Je divne ze neznasam tanec? Som ten typ co racej sedi a popija alebo do takeho podniku ani nejde...Najvac ma bavi byt na koncerte pod podiom to je to kde sa maximalne bavim, a nie tanec...BTW mam na mysli rapove koncerty a hiphopove akcie...
1. S hophopovymi koncertmi skonci to nema buducnost
2. Premoz to ze sa hanbis
3. Opozeraj nejake tie tahy od ludi co su na parkete (ale vyberaj bezpecne ze od koho)
Ja som zacal na zaciatkoch tiez len odkukavat z TV a od ludi. Len som tak popijal...14 rocny curak s borovickou v tegliku za stolom, s hanbou sa ukazat do lensov, a rozmyslal kde sa v ludoch berie tolka volnost (njn, som vysoko nespolocensky typ)... potom som zistil ze na klas.disco mi to bez alkoholu aj tak moc nejde, a nakoniec (po uz nazbieranej odvahe, a trochu -OH odvahe) som si zasluzil od ludi celkom pekne ovacie ze ako to robis ty kokso, respekt priestor a mile pohlady.. mno haluz, nechapacka z uspechu. Islo len o to nieco robit, a snazit sa aby to malo ako taky styl. "Samozrejme", od najblizsej osoby som si velakrat vypocul ze tancujem ako totalny trapko, takze dnes by mi sebavedomie na parkete maloco vratilo. Iba ak to uplne ignorovat (asociacie), a to len pomocou dakej flasky Sebavedomie sa da lahko stratit, a nadobudnut ho znova chce uz vacsiu guraz.
samploom napísal:Ja som zacal na zaciatkoch tiez len odkukavat z TV a od ludi. Len som tak popijal...14 rocny curak s borovickou v tegliku za stolom, s hanbou sa ukazat do lensov, a rozmyslal kde sa v ludoch berie tolka volnost (njn, som vysoko nespolocensky typ)... potom som zistil ze na klas.disco mi to bez alkoholu aj tak moc nejde, a nakoniec (po uz nazbieranej odvahe, a trochu -OH odvahe) som si zasluzil od ludi celkom pekne ovacie ze ako to robis ty kokso, respekt priestor a mile pohlady.. mno haluz, nechapacka z uspechu. Islo len o to nieco robit, a snazit sa aby to malo ako taky styl. "Samozrejme", od najblizsej osoby som si velakrat vypocul ze tancujem ako totalny trapko, takze dnes by mi sebavedomie na parkete maloco vratilo. Iba ak to uplne ignorovat (asociacie), a to len pomocou dakej flasky Sebavedomie sa da lahko stratit, a nadobudnut ho znova chce uz vacsiu guraz.
Ono je to vsetko o hudbe...ja sa na tych beznych diskotekach tiez neviem normalne bavit, dj miesa piate cez deviate, a podla toho co hra sa na parkete striedaju hoperi a normalni
Prvorade je najst si klub, kde hraju tvoj oblubeny styl hudby a tam sa potom da zabavit, vsetci su naladeni na jednu vlnu, maju radi rovnaku hudbu a je pohodicka.
V podnikoch ako v KE Stars alebo Exit sa ja tiez necitim dobre, a nepomoze ani to poldeci... Este tak ked je "uzavretejsia" akcicka typu imatrikulacia...
Aj ja radsej idem na koncerty, akurat nie hiphopove ale rockove.
treba nazbierať odvahu a vrhnúť sa na parket.. ty koky ve´d tanec rulez!! tanec je pecka, je jedno že si o tebe myslia že tancovať neveš, hlavné je že sa to páči tebe a že sa pritom cítiš dobre...
Ja som tiež úplný tanečný antitalent a strašne som sa hanbila kedysi. Myslela som si, že sa všetci na mne budú smiať, ale ako som zistila, všetkým som ukradnutá, pretože každý sa ide zabaviť a nestará sa, ako vyzerajú iní pri tanci, takže teraz sa už dokážem odviazať.
A určite nie si nenormálny...
Ja som na parkete vzdy to najvecie poleno co sa vobec nevie hybat... ale tak dake to pivko uvolni.. a najma ked su reggae koncerty (aj djov co hraju reggae) tak to je uplne o inom, vtedy ide hudba cez telo a hybe sa to samo... to je asi jedine co vem (mozno este trosku skanking..) tak skus
Ja ma velmi podbny problem, no asi trochu zavaznejsi
V juli mame skolsky ples a ja sakra neviem tancovat a ani ma to nikdy nelakalo
Proste tiez asi niesom spolocensky typ, a nikdy som netancoval, neviem ako si pocnem
Lub0$ napísal:Ja ma velmi podbny problem, no asi trochu zavaznejsi
V juli mame skolsky ples a ja sakra neviem tancovat a ani ma to nikdy nelakalo
Proste tiez asi niesom spolocensky typ, a nikdy som netancoval, neviem ako si pocnem
neboj sa aj ja som bol dead s toho ked som siel na ples tiez som nevedel a ani neviem tancovat nieco spolocenske...hah..ale neboj sa nebdue ti to tam treba..troska sa povrtis..zozen si partnerku a tak..to sa premelie ani nebudes vediet ako ver mi ...Ja som tusim este aj na kazete natoceny ako ju chytam za zadok uz ku koncu troska chyteny...tak pohodicka..
Skús v škole tanečnú,alebo niekoho,kto to vie.. ja som bol na didžine asi sedemkrát..z toho ale všetky boli školské..jedna imatrikulačná..a teraz na tejto poslednej som s priateľkou tancoval v oceľových kanadách.. ale mal som každého hlboko v p*** .. a bolo mi s ňou dobre ) ..inak som na žiadnej doskotéke nebol..Chodím len na koncerty..a najlepší tanec,aký poznám je aj tak pogo..ale také fajn,pomalšie skačkové.. a tiež nejaké to pivko na uvoľnenie..
tanec je proste cool...pri tom sa dokazes odreagovat akokolvek...ci uz sam v izbe alebo na volakde na akcii...na hiphopke je to podlamna nuda vsetci maju ruku hore a druhou si pridrzaju pudlo na nohaviciach...na takej latino disco show...su poprve pekne baby a po druhe sa tam da riadne vyblaznit