Teoreticky nedajú sa programy inštalovať aj cez núdzový režim?
Problém s inštaláciou Office - u
Problém s inštaláciou Office - u
Vždy, keď sa snažím nainštalovať Microsoft Office 2003 Sk, tak už pri konci inštalácie mi to vyhodí nejakú chybu, že sa nemohol skopírovať nejaký súbor, ale CD je v poriadku, keďže na druhom PC to v pohode išlo nainštalovať. Čiže skončí inštalácia, pozriem do zložky a skúsim spustiť Word - program sa spustí, ale vypíše chybu, že "Program nie je nainštalovaný pre aktuálneho užívateľa" a vypne sa. Nechápem to, lebo na počítači mám iba 1 účet a administrátorom som ja. Vedel by mi niekto poradiť, ako by sa dala kompletne dokončiť inštalácia??
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Skús skopírovať obsah CD na HDD.. a odtiaľ spustiť inštaláciu..
..vlastne uvidíš, či je CD v poriadku (obsah sa bez chyby skopíruje), alebo je poškodené (pri kopírovaní vypíše chybu). V tom prípade skús na tom druhom PC prepáliť inštalačku na iné CD (možno by to stačilo hodiť na USB disk).. a tak to nahodiť na Tvojom PC..
..vlastne uvidíš, či je CD v poriadku (obsah sa bez chyby skopíruje), alebo je poškodené (pri kopírovaní vypíše chybu). V tom prípade skús na tom druhom PC prepáliť inštalačku na iné CD (možno by to stačilo hodiť na USB disk).. a tak to nahodiť na Tvojom PC..