V skole ked sme na PC a stiahnem si neco z netu....nejde mi nic nainstalovat....hodi chybovu hlasku neco ze Nemoze nainstalovat, a aby som sa prihlasil ako administrator.....
ledenaster napísal:V skole ked sme na PC a stiahnem si neco z netu....nejde mi nic nainstalovat....hodi chybovu hlasku neco ze Nemoze nainstalovat, a aby som sa prihlasil ako administrator.....
Da sa to nejako obist ?
P.S. Je tam WIN 2000
Co sa tyka applikacii, tak mozes vyuzit toto: http://portableapps.com/apps , s hrami to bude tazsie. Samozrejme je tych portable aplikacii omnoho viac, nielen tie na tej stranke. Ako to obist, to neviem
pato83 napísal:Co sa tyka applikacii, tak mozes vyuzit toto: http://portableapps.com/apps , s hrami to bude tazsie. Samozrejme je tych portable aplikacii omnoho viac, nielen tie na tej stranke. Ako to obist, to neviem
No to je take polovicne riesenie...neviem ako je na tom win 2000, ale v XP, kde je uz firewall su niektore portable aplikacie nepouzitelne, pretoze sa nedostanu k netu... to len tak na upresnenie a zmiernenie nadeji
ledenaster napísal:V skole ked sme na PC a stiahnem si neco z netu....nejde mi nic nainstalovat....hodi chybovu hlasku neco ze Nemoze nainstalovat, a aby som sa prihlasil ako administrator.....
Da sa to nejako obist ?
P.S. Je tam WIN 2000
zamysli sa nad, tym preco administrator zakazal instalacie guest userov
hm - neviem akoze u nas sa tiez zo ziackeho uctu neda instalovat len tak... takze surov na D si spravis program files a instalujes tam... aspon u nas to tak funguje a profky si to ani nevsimnu
niekde tu na hojku bola nejaka disketa, s ktorou si mohol zmenit heslo admina, urobit co potrebujes a hodit to nas5. na win2k to fungovalo v skole. overene len to nemozem najst
Curuj napísal:niekde tu na hojku bola nejaka disketa, s ktorou si mohol zmenit heslo admina, urobit co potrebujes a hodit to nas5. na win2k to fungovalo v skole. overene len to nemozem najst
ty chces povedat ze nejakou disketou len tak zmeni user adminovi heslo??? to sa mi nejako nezda...
Active@ Password Changer is designed for resetting local administrator and user passwords on Windows XP / VISTA / 2003 / 2000 / NT systems in case an Administrator's password is forgotten or lost.
Bolo by ale veľmi podozrivé, keby zrazu v škole zmizlo prihlasovacie heslo admina.