Kamarát, čo sním ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Kamarát, čo sním ?

Príspevok od používateľa Bushido »

Mám kamaráta s ktorým sa poznám už asi 10 rokov a on je niekedy v pohode a niekedy si vymýšla (zveličuje), zrejme aby bol zaujímavý alebo čo. Myslíte že by bolo správne mu to povedať do očí ?
stella8
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa stella8 »

každý občas zveličuje, nie? ...je niečo konkretne čo ti vadilo?
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Že to robí stále keď som sním...
Steju
King
King

Re: Kamarát, čo sním ?

Príspevok od používateľa Steju »

Bushido napísal:Mám kamaráta s ktorým sa poznám už asi 10 rokov a on je niekedy v pohode a niekedy si vymýšla (zveličuje), zrejme aby bol zaujímavý alebo čo. Myslíte že by bolo správne mu to povedať do očí ?
v skratke ; ano, bolo. nevidim ziadny dovod preco by su mu to nepovedal
stella8
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa stella8 »

a to ti vadí až po desiatich rokoch? to robi až teraz, alebo to robil stale?...hm, asi si tým zvyšuje sebavedomie...ale ked je to u neho fakt neznesitelne tak mu naznač že ti to vadí
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

toto ma tiez dokaze nasrat obcasne ked to niekto povie a este trochu ironie doda tak v poho..ale ked niekto vyslovene odrbava tym jak to strasne zvelicuje to mi lezie krkom...ja to riesim iba tak ze tej osobe iba poviem trochu urazlivejsi nazor tot vse ...nastastie nepoznam vela takych ludi..presne jedneho ale ten to robi stale...neberem to vazne
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

To poznam, kasli na to, zbytocne by si mohol kazit kamaratstvo a pokial ho kvoli tomu neohovaras, ale iba o tom vies, tak je to ako keby si vedel jeho najvacsie tajomstvo :) Ty vies, ze ho nemusis brat tak vazne, cize podla mna je to ok. Ak by niekto namietal, ze je to slizke, tak neviem, podla mna by to tak bolo iba keby o tom kamaratovi jemu za chrbtom roznasal klebety o tom, ze keca a keca...
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

myslím, že kamarátstvo je o úprimnosti. Mal som česť spoznať pár kamarátov, ktorí robili niečo podobné a rýchlo s tým prestali. Neviem prečo by sa mal niekto uraziť alebo by sa malo pokaziť kamarátstvo ak mu povieš to, čo ti na ňom vadí a navyše je to aj pravda.
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

tiež si myslím že keď sa už poznáte desať rokov a ste naozaj kamaráti tak by nemal byť problém povedať mu to a aj ona by to mal zobrať :wink:
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Ked sa poznate 10 rokov, nevidim ,ziaden dovod mu to nepovedat priamo.
Ja mam tiez velmi dobreho kamarat, pozname sa uz niekolko rokov, a dost casto klame, lenze on ma tu smolu, ze ked on trepne nejaku vymyslenu blbost tak to hned viem, a hned mu "vytknem" ze klame 8)
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

ouki douky díky za rady :)
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

A hraničí to zveličovanie s vymýšľaním. Totiž jedna kamoška toľko zveličovala až vymýšľala, že som občas ani nevedela, čo je pravda a čo nie. :? Úprimne som jej povedala, že ju mám rada, ale že o takéto kamarátstvo nestojím, trvalo to istý čas, ale vrátilo sa to do starých dobrých koľají. :)
Homer J Simpson
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Homer J Simpson »

Tiež poznám takých ale jeden z nich my liezol s tým už fakt na nervy všetko zveličuje a chce byt lepší vo všetkom ale kašlem na to lebo jeho rodičia su rozvedený, nemaju peniaze, byvaju v červenom kríži tak si myslím a už to bolo spomenute že si len tým zvyšuje sebavedomie a trošku chce zabudnut na realitu.
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Myslim ze to by chcelo asi podrobnejsie popisanie problemu na to aby sme vedlei povedat co stym...
Majka16
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Majka16 »

Pokiaľ si nevymýšľa pred niekým iným na Teba, tak sa kašli na to. Ale ak bude o Tebe hovoriť somariny, povedz mu, že Ti to vadí.
Gothar
Moderátor
Moderátor

bolek napísal:A hraničí to zveličovanie s vymýšľaním. Totiž jedna kamoška toľko zveličovala až vymýšľala, že som občas ani nevedela, čo je pravda a čo nie. :? Úprimne som jej povedala, že ju mám rada, ale že o takéto kamarátstvo nestojím, trvalo to istý čas, ale vrátilo sa to do starých dobrých koľají. :)
No to mas pravdu, ja som to napasoval skor na to, ze iba prifarbuje realitu, teda ze nieco spravil a povie, ze to spravil lepsie a nie, ze si vymysli, ze nieco spravil a pritom sa to nestalo :) Naozaj by to chcelo podrobnejsie popisanie problemu a mozno aj nejaky ten konkretny pripad history :)
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

No on vždy začne hovoriť o niečom čo sa stalo ale neuveriteľne to zveličí, ako sa vraví spraví s komára somára doslova. Mňa sním potom ani občas nebaví sa rozprávať. Vidím že názor proti názoru tu je teraz.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Bushido napísal:No on vždy začne hovoriť o niečom čo sa stalo ale neuveriteľne to zveličí, ako sa vraví spraví s komára somára doslova. Mňa sním potom ani občas nebaví sa rozprávať. Vidím že názor proti názoru tu je teraz.
To poznam...ja som vtedy ticho a necham ho dohovorit :) Treba zmenit temu a tak...mne to zvelicovanie nevadi, len niekedy ma to doslova unudi a mozno az znechuti, no je to asi individualne, pokial s tym nevies zit, tak mu to asi radsej povedz, lebo taketo priatelstvo, ktore ta otravuje tiez nie je nic moc.
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

No a myslíte že sa stoho ponaučí, pretože mám pocit že on je taký dosť zásadový a keď si povie svoje tak mu to ťažko vytknem.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Bushido napísal:No a myslíte že sa stoho ponaučí, pretože mám pocit že on je taký dosť zásadový a keď si povie svoje tak mu to ťažko vytknem.
No to je jedno, ty mu proste povies, ze mu neveris, on ta sice moze presviedcat o svojej pravde, ale zaroven by si mal uvedomit, ze mu uz v tychto historkach neveris a mozno sa zmierni. Takmer ucite to neskonci tak, ze mu o tom povies a zrazu bude na druhy den hovorit iba pravdu...
Napísať odpoveď