Kamarát, čo sním ?
-
Bushido
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Kamarát, čo sním ?
Mám kamaráta s ktorým sa poznám už asi 10 rokov a on je niekedy v pohode a niekedy si vymýšla (zveličuje), zrejme aby bol zaujímavý alebo čo. Myslíte že by bolo správne mu to povedať do očí ?
Re: Kamarát, čo sním ?
v skratke ; ano, bolo. nevidim ziadny dovod preco by su mu to nepovedalBushido napísal:Mám kamaráta s ktorým sa poznám už asi 10 rokov a on je niekedy v pohode a niekedy si vymýšla (zveličuje), zrejme aby bol zaujímavý alebo čo. Myslíte že by bolo správne mu to povedať do očí ?
-
Mrk
Professional
toto ma tiez dokaze nasrat obcasne ked to niekto povie a este trochu ironie doda tak v poho..ale ked niekto vyslovene odrbava tym jak to strasne zvelicuje to mi lezie krkom...ja to riesim iba tak ze tej osobe iba poviem trochu urazlivejsi nazor tot vse ...nastastie nepoznam vela takych ludi..presne jedneho ale ten to robi stale...neberem to vazne
To poznam, kasli na to, zbytocne by si mohol kazit kamaratstvo a pokial ho kvoli tomu neohovaras, ale iba o tom vies, tak je to ako keby si vedel jeho najvacsie tajomstvo
Ty vies, ze ho nemusis brat tak vazne, cize podla mna je to ok. Ak by niekto namietal, ze je to slizke, tak neviem, podla mna by to tak bolo iba keby o tom kamaratovi jemu za chrbtom roznasal klebety o tom, ze keca a keca...
-
Homer J Simpson
Medium Star
Tiež poznám takých ale jeden z nich my liezol s tým už fakt na nervy všetko zveličuje a chce byt lepší vo všetkom ale kašlem na to lebo jeho rodičia su rozvedený, nemaju peniaze, byvaju v červenom kríži tak si myslím a už to bolo spomenute že si len tým zvyšuje sebavedomie a trošku chce zabudnut na realitu.
-
midnight_man
Guru
No to mas pravdu, ja som to napasoval skor na to, ze iba prifarbuje realitu, teda ze nieco spravil a povie, ze to spravil lepsie a nie, ze si vymysli, ze nieco spravil a pritom sa to nestalobolek napísal:A hraničí to zveličovanie s vymýšľaním. Totiž jedna kamoška toľko zveličovala až vymýšľala, že som občas ani nevedela, čo je pravda a čo nie.Úprimne som jej povedala, že ju mám rada, ale že o takéto kamarátstvo nestojím, trvalo to istý čas, ale vrátilo sa to do starých dobrých koľají.
To poznam...ja som vtedy ticho a necham ho dohovoritBushido napísal:No on vždy začne hovoriť o niečom čo sa stalo ale neuveriteľne to zveličí, ako sa vraví spraví s komára somára doslova. Mňa sním potom ani občas nebaví sa rozprávať. Vidím že názor proti názoru tu je teraz.
No to je jedno, ty mu proste povies, ze mu neveris, on ta sice moze presviedcat o svojej pravde, ale zaroven by si mal uvedomit, ze mu uz v tychto historkach neveris a mozno sa zmierni. Takmer ucite to neskonci tak, ze mu o tom povies a zrazu bude na druhy den hovorit iba pravdu...Bushido napísal:No a myslíte že sa stoho ponaučí, pretože mám pocit že on je taký dosť zásadový a keď si povie svoje tak mu to ťažko vytknem.