebe navzajom nevedia a sksua u ktorej sa podari a s ktorou sa dostane niekam kde je lepsie (slovensko < nemecko ..)
to robi kazdy arab..teda kazdy ktory ma na to este vek
stary arabsky dedo nezbali cucoriedku z europy
je to proste mentalita..takze my slovenski chlapi sme oproti nim anielikovia
este si mozete pozriet napr toho magora co uniesol slovenke jej deti do Lybie ci kde to ..on je svina ..a nie my
aj to prve aj to druhe .. ale hlavne to ze si myslite ze mam 15 ma dostalo
ale citajte poraidne , nie ja som to vykrikoval
a az tet som pochopil teme..svine ako svine a svine ako prasce
to robi kazdy arab..teda kazdy ktory ma na to este vek
este si mozete pozriet napr toho magora co uniesol slovenke jej deti do Lybie ci kde to ..on je svina ..a nie my
noo sak jasnacka .. sak ten nazov a temu treba brat tak z nadhladu ... jasne ze budu holky co to povedia ked sa sklamu atd .. neiktori si to aj zasluzime vsak?Lub0$ napísal:No je urcita skupina zien co si to myslia, a myslia to uplne vazne, to su skor zeny co uz nieco prezili.
Ale su zeny ktore povedia, ze si to bez chlapov nevedia ani predstavit a myslism, si, ze tych zien je viac
-
forgottten
Medium Star
NENI PRAVDAAA
Neni pravdaaaaaaaa!! Chlapi sú možno svine! Ale ženy rovnako veľké, keď nie ešte väčšie! Len oni vedia tieto veci lepšie tajiť. Ich svinstvá sú pod povrchom a sú zákernejšie. Tie naše ani neovplyvníme a je ich vidno, preto sa o nás hovorí ako o prasatách...
Ženy robia toľko svinstiev v ukrytosti a vo svojom vnútri a podľa toho sa správajú.... Už len keď sa pozrieme na to, kto si obzerá viac koho. Viem, že je to nepriame, ale ako extrémny príklad to môže poslúžiť. Muži si síce obzerajú ženy.. a dosť okato, to je pravda. Ale je dokázané, že ženy to robia O VEĽA ČASTEJŠIE!! Avšak ich videnie nie je také tunelové ako naše, takže sa síce pozerajú pred seba ale v skutočnosti pozerajú na muža vedľa stojaceho od xichtu až po rozkrok!!!
Muži sú svine. Ale ženy tiež. A kruto..
Ženy robia toľko svinstiev v ukrytosti a vo svojom vnútri a podľa toho sa správajú.... Už len keď sa pozrieme na to, kto si obzerá viac koho. Viem, že je to nepriame, ale ako extrémny príklad to môže poslúžiť. Muži si síce obzerajú ženy.. a dosť okato, to je pravda. Ale je dokázané, že ženy to robia O VEĽA ČASTEJŠIE!! Avšak ich videnie nie je také tunelové ako naše, takže sa síce pozerajú pred seba ale v skutočnosti pozerajú na muža vedľa stojaceho od xichtu až po rozkrok!!!
Muži sú svine. Ale ženy tiež. A kruto..
...ach to periferne videnie zenskych! teraz sa mi v piatok stalo ze som bol s jednou holkou pri bare, nieco som poobjednaval a tak...stale sa divala smerom na bar - na cedulu s reklamou bacardi rumu...ja som sa dival zase na tu holku, po chvilke mi vravi ze nech ju uz tolko nehypnotizujem
ze sa poslednych 10minut divam len na nu, pritom ma nemala ako vidiet
njn a potom odisla...
-
Vigor
King
Holka je schopna Ta prestat lubit zo dna na den, nasledne sa tvarit, ze sa jej to uz absolutne netyka a potom Ti predostre ponuku, ze budete kamarati a ak nebudes schopny tuto ulohu zvladnut velmi ju sklames a stratis jej doveru, pretoze si ten vztah vobec nevazis. Hladam v tom logiku...naozaj hladam no nejde to.
To sme uz minimalne dvajaVigor napísal:Holka je schopna Ta prestat lubit zo dna na den, nasledne sa tvarit, ze sa jej to uz absolutne netyka a potom Ti predostre ponuku, ze budete kamarati a ak nebudes schopny tuto ulohu zvladnut velmi ju sklames a stratis jej doveru, pretoze si ten vztah vobec nevazis. Hladam v tom logiku...naozaj hladam no nejde to.
-
forgottten
Medium Star
Ženy a ich balans vo vzťahoch
V tomto uz duplom logiku nehladat. fakt.. ale myslim ze pricinou moze byt v tychto pripadoch nasa nedostatocna opovazlivost.. ze nepokracujeme.. zeny nas chcu z akamaratov vecsinou vtedy, kedy sme pre nich strasne super.. fakt to najlepsie.. ale ked nerobime trosku "plané" veci a keď ich nedráždime, nerobíme zlosť, niesme opovážlivý... ta tak to dopadne... A to ľúbenie, ono to vlastne ani nie je ľúbenie. A samozrejme, žej je to dlhodobejšie, len to nedávajú najavo, až jedného pekného dňa vyložia karty. Najlepšie sa vyhneme takému stavu asi vtedy, keď budeme neustále držať ženu v mrákotách. Keď získa žena kontrolu nad vzťahom, prestane ho chcieť. Nesmie mu rozumieť.. Teda aspoň do stavu, kedy spolu nebudete chodit nejaký ten rok... potom sa treba pmaličky prepínať do iného vzťahu. Možno ... a možno nieVigor napísal:Holka je schopna Ta prestat lubit zo dna na den, nasledne sa tvarit, ze sa jej to uz absolutne netyka a potom Ti predostre ponuku, ze budete kamarati a ak nebudes schopny tuto ulohu zvladnut velmi ju sklames a stratis jej doveru, pretoze si ten vztah vobec nevazis. Hladam v tom logiku...naozaj hladam no nejde to.
-
tukilluki
Medium Expert
no v tom ani ziadna "chlapska" logika nie jeVigor napísal:Holka je schopna Ta prestat lubit zo dna na den, nasledne sa tvarit, ze sa jej to uz absolutne netyka a potom Ti predostre ponuku, ze budete kamarati a ak nebudes schopny tuto ulohu zvladnut velmi ju sklames a stratis jej doveru, pretoze si ten vztah vobec nevazis. Hladam v tom logiku...naozaj hladam no nejde to.
ani neviem, ako toto okomentovať... nič v zlom, ale k- som ti nakoniec nedal s nádejou, že z toho raz vyrastiešSoviet napísal:Baby a myslieť? Dobrý vtip
aspoň z mojich skúseností toto platí skôr u dievčat, žena, resp. psychicky vyspelejšie dievčatá už väčšinou vedia , čo chcú a sú citovo stabilnejšieVigor napísal:Holka je schopna Ta prestat lubit zo dna na den, nasledne sa tvarit, ze sa jej to uz absolutne netyka a potom Ti predostre ponuku, ze budete kamarati a ak nebudes schopny tuto ulohu zvladnut velmi ju sklames a stratis jej doveru, pretoze si ten vztah vobec nevazis. Hladam v tom logiku...naozaj hladam no nejde to.
tie mladšie sa väčšinou riadia tým, čo práve v tej chvíli cítia, neuvažujú o tom rozumom či logikou a často konajú bez toho, aby si uvedomili dôsledky
môj názor je taký, že dospelý, duševne vyrovnaný človek by nemal vnímať druhé pohlavie s nejakými predsudkami
samozrejme v konkrétnych situáciách sa prejavia charaktery jednotlivých ľudí (ten či tá sa vtedy alebo vtedy zachoval(a) ako sviňa)
-
last_knight
Light Professional
Na niektorých vašich postrehoch som sa važne zasmial,ako napr " Všetci sú svine okrem teba miláčik"
to bolo pekné,ale ale je to pravda,aj keď niekedy neopodstatnená....ale čo už,spomente si mali ste 18-21 alebo nejaké také časové rozmedzie,no opili ste sa na diskotéke bol problém sa vyspať s prvou čo prišla pod ruku ? ak ste samozrejme vášho miláčika uprímne nelúbili a bolo to len "chodenie" no viem povedať z vlastnej skúsenosti,že ja osobne som s tým nemal najmenší problém
ale teraz by som to už nevedel,no ale ako som =povedal po tomto všetkom čo sa deje na všelijakých spoločenských podujatiach sa nečudujem že nás dievčatá takto častujú,ale sem tam ako tu niekto povedal odnesie si to aj ten čo za to vôbec nemôže...preto ta neopodstatenosť. ale niekedy som hrdý že sú mladý chalani a pokračujú v podjeb*avání,(ospr) aj keď niekedy si za to môžu devy samé,ale nič to nezmení na tom že si o nás budú ymsliet že sme svine