PROBLEM: V skolskom PC nejde nic nainstalovat !!!

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
ledenaster
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

PROBLEM: V skolskom PC nejde nic nainstalovat !!!

Príspevok od používateľa ledenaster »

V skole ked sme na PC a stiahnem si neco z netu....nejde mi nic nainstalovat....hodi chybovu hlasku neco ze Nemoze nainstalovat, a aby som sa prihlasil ako administrator.....

Da sa to nejako obist ?

P.S. Je tam WIN 2000

:cry:
pato83
Addict
Addict

Re: PROBLEM: V skolskom PC nejde nic nainstalovat !!!

Príspevok od používateľa pato83 »

ledenaster napísal:V skole ked sme na PC a stiahnem si neco z netu....nejde mi nic nainstalovat....hodi chybovu hlasku neco ze Nemoze nainstalovat, a aby som sa prihlasil ako administrator.....

Da sa to nejako obist ?

P.S. Je tam WIN 2000

Co sa tyka applikacii, tak mozes vyuzit toto: http://portableapps.com/apps , s hrami to bude tazsie. Samozrejme je tych portable aplikacii omnoho viac, nielen tie na tej stranke. Ako to obist, to neviem :(
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

pato83 napísal:Co sa tyka applikacii, tak mozes vyuzit toto: http://portableapps.com/apps , s hrami to bude tazsie. Samozrejme je tych portable aplikacii omnoho viac, nielen tie na tej stranke. Ako to obist, to neviem :(
No to je take polovicne riesenie...neviem ako je na tom win 2000, ale v XP, kde je uz firewall su niektore portable aplikacie nepouzitelne, pretoze sa nedostanu k netu... to len tak na upresnenie a zmiernenie nadeji :)
galleon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa galleon »

ledenaster napísal:V skole ked sme na PC a stiahnem si neco z netu....nejde mi nic nainstalovat....hodi chybovu hlasku neco ze Nemoze nainstalovat, a aby som sa prihlasil ako administrator.....

Da sa to nejako obist ?

P.S. Je tam WIN 2000

zamysli sa nad, tym preco administrator zakazal instalacie guest userov :P
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

hm - neviem akoze u nas sa tiez zo ziackeho uctu neda instalovat len tak... takze surov na D si spravis program files a instalujes tam... aspon u nas to tak funguje a profky si to ani nevsimnu :D
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

niekde tu na hojku bola nejaka disketa, s ktorou si mohol zmenit heslo admina, urobit co potrebujes a hodit to nas5. na win2k to fungovalo v skole. overene :wink: len to nemozem najst
dagem
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa dagem »

Curuj napísal:niekde tu na hojku bola nejaka disketa, s ktorou si mohol zmenit heslo admina, urobit co potrebujes a hodit to nas5. na win2k to fungovalo v skole. overene :wink: len to nemozem najst
ty chces povedat ze nejakou disketou len tak zmeni user adminovi heslo??? to sa mi nejako nezda...
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Sú také programy čím sa dá heslo admina (usera-admina) vymazať ale aj také čím sa heslo dá získať nemusí sa ani meniť. :)
Sorta15
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

RE

Príspevok od používateľa Sorta15 »

Cesar napísal:Sú také programy čím sa dá heslo admina (usera-admina) vymazať ale aj také čím sa heslo dá získať nemusí sa ani meniť. :)
Napríklad ? :)
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

dagem napísal:ty chces povedat ze nejakou disketou len tak zmeni user adminovi heslo??? to sa mi nejako nezda...
zdat sa ti to nemusi, ale funguje to :) teraz som trosku viac hladal ako vcera a hele, nasiel klik - prvy post :wink:
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Vymazať heslo vo win2000, xp a vista sa dám týmto:

http://www.password-changer.com/
Active@ Password Changer is designed for resetting local administrator and user passwords on Windows XP / VISTA / 2003 / 2000 / NT systems in case an Administrator's password is forgotten or lost.
Bolo by ale veľmi podozrivé, keby zrazu v škole zmizlo prihlasovacie heslo admina. :D
Napísať odpoveď