Potrebujem pribrať
tvoj nazor mi nesedi, tvrdis ze ked chudi ludia zacnu viac jest tak sa im bude tuk ukladat len v oblasti brucha? nemalo by si telo nejako rozdelit a rovnomerne ten tuk rozdelit po celom tele? preto sa pytam lebo sa mi to nejak nezda...kali520 napísal:Osobne nezastavam teoriu zrania a nic nerobenia, lebo vysledok moze byt taky ze tuk sa vam ulozi v oblasti brucha a vlastne sa stanete chudy tucny ludia.
To znamena, ze na bruchu budete nechutne tucny ale na vrchu tela ako na trupe a na ramenach nebudete mat dostatok svalovej hmoty a vase telo podje do tvaru obrateneho V.
Preto odporucak akykolvek sport ci uz to bude posilovanie, futbal hokej, hadzana, basketbal cyklistyka atd. aby bolo svalstvo trenovane a nedochazdalo k nadmernemu ukladaniu tuku a odburavaniu svalovej hmoty.
-
RoQa
Darca
- Kontaktovať používateľa:
kazdy ma ine telo ,ale predpokladam ze odziaciatku to mozno púojde po celom tele ale neskor sadlo bude najviac viditelne na bruchu...tomek00 napísal:tvoj nazor mi nesedi, tvrdis ze ked chudi ludia zacnu viac jest tak sa im bude tuk ukladat len v oblasti brucha? nemalo by si telo nejako rozdelit a rovnomerne ten tuk rozdelit po celom tele? preto sa pytam lebo sa mi to nejak nezda...
-
peterkozel
Medium Professional
Poď do mňa pán najmúdrejšíhojko napísal:pinco: Dobre kaleraby pises, cely den nic nejest len preto, aby mi vecer chutilo, tak to moze spravit len idiot. Navyse najhorsie na tom je, ze prave rano by si nemal mat prazdny zaludok. A ist na veceru, ktora bude obsahovat prehnane mastne jedno, zapit to pivom, potom pridem domov a zapijem to mliekom, tak to je tak na sracku. Tych 7kg si pribral aj s komplet lyziarskov vystrojov za dva tyzdne???
No ok a ty mi chceš povedať, že si stál vedľa mňa keď som sa vážil a videl si moju lyžiarsku výstroj? Ja tvrdím, že to fungovalo na mne. uznávam, že ty máš toho preštudované strašne veľa a akákoľvek snaha o opak je u teba niekedy zbytočná. Ešte raz prepáč za hlúposť a drzosť, čo som napísal.
Samozrejme ze tuk sa uklada po celom tele ale v oblasti brucha najviac. Minimalne opticky to tak bude vyzerat kedze taky clovek nikdy svlastvo nijak neprecvicoval.tomek00 napísal:tvoj nazor mi nesedi, tvrdis ze ked chudi ludia zacnu viac jest tak sa im bude tuk ukladat len v oblasti brucha? nemalo by si telo nejako rozdelit a rovnomerne ten tuk rozdelit po celom tele? preto sa pytam lebo sa mi to nejak nezda...
Inac sa to da povedat ze je rozdiel medzi tlstym clovekom ktory ma bod tukom aj nejake svalstvo (ten sa zda byt robustnejsi a mocnejsi) a clovekom ktory nikdy necvicil a len zral vysoko kaloricke jedla s velkym obsahom tuku.
K tej pincovej teorii priberania, mozem povedat ze pribrat sa tak da ale je to maximalne nezdrave a pribera sa z toho cisty tuk a vysledok bude taky aky som pisal vyzsie. Slaba svalova hmota na vrchu tela ako je trup ramena a tlste brucho (cize tvar obrateneho V).
no ja sa tiež snažím priberať a furt sa mi nedarí...doma žerem o dušu a furt nepriberám...neviem mám taký pocit že aj ked priberem tak to hned zhodím lebo cvičím a furt som v pohybe preoste nevydržím sedeť celý den doma..idem do pivnice zaboxovať trošku zaskákať(parkour)..rýchlo spalujem kalorie takže pribrať sa mi moc nedarí 
no nefiem kto vam radi jest gainere je to proste sacharidovo -bielkovinova latka ktora obsahuje viac sacharidov ale nema to vela spoločneho s priberanim ale najlepšie je jest niaky ten protein ak chceš pribrat tak protein s hodnotou napr- 35 až 40 precent bilekovin viac bielkovinove ako napr 60 a viac to sa ti neoplati je to na rysoanie ale skus to s niečim kombinvat ak ceš s niakymi aminokyslinami alebo creatin monohydrat alebo ethyl ester alebo ak hceš prirodnou vyživou tak ryža,kura,tvaroch, a najme sojove meso to ma velmi vela bielkovin. ja mam 18 a zatial mam 92 kg a 190cm zatial mi to stači cvičim už 3rok a prada.
Hovori sa ze idealna vaha=vyska-100 (plus minus nejakych tych 5%).2Pacaveli napísal:ja mam taku otazku, zda sa mi, ze som pribral... kazdy mi hovori, ze to neni vidno, ze som nepribral a pod., ale ja to proste tak citim, mam vysku 180 cm (neviem presne, cez leto som mal 178-179 a troska som sa vytiahol, nie velmi...) a vahu rovnych 70 kg... je to podla vas v pohode?
Takze vahu ktoru mas pri tvojej vyske by mala byt akurat.
no to by som musel videt tvoju postavu.. cisla su ti hovno platne..nekdo moze mat tazke kosti a moze byt chrdy a ma 90kg su take pripady..2Pacaveli napísal:ja mam taku otazku, zda sa mi, ze som pribral... kazdy mi hovori, ze to neni vidno, ze som nepribral a pod., ale ja to proste tak citim, mam vysku 180 cm (neviem presne, cez leto som mal 178-179 a troska som sa vytiahol, nie velmi...) a vahu rovnych 70 kg... je to podla vas v pohode?
plus k teme
ako pribrat ? ako prve si treba precitat art of velkokrm.. fakt to odporucam kazdemu strasne laicky napisane a spravne.. zrat vo velkom pit vela vody cca aj 5 litrov.. zrat 6 jedel deni.. a za tyzden mate tie 3-5kg..
necital som to tu cele ale....urcite je pravda ze musis cvicit....to sa neda len tak zrat a cakat ze za tyzden budes viac "cool"...a potom urcite nejake doplnky stravy, celkom fajn je pangamin...je tam vela vitaminov a vela Bciek + vela stopovych prvkov..su to cisto prirodne vitaminy(susene pivovarske kvasnice) maju to v kazdej lekarni. A hlavne treba jest vyzivne jedla, vlocky, ceralie, maso....zeleninu a ovocie aby si si posilnil metabolizmus a pit vela mileka + tvaroh atd. atd.
Nechapem preco si vacsina ludi mysli ze pribrat sa da iba za hamburgerov a podobnych blbosti.....mozno akurat tak tuk a to ak mas rychly metabolizmus hned aj zmizne
Nechapem preco si vacsina ludi mysli ze pribrat sa da iba za hamburgerov a podobnych blbosti.....mozno akurat tak tuk a to ak mas rychly metabolizmus hned aj zmizne
no takto to bolo cez leto... a teraz som kusa pribralMurphY napísal:no to by som musel videt tvoju postavu.. cisla su ti hovno platne..nekdo moze mat tazke kosti a moze byt chrdy a ma 90kg su take pripady..
plus k teme
ako pribrat ? ako prve si treba precitat art of velkokrm.. fakt to odporucam kazdemu strasne laicky napisane a spravne.. zrat vo velkom pit vela vody cca aj 5 litrov.. zrat 6 jedel deni.. a za tyzden mate tie 3-5kg..
omg..ach jooj prosim vas ked radite tak radte a nepiste kkkciny..panganim je fajn doplnkom lebo to podporuje chut do jedla to mas jak ked si das 3 piva a musis sa ist najest.. ze by to malo neake vitaminy to nemozem povedat..s tym masom vlockami mas pravdu.. ale ta zelenina a ovocie je najvacsia chyba.. to treba jak prve vyskrknut zo zoznamu.. to totiz pohlcuje kalorie a to je dost na hovno..to co priberes tak to spalis pomocou zeleniny takze hovorim ze zeleninu V PRVOM RADE NE..ked chces pribrat fakt ze kazdu cenu tak sa tomu treba vyhnut..no lebo v hamburgrom mas mrtne vela kalori a nenachadza sa tam zelenina no nehovorime o bigmacoch atd.. a preto priberes tuk.. vacsinou iba na bruchu..Lucasss napísal:necital som to tu cele ale....urcite je pravda ze musis cvicit....to sa neda len tak zrat a cakat ze za tyzden budes viac "cool"...a potom urcite nejake doplnky stravy, celkom fajn je pangamin...je tam vela vitaminov a vela Bciek + vela stopovych prvkov..su to cisto prirodne vitaminy(susene pivovarske kvasnice) maju to v kazdej lekarni. A hlavne treba jest vyzivne jedla, vlocky, ceralie, maso....zeleninu a ovocie aby si si posilnil metabolizmus a pit vela mileka + tvaroh atd. atd.
v prvom rade:MurphY napísal:omg..ach jooj prosim vas ked radite tak radte a nepiste kkkciny..panganim je fajn doplnkom lebo to podporuje chut do jedla to mas jak ked si das 3 piva a musis sa ist najest.. ze by to malo neake vitaminy to nemozem povedat..s tym masom vlockami mas pravdu.. ale ta zelenina a ovocie je najvacsia chyba.. to treba jak prve vyskrknut zo zoznamu.. to totiz pohlcuje kalorie a to je dost na hovno..to co priberes tak to spalis pomocou zeleniny takze hovorim ze zeleninu V PRVOM RADE NE..ked chces pribrat fakt ze kazdu cenu tak sa tomu treba vyhnut..no lebo v hamburgrom mas mrtne vela kalori a nenachadza sa tam zelenina no nehovorime o bigmacoch atd.. a preto priberes tuk.. vacsinou iba na bruchu..
v druhom rade: tak tebe sa nezda ze pangamin obsahuje nejake vitaminy ?!
za tretie: ta zelenina sa je preto, aby si si nerozhasil creva...ked ides natural cestou, of course...ked beres sracky, tak ti to moze byt jedno.
A sorry ale nevedel som ze "to co priberes tak to spalis pomocou zeleniny". kur*a na co cakas ??? ved ty si vynasiel liek na chudnutie
...a este toto, nikdy nepi*ujem kym niekto nezacne trepat kktiny
v prvom rade kolko mas kilo ? dobre vitaminy obsahuje ale pozrel si sa ake mnozstvo ? napisat na balenie mozu hocico..nemusis mi posielat balenie nejsom odkazany na teba..no za tretie TO IDE O TO PRIBRAT CO NAJRYCHLEJSIE.. crevo si musi zvyknut ze chces priberat ono sa roztiahne a neroztrhne sa ti neboj sa..zeleninu a ovocie jest priberani je najvacsia blbost ale vsak dobre..a ked su diety tak co sa zere bigmaci a hranolky ?vies nekdo je rad ze pribere kilo a ty mu povies ze nech si da zeleninu a potom bude mat z toho pribrata mozno pol kila omg..kkktiny trepes jedine ty..Lucasss napísal:v prvom rade:proste loooooooool
v druhom rade: tak tebe sa nezda ze pangamin obsahuje nejake vitaminy ?!tak vies co ?! skoc do najblizsej lekarne a pozri si balenie, hocijakeho pangaminu...je ich mrte a budes prekvapeny co vsetko to obsahuje (aj ja som bol). Ak sa neda tak mi posli cez SS adresu, ja ti jedno balenie poslem for free.
za tretie: ta zelenina sa je preto, aby si si nerozhasil creva...ked ides natural cestou, of course...ked beres sracky, tak ti to moze byt jedno.
A sorry ale nevedel som ze "to co priberes tak to spalis pomocou zeleniny". kur*a na co cakas ??? ved ty si vynasiel liek na chudnutie![]()
...a este toto, nikdy nepi*ujem kym niekto nezacne trepat kktiny