kradez

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
JV
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

kradez

Príspevok od používateľa JV »

tak kamarat ma problem a tak to sem pišem neviem či to je spravna sekcia ale ok:Takže kamarat raz našiel jeden telefon v jednej herni a zobral si ho ale potom zistil ze to len niekto odbehol k inemu pocitacu a ten niekto sa ho pytal ci tu nevidel ten telefon a on povedal nie a išiel preč no a nedavno mu prišlo predvolanie na policiu asi to nejako zistili alebo neviem len uvediem ze ma 14 rokov (na vysluch ide den pred 15.narodeninami) a mobil by mal stat menej ako minimalna mzda (sony ericsson k530i)pls vyzna sa tu niekto do toho?resp.aky trest ho čaka?thx
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

1. Pravna zodpovednost je uz od 14
2. Najprv mu musia dokazat ze ho zobral
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

no bol si s nim ked to akoze zobral ? a zaujilo by ma ako to vedel a jak vedel jeho meno..
JV
Light Professional
Light Professional

nie oni odtial odišli a ja som sa s nimi stretol v meste a tiež vobec neviem odkial to mohol vediet
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Re: kradez

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

JV napísal:Takže kamarat raz našiel jeden telefon v jednej herni
v herniach byvaju kamery ak sa nemylim :)
JV
Light Professional
Light Professional

neviem ale toto je taka mala herna a myslim pc hernu keby sa niekto pytal
chrobakos
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chrobakos »

a preco tvoj kamos povedal ze ziaden telefon nenasiel ked sa ho ten chalan pytal ?
to je kradez ..
obavam sa ale tvoj kamos je asi kar:)
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

No urobil chybu, ze to zobral, ale ked sa zahraje na debilka co o nicom nevie a dobre to ukeca a uhraje, myslim si ze sa to bude dat vyriesit, mozno aj bez pokuty. Poprve budu mu musiet dokazat ci to naozaj zobral, za akych okolnosti to zobral. A este ked povie, ze sa ho nikto nepytal tak by sa z toho dalo vyviaznut bez "zraneni"
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Nech im nic nepovie, to je najlepsie riesenie, ked zacne klamat oni sa ho budu pyatat dovtedy kym sa nazapletie do vlastnych klamstiev. Nech len cusi, ma nato pravo... A ked chce mat totalnu istotu nech mu rodicia zozenu pravnika...
JV
Light Professional
Light Professional

Jeho rodičia mu povedali ze ako si to vyrieši tak to bude mat ja som mu povedal ze nech sa prizna a on ze povie ze ten telefon nasiel na schodoch pred tou hernou alebo nieco take
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

Ujo Marky napísal:Nech im nic nepovie, to je najlepsie riesenie, ked zacne klamat oni sa ho budu pyatat dovtedy kym sa nazapletie do vlastnych klamstiev. Nech len cusi, ma nato pravo... A ked chce mat totalnu istotu nech mu rodicia zozenu pravnika...
tak to stymi klamstvami, to je totalna pravda... klamat nech neklame, radsej...
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

JV napísal:Jeho rodičia mu povedali ze ako si to vyrieši tak to bude mat ja som mu povedal ze nech sa prizna a on ze povie ze ten telefon nasiel na schodoch pred tou hernou alebo nieco take
Nic nech si nevymysla! Hned jak povie hoc len slovo o mobile skoncil... Povie ze nechce vypovedat, oni by ho na vysluch nepozivali, keby mali take dokazy aby ho hned zobrali alebo mu dali pokutu ale nieco... Nech drzi hubu, mozu si ho tam nechat max 24 hodin a potom ho musia pustit :P
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

vela pozerate NCIS a CSI :lol:
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

kamarat je magor heh nac bere take veci ja by som sa na jeho mieste skor obaval aby mu dotycny dakde vonku nerozbil hubu. A policajti onom vedeli uplne primitivne ked sa stane daco take a pride tam hliadka musia spisat zapisnicu a musia sa spytat aspon 3 ludi ktori im daju obciansky ci daco nevideli no a dakto tvojho kamosa mohol poznat a mohol povedat ze ho tam videl ...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Ujo Marky napísal:Nic nech si nevymysla! Hned jak povie hoc len slovo o mobile skoncil... Povie ze nechce vypovedat, oni by ho na vysluch nepozivali, keby mali take dokazy aby ho hned zobrali alebo mu dali pokutu ale nieco... Nech drzi hubu, mozu si ho tam nechat max 24 hodin a potom ho musia pustit :P
Vzdy ked padne obvinenie, tak si ta pozvu na podanie vysvetlenia. On moze povedat, ze sa ho nikto nic nepytal, lenze ked ho poskodeny "opozna," tak ma este vacsi problem. Podla mna je najlepsie povedat pravdu, teda, ze to zobral s tym, ze si ho tam niekto zabudol a potom sa uz bal priznat. Tak asi odide iba s pokutou. Taktiez nechapem, preco mobil nevratil hned...vlastne neviem preco to vobec riesime, ved tymto sa ukazal ako zlodej a ani si nezasluzi nasu namahu, nech si radsej zaplati pravnika.
kaslite na rady, bol to vedomy cin kradeze, nic ine, je to zlodej, ktory by sa mal naucit pykat za svoje ciny
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Ten chalan ma 14 rokov :roll: Je dost mozne ze v tej chvili si neuvedomoval co robi.
Neviem kebyze som na jeho mieste ja tak drzim hubu... A nato mas naozaj pravo neviem co sem trepe niekto NCIS :P

// Nebol si tam nemozes to vediet. Je jasne ze ten mobil chcel vlastnit, o tom nieje ziadnych pochyb ale ci si myslel ze ho tam niekto nehal (stratil) alebo ho naozaj ukradol o tom vie len on...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Ujo Marky napísal:Ten chalan ma 14 rokov :roll: Je dost mozne ze v tej chvili si neuvedomoval co robi.
Neviem kebyze som na jeho mieste ja tak drzim hubu... A nato mas naozaj pravo neviem co sem trepe niekto NCIS :P
Urcite si uvedomoval, proste ten mobil chcel ukradnut.
//ten tvoj dodatok...to by platilo, keby za nim nikto neprisiel, ci tam nevidel nejaky mobil, ale v momente, ked sa ho to opytal, tak mu muselo byt jasne, ze ked to zataji, tak je to kradez.
jackoff8
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jackoff8 »

ked ces kamosovi pomoct tak ziadne klamstva ,policajti ta nebudu motat neboj,uz som zazil nieco take na vlastnej kozi,a vysiel som z toho v klude , len nech povie ze jednoducho sa bal potom povedat , ze ho zobral a bude to v pohode alebo ked to nece spravit a pozna dotycneho ktoreho okradol nech za nim zbehne a nech sa s nim dohodne , ze mu ho vrati , on to urcite pochopi a stiahne zalobu alebo neviem co to vlastne ma jednoducho bude pookoj-povie ze sa nic nestalo , ze sa to uz vyriesilo
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

presne ako pise gothar...ja ked som mal strnast(bolo to velmi davno a mobil vtedy nemal hocikto :D )bol som v parku a videl som ako chlapikovi vypadol mobil, chlapik siel prec, mobil som zobral a ani na sekundu som nevahal a bezal som za chlapikom mobil mu vratit...v takychto chvilach si treba uvedomit ako by bolo vam ak by ste telefon stratili a "poctivy" nalezca by vam ho nevratil..mame sa este co ucit...
spravil nieco co sa nesmie(a neospravedlni ho ani to, ze ma strnast) a ma za to pykat...
v IE je uplne bezne, ze za mnou pride nejaky zakaznik a da mi do ruk 50€ a povie, ze ich nasiel vonku pred nasou restikou...len tu by sme najradsej aj ukradli aj boli bez trestu a este ako bonus by sme chceli, aby nas ini lutovali/obdivovali(vyber si to svoje) 8)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Key5ers0ze napísal:presne ako pise gothar...ja ked som mal strnast(bolo to velmi davno a mobil vtedy nemal hocikto :D )bol som v parku a videl som ako chlapikovi vypadol mobil, chlapik siel prec, mobil som zobral a ani na sekundu som nevahal a bezal som za chlapikom mobil mu vratit...v takychto chvilach si treba uvedomit ako by bolo vam ak by ste telefon stratili a "poctivy" nalezca by vam ho nevratil..mame sa este co ucit...
spravil nieco co sa nesmie(a neospravedlni ho ani to, ze ma strnast) a ma za to pykat...
v IE je uplne bezne, ze za mnou pride nejaky zakaznik a da mi do ruk 50€ a povie, ze ich nasiel vonku pred nasou restikou...len tu by sme najradsej aj ukradli aj boli bez trestu a este ako bonus by sme chceli, aby nas ini lutovali/obdivovali(vyber si to svoje) 8)
jj presne tak, k tomu co si pisal na konci by som este dodal, ze keby sme nieco stratili, tak by sme chceli aby nam to aj vratili.
Dovolim si tvrdit, ze ak by dotycnemu tymto sposobom zmizol mobil, tak by sa vsade rozkrikoval, ze ake su ludia kur*y.
Ale treba zacat od seba.
Napísať odpoveď