Problém s inštaláciou Office - u

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Problém s inštaláciou Office - u

Príspevok od používateľa Pilifo »

Vždy, keď sa snažím nainštalovať Microsoft Office 2003 Sk, tak už pri konci inštalácie mi to vyhodí nejakú chybu, že sa nemohol skopírovať nejaký súbor, ale CD je v poriadku, keďže na druhom PC to v pohode išlo nainštalovať. Čiže skončí inštalácia, pozriem do zložky a skúsim spustiť Word - program sa spustí, ale vypíše chybu, že "Program nie je nainštalovaný pre aktuálneho užívateľa" a vypne sa. Nechápem to, lebo na počítači mám iba 1 účet a administrátorom som ja. Vedel by mi niekto poradiť, ako by sa dala kompletne dokončiť inštalácia??

Teoreticky nedajú sa programy inštalovať aj cez núdzový režim? :)
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

ale moze byt ze dotycny mam menej citlivu mechaniku ako ty...cize moze byt poskodene tak ze jemu to precita ale tebe nie
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Skús skopírovať obsah CD na HDD.. a odtiaľ spustiť inštaláciu..

..vlastne uvidíš, či je CD v poriadku (obsah sa bez chyby skopíruje), alebo je poškodené (pri kopírovaní vypíše chybu). V tom prípade skús na tom druhom PC prepáliť inštalačku na iné CD (možno by to stačilo hodiť na USB disk).. a tak to nahodiť na Tvojom PC..
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

S tým kopírovaním na HDD som to už skúšal...ale inak som to už vyriešil, ani neviem ako, ale keď som to skúsil nainštalovať na disk s Windowsom, tak to už išlo :)
Napísať odpoveď