Laska cez internet ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Shark NX
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Spano z Lienkou sa poznali uz davno predtym cize fakt v tomto u nich nevidim problem ...
Zoznamit sa a udrziavat vztah len a len na IM to je uz ina vec ... Hlavne ked ste sa este nikdy nevideli ale ako hovorim Spanoo a lienka to nieje ten pripad

Patyk nieje to zle ja mam tiez takyto vztah ... a poviem ti je to krasne ... uvedomujem si to ze keby sme boli spolu denno denne tak by to bolo este krajsie ... Ale ked je v BA 80% Dievcat strasne poku.... ze ti da v priebehu dvoch dni tak ti je z toho zle ... mozno sa pohybujem v zlych kruhoch ... ze stretavam len take typy zien. Ale zda sa mi ze teraz som nasiel dievca svojich snov a predstav na ktore som tak netrpezlivo cakal :)
Snazim sa byt s nou co najdlhsie ale akonahle sa mi uvolni auto tak ju mozem navstevovat Kazdy den ;) Tzn nas hlavny kontakt je Telefon a potom nasleduje Osobny kontakt a ICQ a da sa z tym zit :))
spanoo
Star
Star

Príspevok od používateľa spanoo »

Mame sa o com vzdy rozpravat...a nieje to len rozpravanie o pocasi aj ked aj to dost casto rozoberame kedze ziejem v odlisnych krajinach...vzdy je co rozoberat...a niekedy staci sa na seba len tak bez slov pozerat alebo len vediet ze na druhej konci linky je prave ona...nevravim ze je to uplne super mat vztah iba cez internet ale je to iba docasne
eNeS
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eNeS »

Shark tak ano mas pravdu to je ine ked sa dakedy v buducnosti mozte stretavat. Ale vtedy ked to nieje mozne tak je to dost nap*cu. A Spanoo ked sa snou stretaval a dakedy este aj bude a veri tomu a aj jeho baba tak ziadny problem :wink:
spanoo
Star
Star

Príspevok od používateľa spanoo »

Patyk napísal:Shark tak ano mas pravdu to je ine ked sa dakedy v buducnosti mozte stretavat. Ale vtedy ked to nieje mozne tak je to dost nap*cu. A Spanoo ked sa snou stretaval a dakedy este aj bude a veri tomu a aj jeho baba tak ziadny problem :wink:
No zas az taky ziadny probelm to nieje...az take ruzove to nieje...je to dost tazke...a potrebuje to silny vztah a verte ze velku doveru ;) ale da sa to
mambo55
Star
Star

Príspevok od používateľa mambo55 »

ale jaaasne ze hey...poznam vela ludi co sa takto stretli so svojimi terajsimi polovickami...neni natom nic...je to proste iba vyrtualny bar...:D...ak ste si poslali fotos a aj tak ste odhodlany sa stretnut tak neni o com jednoducho!!!
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Ano moze to fungovat, moja segra sa so svojim terajsim priatelom tiez prve spoznala na nete a poto msa dohodli, ze sa stretnu niekde vonku a uz to islo :D
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

pred 3 rokmi som tak spoznal jednu v pohode babenu. pisali sme si asi rok, potom sme skusili stretko, vsak haluz. nic mimoriadne, ostala kamoska, dobre sa snou dalo bavit a to je tak vsetko..
s dalsou som mierne na "búme" nadviazal kontakt (v podobe asi 3-4 sprav) a stala sa z nej moja girlfriend (ex :p).
net chcem z takyhto vztahov vynechat. to je konverzacia onicom, jedine tak dohodnut stretko, nieco si v kratkosti povedat, ale neriesit,,

odporucam odpojit net pred ochodom na "rozbijacku" do mesta..je to VELMI zly napad dojst na net v podnapitom stave a nieco robit. o citani historii v ICQ a vysvetlovani na druhy den ani nehovorim..trapas, ale uz sa to nestane :smt017
eNeS
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eNeS »

i-cube napísal:pred 3 rokmi som tak spoznal jednu v pohode babenu. pisali sme si asi rok, potom sme skusili stretko, vsak haluz. nic mimoriadne, ostala kamoska, dobre sa snou dalo bavit a to je tak vsetko..
s dalsou som mierne na "búme" nadviazal kontakt (v podobe asi 3-4 sprav) a stala sa z nej moja girlfriend (ex :p).
net chcem z takyhto vztahov vynechat. to je konverzacia onicom, jedine tak dohodnut stretko, nieco si v kratkosti povedat, ale neriesit,,

odporucam odpojit net pred ochodom na "rozbijacku" do mesta..je to VELMI zly napad dojst na net v podnapitom stave a nieco robit. o citani historii v ICQ a vysvetlovani na druhy den ani nehovorim..trapas, ale uz sa to nestane :smt017
presne tak ... nic vaznejsie cez net netreba riesit. A to moc dobre poznam ked prides domov taky rozbity a zacnes pisat uplne hluposti ktore na druhy den dost lutujes. :lol:
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

na take tie hluposti popisane v opitom stave mne staci mobil.:D:D:D taze ten by som si asi na chaty nemala nosit..
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

mambo55 napísal:ale jaaasne ze hey...poznam vela ludi co sa takto stretli so svojimi terajsimi polovickami...neni natom nic...je to proste iba vyrtualny bar...:D...ak ste si poslali fotos a aj tak ste odhodlany sa stretnut tak neni o com jednoducho!!!
jj asi tak .. proste na zivo to vzdy nejde oslovit spoznat tolko ludi dievcata chalanov atd .... ale na nete je to nevinne noo a ked si rozumiete pomenite foto atd.. tak potom treba uz ist na ten krok spoznat sa osobne a vymenit pisanie za pohlad do oci .......... takze laska cez net nie , ale tie prve sympatie fajn pocity ked viete ze na druhom konci je niekto s kym si rozumiete to ano ................... i ked na pokeci je uz mozny aj sex cez rp :D :D tak mozno tam bude na buduce niekto cmarat na sklo ci sa nechce niekto lasku cez rp :D
OdinHel
Expert
Expert

Príspevok od používateľa OdinHel »

internet - "rovna sa" - moznost nadviazat kontakt
internet - "nerovna sa" - laska
martinius
Novice
Novice

Príspevok od používateľa martinius »

moj nazor:

akoze stretol som sa cez net uz z 8 babami a vzdy to nedeopadlo bohvie ako...mozem len povedat z vlastnej skusenosti ze radsej ist na party a tam daco balit ako riesit cez net ...a aj thak stale daco riesim cez net vôbec som sa nepoučil :DDD :twisted:
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

velmi ale velmi vela parov sa dalo dokopy prave kvoli inernetovej komunikacii ala icq skype a podobne bolo by zaujimave spravit ankteu kolkym ludom tieto programy pomohli ku stastiu hehe ja sa pokladam za jedneho z nich sice sme sa spoznali osobne ale postupne sme sa otukavali asi dva mesiace na icq a potom to prislo a budeme spolu uz rok a pol :)
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

INDIGOcorp. napísal:velmi ale velmi vela parov sa dalo dokopy prave kvoli inernetovej komunikacii ala icq skype a podobne bolo by zaujimave spravit ankteu kolkym ludom tieto programy pomohli ku stastiu hehe ja sa pokladam za jedneho z nich sice sme sa spoznali osobne ale postupne sme sa otukavali asi dva mesiace na icq a potom to prislo a budeme spolu uz rok a pol :)
toto stoji za pozretie, pozri aj popis videa :wink:
Kesoman
Star
Star

Príspevok od používateľa Kesoman »

Ja neviem mozno som staromodny ale internet pre mna veci dost odosobnuje :) . Na pobavenie a pokec preco nie ale urcite nie "love over the net" . Btw. ludom ktorym to vyslo drukujem pasta.
Sheep napísal:toto stoji za pozretie, pozri aj popis videa :wink:
Aj ked tam typek pise v popise ze nie su "computer geeks" tak by som ich chcel vidiet ako vyzeraju v skutocnosti :wink: (prve co daju do ruky deculu ked vyrastie tak to bude myska a hor sa na wow)
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

navazovat vztahy cez internet ... no co ja viem ale nie je to to prave orechove ... osobna komunikacia je nieco uplne ine ako komunikacia cez ICQ, MSN, skype ....
najlepsie je nadviazat "vztah" face to face ... a nie monitor to monitor ...
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Najprv si treba ujasnit pod cim chapeme lasku cez Internet ...
Pochopim napr. ked si zacnu pisat lebo si ho baba vsimne napr tu na hojku ...
Kecas len tak o hovadinach a po mesiaci si poviete ze sa stretnete ... len tak vybehnut na "kus reci".
Jeden druhemu padne do oka a su si navzajom velmi sympaticky ... tak pokracuju v pisani dohaduju stretka a tak sa daju dokopy a ziju stastne az do smrti ...

Ale take ze zoznamka ze videl som jej fotku a je pekna tak si budeme pisat ona je zo Svajciarska a ja zo slovenska a 3 mesiacoch pisania jej poviem ze ju lubim :? To uz je trochu divne ... nikdy si ju nevidel ... a tvrdis ze ju lubis

Ako ICQ MSN SMS a ine hovadiny ako bod stretu neodmietam ... Mozete sa stretnut aj tak ze ona drbne do kanala po tom co ste s kamaratmi udrbali dekel a tebe svedomie nedalo tak si ju vytiahol. Ako bod stretu net nezavrhujem ale budovat vztah na IM a pod to nie ... A uz duplom nie povedat ze niekoho milujem ked som s nim vymenil nejakych 100kB Textu a v zivote som ho nevidel
Element
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Element »

s momentalnou priatelkou som si zacal vlastne cez net, a od noveho roka o s nou chodim,a prva dolezita vec co som jej povedal ze internet je vo vztahu akurat na otazku ako sa maš a tak :) dolezite veci sa reišia hlava pri hlave, oci oproti sebe a by sme uz nemiešali internet do našho vztahu, lebo vztahy ktore maju zaklad na internete niesu vlastne vztahy je to nieco umelo vytvorene a tuto mudrost nato som prišiel sam, ked som sa poučil na vlastnej chybe ;) zelam vela uspechov ne/najdenym laskam cez internet, veed sme mladi a nie kazdi ma odvahu a moznost sa zoznamit nazivo len tolko som chcel :wink:
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Element napísal:s momentalnou praitelkou som si zacal vlastne cez net, a od noveho roka o s nou chodim, tak prva dolezita vec co som ej jpovedla ze internet nechajme bokom :) internet je vedaljši tam sa reišia detaily vlastne internet je vo vztahu akurat na otazku ako sa maš a tak :) a tuto mudrost nato som prišiel sam, ked som sa poučil na vlastnej chybe ;) zelam vela uspechov ne/najdenym laskam cez internet, veed sme mladi a nie kazdi ma odvahu a moznost sa zoznamit nazivo len tolko som chcel :wink:
mozno som trocha od cesty ale prave nato internet NIE JE, teda co som ja zazil tak chlapec bol vonku s cajou a ked odisli domov tak zapol komp a pytal sa jej ako sa ma? som mu povedal nech odhlasi net a preda komp :D
Kesoman napísal:Ja neviem mozno som staromodny ale internet pre mna veci dost odosobnuje :) . Na pobavenie a pokec preco nie ale urcite nie "love over the net" . Btw. ludom ktorym to vyslo drukujem pasta.

Aj ked tam typek pise v popise ze nie su "computer geeks" tak by som ich chcel vidiet ako vyzeraju v skutocnosti :wink: (prve co daju do ruky deculu ked vyrastie tak to bude myska a hor sa na wow)
je mozne ze ju budu chovat v duchu WoWka ale to neviem posudit :D
PaliMpi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PaliMpi »

hmm sheep sa tu zda ako daky odborník nie?akoze nič v zlom,ale tak predchilou si pisal ze si zavislak na compe a tak a tu sa javis ako nejaky odborník na vztahy,heh.

a k veci,no net je fajna vec ,ked mam zensku cez tyzden mimo mesta tak icq popripade pokec vynahradi ciastocne to chybanie a cez vikendy si to dobehneme..
Napísať odpoveď