Kosovo

Diskusie na politické témy...
SRneC
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa SRneC »

som rad ze Slovensko ich nepodporuje...

keby si u nas madari spravili vlastny stat a podpori ich USA a Francuzsko bolo by mi smutno :?
J.O.S.E
King
King

správa

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Taktiež sa pripájam k názoru, že jednostranne vyhlasenie Kosova za suverenný štat je nepriateľné. Som rad, že to naša vláda ak Kubišovi neprepne to nepodporí :wink:
Sa mi páči vyhlásenie Busha, ktorí hovorí že Srbsko môže vidieť priateľa v USA - taký cinizmus z jeho strany, že to boli, akokeby to neboli práve USA kto začal ostreľovať v roku 1999 Srbsko (vtedy ešte Juhoslávie) a teraz opäť je za devastovanie Srbska len nie vojenským spôsobom

btw. treba pamätať, že Srbsko vždy stalo pri Slovensku a nikdy nešlo proti nám (vid 2. WW), a sú to aj slovania ako sme my, a predsa nie je možné aby si hociaká menšina vytvorila na územi suverenného štátu svoju krajinu a tobôž nie v Europe (menšina vrámci celého Srbska viem, že v Kosove tvoria viac ako 90% kosovskí albánci) :?
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

Je to divne ked si s kamaratom na dvore domu urobime narodnu radu a vyhlasime nezavislost tak sme stat? :lol: Zatial neviem ci to niekto uznal..
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

ujo marky: ked ti to uznaju najvacsie zoskupenia sveta ako Rusko, USA, EU, ci Cina, tak sa mozes pokladat za suverenny stat :) ale pochybujem, ze sa take zoskupenia pridaju na tvoju stranu. Jedine, keby v tom boli velke prachy. V Kosove totizto velke prachy su.
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Pokial viem ani Rusko ani Cina nechcu uznat samostatnost.. zvysok ano :(
jimino
Light Professional
Light Professional

Tak tak. Aspon je este nejaky ten charakter v svetovej politike - vid Putin.
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Ujo Marky napísal:Je to divne ked si s kamaratom na dvore domu urobime narodnu radu a vyhlasime nezavislost tak sme stat? :lol: Zatial neviem ci to niekto uznal..
predpokladame ze to urobis na uzemi slovenska, najprv musis rozdelit slovensko a ten tvoj novy stat :lol:
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Ak im uznaju nezavislost zvysne mensini co tam su to maju zratane :'(

// Myslis ze by to bol problem? :D Pojcame tanky od Madarksych revolucionarov a ideme robit novy stat :D
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Masaker »

len aby aj madarov nenapadlo oddelit juh. .ale myslim ze to je nemozne.. ..
ale nazor na albansko mam taky ze by to malo ostat v celku... napr cesko-slovensko sa rozdelilo po dohode oboch stran... ale mylsimze rozdelit stat iba z iniciativy jednej strany je chu****.. .
peace out:D
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Smutný okamih.. Ale aspoň naša vláda si u mňa šplhla tým že ich ešte neuznala aj keď je to v štádiu riešenia ale silne dúfam že naďalej neuznajú suverenitu Kosova.. Sú tu predsa len isté asociácie..
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Co bude nasledovat?
Baskicka republika? Turecka islamska republika Nemecko?... omg a bojim sa co to spravi s nasimi "juzanmi"
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

jackb napísal:Co bude nasledovat?
Baskicka republika? Turecka islamska republika Nemecko?... omg a bojim sa co to spravi s nasimi "juzanmi"
asi tak, neviem preco ale aj tu plati ta ludska imbecilita, staty by sa mali tvorit spajnim do velkych a silnych nie nasilnym rozdelovanim na kusky ktore ajtak rozoberu zase silnejsie staty... :roll:
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Najviac co ma na tom vsetkom zaraze je, ze na jednej strane EU (aspon vacisna clenskych statov) uznava suverenitu Kosova a na druhej strane likviduju statne hranice vid Schengen a su za spajanie a bezhranicny priestor.

Neuveritelne pokritectvo.
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jeremy »

Jednoznacne neuznavam, a najviac ma pobavili vyroky niektorych v parlamente nasom: Vsak suverenitu uznava vacsina clenskych krajin atd atd

Je to blbost ako moze mat mensina vlastny stat. proste chobotina

imho bude vojna, srbsko si to tak nenecha a vojensky zautoci na kosovo
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Nj, nech zije demokracia. Hashim Thaci, ten isty Hashim Thaci, ktory je dnes premierom Kosova, bol jednym z velitelov UCK, co podrezaval za vojny hrdla zajatym Srbom? Tej UCK, ktora vypalovala dokonca aj domy Albancov, ktori odmietali UCK podporit? Tej UCK, ktora bola financovana z obochu s drogami a bielym masom, o.i.? Na srbskej strane ludia v jeho poziciach koncili pred sudom v Haagu, jemu vcera prichadzali prejavit podporu diplomaticki predstavitelia vacsiny krajin EU, o.i. > Svet sa zblaznil! <
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

ukazalo sa chrapunstvo menom USA a charakter Ruska. Ako si moze niekto len tak dovolit zobrat uzemie statu. proti tej bande by som podnikol vojensky utok, aj ked to je posledna moznost ako dostat spat svoje uzemie. nebudem sa cudovat ked toto zacnu ziadat madari spolu s tou skorumpovanou idiotskou stranou SMK, ktoru by som ja zakazal...
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jeremy »

mozme zacat hlasovanie na temu kedy si srbsko zacne branit uzemia, resp kedy srbsko zautoci na kosovo
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Nezautoci... jednak to nema zmysel jednak vlada je taka ze to nechce a ani nato nema gule, a potom by ich Amici zrovnali zo zemou... :roll:
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Tomasito napísal:Nj, nech zije demokracia. Hashim Thaci, ten isty Hashim Thaci, ktory je dnes premierom Kosova, bol jednym z velitelov UCK, co podrezaval za vojny hrdla zajatym Srbom? Tej UCK, ktora vypalovala dokonca aj domy Albancov, ktori odmietali UCK podporit? Tej UCK, ktora bola financovana z obochu s drogami a bielym masom, o.i.? Na srbskej strane ludia v jeho poziciach koncili pred sudom v Haagu, jemu vcera prichadzali prejavit podporu diplomaticki predstavitelia vacsiny krajin EU, o.i. > Svet sa zblaznil! <
A este by stacilo dodat ze obdivuje Ariela Sharona a Izraela a sam sa povazuje za moslimskeho sionistu
http://www.bezcenzury.org/rs/article.php?id=950

A k tym drogam atd
http://cz.altermedia.info/ze-zahranici/ ... _3451.html
jimino
Light Professional
Light Professional

Dovolim si povedat, ze vojna velmi nehrozi. Kosovo je totizto pod ochranou OSN a po utoku by sa udalosti rapidne zhorsili - ci uz celosvetovy konflikt (Rusko, Cina, Iran vs. EU, USA, Usrael) - mozno hroziva predstava, ale aj to je mozne. Nastastie EU nie je vo vsetkych otazkach - ako aj v pripade Kosova - nejednotna a to moze pridat silu bloku Ruska.

Zaujimavy hrac je Putin, ktory svojim vplyvom urcite nieco pre srbov ziska. Uz to nie je ten Jelcin z ktoreho bola citit len ruska vodka a povolil bombardovat pod vplyvom alkoholu hocico, je tu Putin, ktory ma proste respekt. Hold studena vojna nikdy neskoncila, len sa utlmila kym bol pri moci ten ozran Jelcin.

A najkrajsie na tom predsa len je, ako viaceri spominali, ze do 10 rokov by sa chceli Kosovcania so Srbmi usadit za jeden falosny kruhovy stol pod zastitou nasej famoznej EU :)

Inak to, ze Fush Buck uznal Kosovo dal jasne najavo, ze medzinarodne zmluvy su prenho asi tak cenene ako toaletak, ktory ma v jeho pozlatenej toalete vo white house.
Napísať odpoveď