No mam 15 a mama ma nechce pustit neskorie ako do 10 30 von pritom nepijem a nefajcim
Rodicia vs JA
Rodicia vs JA
Noo tak mam taky problem co asi dost vela deciek v mojom veku riesi
No mam 15 a mama ma nechce pustit neskorie ako do 10 30 von pritom nepijem a nefajcim
:D len dakedy som sa pobil
ako vytaz
pls co im mam povedat
ked mas 15 tak sa niet velmi comu cudovat... co poznam alebo tak pred rokom som poznal tak 90% mohlo byt rado ked do 22:30 mohli byt von... este chvilku pockaj a zlepsi sa to.. alebo im to povedz ako ja... "mama, pokial nieje jedenast, daj mi pokoj, ked je jedenasta neozvem sa tak mi zavolaj ze kde som a uvidi sa" - toto som praktizoval od cca 16 rokov a vsetko slo dobre... aj ked obcas fotrik mal rec ze preco som dosiel o pol druhej a tak.... good luck
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
tereza
Medium Star
ano, bude to posobit nezodpovedne a neviem este ako.. ale opytaj sa rodicov ci by si nemohol u nejakeho tvojho kamosa prespat (teda u nejakeho ktory moze byt dlhsie vonku) a budes moct byt vonku dlhsie
to sa tak bezne robi....
ale inac suhlasim s ostatnymi. rodicia sa o teba boja, to je dobre. lenze je pravda, ze ked sa ti ma prihodit nieco zle, tak to moze byt aj o dvanastej v noci aj o desiatej vecer..
ale inac suhlasim s ostatnymi. rodicia sa o teba boja, to je dobre. lenze je pravda, ze ked sa ti ma prihodit nieco zle, tak to moze byt aj o dvanastej v noci aj o desiatej vecer..
-
bolek
Guru
rodičia ťa poznajú najlepšie a sú za teba zodpovední, tak sa im nečuduj, že môžeš byť vonku len do pol jedenástej. Radikálne sa to nezmení, ani v 18, proste rodičia sami budú musieť uvážiť, že ťa pustia dlhšie a je jedno, či budeš mať 17, 18 alebo 20. Samozrejme, dalo by sa s nimi dohodnúť, ak budeš chodiť domov presne a načas, postupne to nejako predlžovať. 
Citam sprava do lava, zlava do prava, no dako tomu nechapem, ako argument neskutocnyfizz napísal:A ujde ti nieco dolezite ked nepojdes von? Neujde. Rano zase vstanes, pojdes na wc, najes sa...
Jane ze mu nieco ujde, nemoze byt s kamaratmi. Asi si nezazila situaciu, ked ti je s priatelmi dobre a si obmedzeny vecierkou.
K teme, neber to tak tragicky, ten cas je na tvoj vek idealny, aj ked ja som mohol chodit aj po polnoci v tvojom veku, ale stale mi okolo desiatej zavolali ze ci vsetko ok a bolo, jednoducho mi verili, lebo vedeli ze som typ ktory odcudzuje bitky a aj keby bolo neviem co tak by som to vyhovoril a bitka by nebola
-
Začiatok Konca
Professional
-
bolek
Guru
Mňa naši tiež pustili dokedy som chcela pokiaľ bol niekde v meste aj brácho alebo sme šli väčšia partia. Napriek tomu nemám pocit, že keby som nemohla bývať v meste do rána, o niečo by som prišla. Ale bolo to celkom fajné, aspoň som sa vybúrila pomerne skoro a kým sa zvyšok v 18 ožieral a fľákal po meste, ja som sa v pokoji mohla sústrediť na maturu, prijímačky a na ďalšie veci v tom čase dôležité.Retne napísal:K teme, neber to tak tragicky, ten cas je na tvoj vek idealny, aj ked ja som mohol chodit aj po polnoci v tvojom veku, ale stale mi okolo desiatej zavolali ze ci vsetko ok a bolo, jednoducho mi verili, lebo vedeli ze som typ ktory odcudzuje bitky a aj keby bolo neviem co tak by som to vyhovoril a bitka by nebola
-
jin
VIP
Re: Rodicia vs JA
V 15tich som musel byť o desiatej v posteli a teraz fakt ďakujem svojim rodičom za ten kvalitný spánok, ktorý mi to poskytlo. Že môžeš byť vonku "iba" do desiatej - snaž sa ich trocha pochopiť, že sa o Teba, ako väčšina rodičov, boja a možno o to viac, že vedia, že si sa dostal do potýčky (je jedno, že či ako víťaz). Nemusí Ti byť ľúto, že niektorí tvoji kamaráti musia byť dlhšie, ani sa nemusíš preto cítiť, že dáko nezapadáš a že si tým pádom niečo menej, ako oni. Všetko Ťa ešte len čaká...scoors napísal:No mam 15 a mama ma nechce pustit neskorie ako do 10 30 von pritom nepijem a nefajcim:D len dakedy som sa pobil
ako vytaz
pls co im mam povedat
No to je pravda, ja som mal tiez nieco podobnebolek napísal:Mňa naši tiež pustili dokedy som chcela pokiaľ bol niekde v meste aj brácho alebo sme šli väčšia partia. Napriek tomu nemám pocit, že keby som nemohla bývať v meste do rána, o niečo by som prišla. Ale bolo to celkom fajné, aspoň som sa vybúrila pomerne skoro a kým sa zvyšok v 18 ožieral a fľákal po meste, ja som sa v pokoji mohla sústrediť na maturu, prijímačky a na ďalšie veci v tom čase dôležité.