malo spolu
malo spolu
caute...ja a priatelka mame vysse 3 mesacny vztah, obidvaja sa lubime,ale sme spolu velmi malo(2-3krat do tyzdna).mne to vyhovuje,proste necitim potrebu by s nou castejsie,ale viem ze ju lubim.myslite ze ma takyto vztah perespektivu?... :?
Nooo asi tak upresni fakty a situacii lebo tazko tu na to nieco napisat ... nooo a tych 2-3krat do tyzdna ked ste spolu kolko to je asi casovo ? respektive nechcem presny cas ale mate vzdy o com je vam spolu fajn ked sa lucite neviete sa od seba odtrhnut noo ved chapes
......... a aj dovod preco sa viac nevidate ? dialka ?
ona ma 17 ja 18,byvame v jednom meste. vobec netusim ci jej to vadi obcas mam pocit ze aj ona,ale obcas ze aj nie,ona je totiz dost spolocensky typ...no asi okolo tych 2 hodiniek priemerne to je,ale vzdy mame o com.bojim sa toho ze si ludia budu mysliet ze si ju nevazim,ked niesom s nou viac,vsak viete aky su ludia...
no neviem ale ja beriem vztah tak ze mozem byt s priatelkou aj kazdy den a nelezie mi na nervy ... toto 2 az 3 x do tyzdna som mal kedysi s jednou byvalou ale vobec mi na nej v podstate nezalezalo a nemal som potrebu byt s nou denno denne (po 3 mesiacoch som sa uvedomil a rozisiel som sa s nou ...)... ak mas niekoho rad tak sa s nim snazis byt co najcastejsie a nie len 2x, 3x do tyzdna na 2 hodky ... to mi pripada zvlastne ... skor mam pocit ze je to len take ze aha mam niekoho a raz za cas chces mat pri sebe niekoho ... tod moj nazor ...
tot aj moj...mne osobne by to nestačiloob3l1x napísal:no neviem ale ja beriem vztah tak ze mozem byt s priatelkou aj kazdy den a nelezie mi na nervy ... toto 2 az 3 x do tyzdna som mal kedysi s jednou byvalou ale vobec mi na nej v podstate nezalezalo a nemal som potrebu byt s nou denno denne (po 3 mesiacoch som sa uvedomil a rozisiel som sa s nou ...)... ak mas niekoho rad tak sa s nim snazis byt co najcastejsie a nie len 2x, 3x do tyzdna na 2 hodky ... to mi pripada zvlastne ... skor mam pocit ze je to len take ze aha mam niekoho a raz za cas chces mat pri sebe niekoho ... tod moj nazor ...
ja som so svojou každý den a aj tak mi je málo...snažím sa s nou byť čo najčastejšie a chcem ju mať vždy pri sebe lebo ju milujem
-
nejakymarko
Addict
ob3l1x Opak copy that.
Ja chodim s mojou laskou cca 1 mesiac a ani nebyvame v rovnakom meste, ale snazim sa aby sme boli co najviac, a myslim ze sa nam to aj dari, aj ked v tyzdni sa stretneme niekedy len autobusovej stanici na nejaku cca hodinku, ked sa mam od nej odlucit, strasnes a mi nechce a ked s nou nie som myslim iba na nu. Myslim ze ked ste z rovnakeho mesta a vidite sa 2-3x do tyzdna tak je to mrtne malo. Ale proti gustu ziaden disputal. Mne by to nestacilo. Toť moj nazor
Ja chodim s mojou laskou cca 1 mesiac a ani nebyvame v rovnakom meste, ale snazim sa aby sme boli co najviac, a myslim ze sa nam to aj dari, aj ked v tyzdni sa stretneme niekedy len autobusovej stanici na nejaku cca hodinku, ked sa mam od nej odlucit, strasnes a mi nechce a ked s nou nie som myslim iba na nu. Myslim ze ked ste z rovnakeho mesta a vidite sa 2-3x do tyzdna tak je to mrtne malo. Ale proti gustu ziaden disputal. Mne by to nestacilo. Toť moj nazor
Podla mna je to dost individualne. Mam kamarata ktory bol so svojou babou celkom casto, takmer kazdy den aj 3 hodiny a boli spolu asi rok a pol a aj tak sa rozisli.
Zalezi od vas ako velmi sa mate radi. Ked vam to vyhovuje 2-3x do tyzdna, tak preco nie?
Ja sa vidim so svojim dievcatom celkom casto, lebo chodime do tej istej skoly, takze v podstate kazdy den cez nejaku prestavku, no von ideme asi tak 1-2x, lebo maturuje a ma sa dost ucit teraz. No ked uz sme vonku tak sme spolu celkom dlho...kludne aj takych 5 hodin.
Ja sa vidim so svojim dievcatom celkom casto, lebo chodime do tej istej skoly, takze v podstate kazdy den cez nejaku prestavku, no von ideme asi tak 1-2x, lebo maturuje a ma sa dost ucit teraz. No ked uz sme vonku tak sme spolu celkom dlho...kludne aj takych 5 hodin.
-
braino.swk
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
asi sa budem opakovat ale 2-3x za tyzden je uplne dostacujuce
teda pokial ste spolu kus dlhsie ako napriklad hodinku.. a ci ma vztah perspektivu?
predsa kazdy vztah ma, zalezi na vas ako v tom budete pokracovat a akym smerom sa bude vas vztah uberat, myslim ze to ze ste spolu (podla teba) malo na to nema rozhodujuci vplyv.
edit// btw ja mam (zatial len)3/4 rocny uplne super fungujuci a perspektivny vztah a s priatelkou som 3x za tyzden Utorok po skole cca 2 hodky, stvrtok v posilke a piatok dlho cele poobedie a vecer bud u nas alebo u nej
... vinimocne sme spolu niekedy cez vikend 
predsa kazdy vztah ma, zalezi na vas ako v tom budete pokracovat a akym smerom sa bude vas vztah uberat, myslim ze to ze ste spolu (podla teba) malo na to nema rozhodujuci vplyv.
edit// btw ja mam (zatial len)3/4 rocny uplne super fungujuci a perspektivny vztah a s priatelkou som 3x za tyzden Utorok po skole cca 2 hodky, stvrtok v posilke a piatok dlho cele poobedie a vecer bud u nas alebo u nej
mne by to bolo malo. ja mam potrebu byt pri svojej vzdy
ale tak som s nou tiez len 2-3x do tyzdna kedze chodim do skoly na druhy koniec republiky. ale tak ked som s nou tak aspon tych 7 hodin. a to sme spolu uz 7 mes.
mozno by nebolo na skodu sa s nou stretavat castejsie ked ju mas nablizku.takto to je malo aspon podla mna.
mozno by nebolo na skodu sa s nou stretavat castejsie ked ju mas nablizku.takto to je malo aspon podla mna.