malo spolu

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
RnT
Amateur
Amateur

malo spolu

Príspevok od používateľa RnT »

caute...ja a priatelka mame vysse 3 mesacny vztah, obidvaja sa lubime,ale sme spolu velmi malo(2-3krat do tyzdna).mne to vyhovuje,proste necitim potrebu by s nou castejsie,ale viem ze ju lubim.myslite ze ma takyto vztah perespektivu?... :?
Majka16
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Majka16 »

Tak po 1.bývate v 1 meste?
po 2. Vadí jej, že ste spolu 2-3x do týždňa?
po 3. Ak môžem vedieť, koľko máte rokov?
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Nooo asi tak upresni fakty a situacii lebo tazko tu na to nieco napisat ... nooo a tych 2-3krat do tyzdna ked ste spolu kolko to je asi casovo ? respektive nechcem presny cas ale mate vzdy o com je vam spolu fajn ked sa lucite neviete sa od seba odtrhnut noo ved chapes :wink: ......... a aj dovod preco sa viac nevidate ? dialka ?
RnT
Amateur
Amateur

ona ma 17 ja 18,byvame v jednom meste. vobec netusim ci jej to vadi obcas mam pocit ze aj ona,ale obcas ze aj nie,ona je totiz dost spolocensky typ...no asi okolo tych 2 hodiniek priemerne to je,ale vzdy mame o com.bojim sa toho ze si ludia budu mysliet ze si ju nevazim,ked niesom s nou viac,vsak viete aky su ludia...
Majka16
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Tak to by ste naozaj mohli byť aj častejšie, ale vzhľadom na to, že obaja chodíte do školy, nie vždy sa to dá. Ale snaž sa s ňou byť častejšie. Vždy, keď budete mať obaja málo učenia ;)
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Ak to vyhovuje vám obom, tak kašlite na názory druhých. Nech si myslia, čo chcú.
RnT
Amateur
Amateur

majka beriem si tvoju radu k srdcu,diky
Majka16
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

RnT napísal:majka beriem si tvoju radu k srdcu,diky
Nemáš za čo, som rada že som pomohla ;) a držím palčeky, aby vám to vydržalo... ;)
OdinHel
Expert
Expert

Príspevok od používateľa OdinHel »

...2 az 3x do tyzdna? to je v pohodicke, ostatne dni si mozte napisat nqpr. na icq...myslim ze to je uplne normalne, ved zas nemozete byt spolu kazdy den, by ste si liezli na nervy...ako matka vravi: "odlucenie zvecsa utuzuje vztahy"
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

no neviem ale ja beriem vztah tak ze mozem byt s priatelkou aj kazdy den a nelezie mi na nervy ... toto 2 az 3 x do tyzdna som mal kedysi s jednou byvalou ale vobec mi na nej v podstate nezalezalo a nemal som potrebu byt s nou denno denne (po 3 mesiacoch som sa uvedomil a rozisiel som sa s nou ...)... ak mas niekoho rad tak sa s nim snazis byt co najcastejsie a nie len 2x, 3x do tyzdna na 2 hodky ... to mi pripada zvlastne ... skor mam pocit ze je to len take ze aha mam niekoho a raz za cas chces mat pri sebe niekoho ... tod moj nazor ...
Voodoo
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Voodoo »

2/3krát?? Podľa mňa to je dostačujúce, ak by ste boli spolu cez víkendy dlhšie spolu vonku, tak si myslím že prečo nie že to je v pohode, ale ak si s ňou 2/3krát do týždňa s počítaním piatka, soboty 2 hodiny, tak si myslím že je to málo...
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

ob3l1x napísal:no neviem ale ja beriem vztah tak ze mozem byt s priatelkou aj kazdy den a nelezie mi na nervy ... toto 2 az 3 x do tyzdna som mal kedysi s jednou byvalou ale vobec mi na nej v podstate nezalezalo a nemal som potrebu byt s nou denno denne (po 3 mesiacoch som sa uvedomil a rozisiel som sa s nou ...)... ak mas niekoho rad tak sa s nim snazis byt co najcastejsie a nie len 2x, 3x do tyzdna na 2 hodky ... to mi pripada zvlastne ... skor mam pocit ze je to len take ze aha mam niekoho a raz za cas chces mat pri sebe niekoho ... tod moj nazor ...
tot aj moj...mne osobne by to nestačilo :wink:
ja som so svojou každý den a aj tak mi je málo...snažím sa s nou byť čo najčastejšie a chcem ju mať vždy pri sebe lebo ju milujem 8)
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

ob3l1x Opak copy that.
Ja chodim s mojou laskou cca 1 mesiac a ani nebyvame v rovnakom meste, ale snazim sa aby sme boli co najviac, a myslim ze sa nam to aj dari, aj ked v tyzdni sa stretneme niekedy len autobusovej stanici na nejaku cca hodinku, ked sa mam od nej odlucit, strasnes a mi nechce a ked s nou nie som myslim iba na nu. Myslim ze ked ste z rovnakeho mesta a vidite sa 2-3x do tyzdna tak je to mrtne malo. Ale proti gustu ziaden disputal. Mne by to nestacilo. Toť moj nazor :wink:
Jake44
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Jake44 »

Podla mna je to dost individualne. Mam kamarata ktory bol so svojou babou celkom casto, takmer kazdy den aj 3 hodiny a boli spolu asi rok a pol a aj tak sa rozisli. :roll: Zalezi od vas ako velmi sa mate radi. Ked vam to vyhovuje 2-3x do tyzdna, tak preco nie?
Ja sa vidim so svojim dievcatom celkom casto, lebo chodime do tej istej skoly, takze v podstate kazdy den cez nejaku prestavku, no von ideme asi tak 1-2x, lebo maturuje a ma sa dost ucit teraz. No ked uz sme vonku tak sme spolu celkom dlho...kludne aj takych 5 hodin. :)
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa addictor »

myslim, ze ak mas niekoho vazne rad, tak by si s nim travil co najviac casu (samozrejme ze ne na ukor poiva s kamaratmi :D ), ale vzdy, ked to ide.... ta moja akurat vcera odysla na intrak, tak sa neuvidime prvykrat 2 tyzdne.... :(
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Je to individualne , aspon si tych par chvil budes vazit a nedostane s teba ponorkovu chorobu :)
Ja som s priatelou kazdy den aspon tri hodky a uzivam si kazdy moment.
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa braino.swk »

asi sa budem opakovat ale 2-3x za tyzden je uplne dostacujuce :) teda pokial ste spolu kus dlhsie ako napriklad hodinku.. a ci ma vztah perspektivu?
predsa kazdy vztah ma, zalezi na vas ako v tom budete pokracovat a akym smerom sa bude vas vztah uberat, myslim ze to ze ste spolu (podla teba) malo na to nema rozhodujuci vplyv.
edit// btw ja mam (zatial len)3/4 rocny uplne super fungujuci a perspektivny vztah a s priatelkou som 3x za tyzden Utorok po skole cca 2 hodky, stvrtok v posilke a piatok dlho cele poobedie a vecer bud u nas alebo u nej :)... vinimocne sme spolu niekedy cez vikend :)
DiBi
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa DiBi »

mne by to bolo malo. ja mam potrebu byt pri svojej vzdy :-P ale tak som s nou tiez len 2-3x do tyzdna kedze chodim do skoly na druhy koniec republiky. ale tak ked som s nou tak aspon tych 7 hodin. a to sme spolu uz 7 mes.

mozno by nebolo na skodu sa s nou stretavat castejsie ked ju mas nablizku.takto to je malo aspon podla mna.
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

nevidim v tom ziaden problem ak to je zaneprazdnenostou... osobne nemam momentalne vztah, ale kvoli povinnostiam by som sa mohol s polovickou stretavat tiez len 3x do tyzdna. vela stastia, nech vam to vydrzi a neboj napr. cez prazdniny sa stretavky pravdepodobne zintenzivnia ;)
tusken
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa tusken »

ja som sa so svojou poslednou babou stretaval tak 8 az 10 krat do tyzdna ale dopomohlo k tomu to ze byvame cca 800 m od seba a dokazali sme spojit nase stretavki aj s kamaratmi.
Napísať odpoveď