Rodicia vs JA

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
scoors
Medium Expert
Medium Expert

Rodicia vs JA

Príspevok od používateľa scoors »

Noo tak mam taky problem co asi dost vela deciek v mojom veku riesi :-D

No mam 15 a mama ma nechce pustit neskorie ako do 10 30 von pritom nepijem a nefajcim :D:D len dakedy som sa pobil :D ako vytaz :D pls co im mam povedat
Maki
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Maki »

ked mas 15 tak sa niet velmi comu cudovat... co poznam alebo tak pred rokom som poznal tak 90% mohlo byt rado ked do 22:30 mohli byt von... este chvilku pockaj a zlepsi sa to.. alebo im to povedz ako ja... "mama, pokial nieje jedenast, daj mi pokoj, ked je jedenasta neozvem sa tak mi zavolaj ze kde som a uvidi sa" - toto som praktizoval od cca 16 rokov a vsetko slo dobre... aj ked obcas fotrik mal rec ze preco som dosiel o pol druhej a tak.... good luck
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Raz budeš vďačný svojim rodičom za to, že sa o teba starajú. Ja keby som mala 15-ročného fagana, tak ho tiež nebudem púšťať po nociach sa flákať. :)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Podla mna v pohodke staci ked sa budes vracat o tej 10:30 bezproblemovo, a potom pripadne nadhodit ze by si teda ostal dlhsie
Ovecka
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Ovecka »

vies co mozes byt rad ze mas takych rodicov lebo ani nevies ako a uz lietas v trave a v alkohole .. ani na disko by som nepustal a pekne s doprovodom ako v anglicku :D v tomto jedinom je lepsie anglicko ako slovensko
patrick1
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa patrick1 »

na tvojom mieste som rad, ze do pol11 mozes byt vonku.. priklad: bratranec musi byt doma o 9, ma 15rokov

mas stastie, len si to nepokaz, v 18 - tich si to vynahradis - alebo dospejes :)
Diestro
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Diestro »

Ked som mal 15 o deviatej som musel byt doma. Ale skus to robit ako som to robil svojho casu ja ze postupne budes vyjednavat nejake predlzenie, staci aj po pol hodinke, hlavne to netreba silit.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Ty kokos bud rad, ja som minuleho roku nemohol byt do 10.30 vonku ale len do 10.00 ked sa pamatam, to je podla mna az dost kolko mozes byt von. Vela ludi ti musi zavidiet. :wink:
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

myslite ze cislo 18 zmeni ich nazor? aspon moja mama to riesi tym stylom ze pocuvas ma dokym tu byvas nie odkedy budes mat 18 :wink:
junior3
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa junior3 »

Tvoja mama má v istom smere pravdu... Máš len 15 rokov a určite sa bojí o teba... Si myslíš že ja to mam ako doma? 8)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Pridam sa k ostatnym - bud rad, ze sa o teba takto staraju, neskor im za to budes vdacny. ;)
Ja som uz teraz tiez :)
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

jedna vec je ale ta, ze napadnut vas moze kedykolvek hocikto ci vam je 10, 18 alebo 28
fizz napísal:Pokial nie su teraz ochotni o tom diskutovat, eixstuje sanca, ze od 18 ta ochota vzrastie, pretoze uz bude dospely a problemy, ktore spravi budu jeho, nie jeho rodicov.
sanca tam je ale ja jej neverim :)
tereza
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tereza »

ano, bude to posobit nezodpovedne a neviem este ako.. ale opytaj sa rodicov ci by si nemohol u nejakeho tvojho kamosa prespat (teda u nejakeho ktory moze byt dlhsie vonku) a budes moct byt vonku dlhsie :) to sa tak bezne robi....

ale inac suhlasim s ostatnymi. rodicia sa o teba boja, to je dobre. lenze je pravda, ze ked sa ti ma prihodit nieco zle, tak to moze byt aj o dvanastej v noci aj o desiatej vecer..
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

rodičia ťa poznajú najlepšie a sú za teba zodpovední, tak sa im nečuduj, že môžeš byť vonku len do pol jedenástej. Radikálne sa to nezmení, ani v 18, proste rodičia sami budú musieť uvážiť, že ťa pustia dlhšie a je jedno, či budeš mať 17, 18 alebo 20. Samozrejme, dalo by sa s nimi dohodnúť, ak budeš chodiť domov presne a načas, postupne to nejako predlžovať. :)
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

fizz napísal:A ujde ti nieco dolezite ked nepojdes von? Neujde. Rano zase vstanes, pojdes na wc, najes sa...
Citam sprava do lava, zlava do prava, no dako tomu nechapem, ako argument neskutocny :lol:

Jane ze mu nieco ujde, nemoze byt s kamaratmi. Asi si nezazila situaciu, ked ti je s priatelmi dobre a si obmedzeny vecierkou.

K teme, neber to tak tragicky, ten cas je na tvoj vek idealny, aj ked ja som mohol chodit aj po polnoci v tvojom veku, ale stale mi okolo desiatej zavolali ze ci vsetko ok a bolo, jednoducho mi verili, lebo vedeli ze som typ ktory odcudzuje bitky a aj keby bolo neviem co tak by som to vyhovoril a bitka by nebola :)
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

To máš rpavdu.. :) buď rád,že sa o Teba boja..teraz Ti to možno vadí...dávnejšie šiel so mnou kamarát..a ten mi hovoril,ako mu to chýba,že mu mamina občas zavolá,že kde je..a kedy príde a tak,že sa o neho bojí...že to cíti..Buď spokojný s tým,čo máš.. :) :wink:
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Retne napísal:K teme, neber to tak tragicky, ten cas je na tvoj vek idealny, aj ked ja som mohol chodit aj po polnoci v tvojom veku, ale stale mi okolo desiatej zavolali ze ci vsetko ok a bolo, jednoducho mi verili, lebo vedeli ze som typ ktory odcudzuje bitky a aj keby bolo neviem co tak by som to vyhovoril a bitka by nebola :)
Mňa naši tiež pustili dokedy som chcela pokiaľ bol niekde v meste aj brácho alebo sme šli väčšia partia. Napriek tomu nemám pocit, že keby som nemohla bývať v meste do rána, o niečo by som prišla. Ale bolo to celkom fajné, aspoň som sa vybúrila pomerne skoro a kým sa zvyšok v 18 ožieral a fľákal po meste, ja som sa v pokoji mohla sústrediť na maturu, prijímačky a na ďalšie veci v tom čase dôležité. :)
tomasso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasso »

ja mam o chvilu 17 a mozem prist maximalne s poslednym autobusom z mesta, ktory ide 22:15, takze o pol jedenastej musim byt doma..mozno tak raz za 2 mesiace sa stane ze ma mama pusti na diskoteku do rana, ale to len vynimocne..
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Rodicia vs JA

Príspevok od používateľa jin »

scoors napísal:No mam 15 a mama ma nechce pustit neskorie ako do 10 30 von pritom nepijem a nefajcim :D:D len dakedy som sa pobil :D ako vytaz :D pls co im mam povedat
V 15tich som musel byť o desiatej v posteli a teraz fakt ďakujem svojim rodičom za ten kvalitný spánok, ktorý mi to poskytlo. Že môžeš byť vonku "iba" do desiatej - snaž sa ich trocha pochopiť, že sa o Teba, ako väčšina rodičov, boja a možno o to viac, že vedia, že si sa dostal do potýčky (je jedno, že či ako víťaz). Nemusí Ti byť ľúto, že niektorí tvoji kamaráti musia byť dlhšie, ani sa nemusíš preto cítiť, že dáko nezapadáš a že si tým pádom niečo menej, ako oni. Všetko Ťa ešte len čaká... :wink:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

bolek napísal:Mňa naši tiež pustili dokedy som chcela pokiaľ bol niekde v meste aj brácho alebo sme šli väčšia partia. Napriek tomu nemám pocit, že keby som nemohla bývať v meste do rána, o niečo by som prišla. Ale bolo to celkom fajné, aspoň som sa vybúrila pomerne skoro a kým sa zvyšok v 18 ožieral a fľákal po meste, ja som sa v pokoji mohla sústrediť na maturu, prijímačky a na ďalšie veci v tom čase dôležité. :)
No to je pravda, ja som mal tiez nieco podobne :) Mne to burenie trvalo tak od 16 do 18 a ini spoluziaci, co mali pocas strednej vsetko zakazane sa zacali vyburovat az na vyske a skoncilo to tak, ze na internate maju spinu, same flasky a v kuse len chlastaju a robia bordel :? Dost na nich vidno, ze konecne maju volnost a chcu si to tak nejak vynahradit. Lepsie je ist na to postupne, ale myslim si, ze ta desiata hodina je tak akurat. Horsie by to bolo, keby si musel ostavat doma vzdy.
Napísať odpoveď