keby si u nas madari spravili vlastny stat a podpori ich USA a Francuzsko bolo by mi smutno
Kosovo
správa
Taktiež sa pripájam k názoru, že jednostranne vyhlasenie Kosova za suverenný štat je nepriateľné. Som rad, že to naša vláda ak Kubišovi neprepne to nepodporí
Sa mi páči vyhlásenie Busha, ktorí hovorí že Srbsko môže vidieť priateľa v USA - taký cinizmus z jeho strany, že to boli, akokeby to neboli práve USA kto začal ostreľovať v roku 1999 Srbsko (vtedy ešte Juhoslávie) a teraz opäť je za devastovanie Srbska len nie vojenským spôsobom
btw. treba pamätať, že Srbsko vždy stalo pri Slovensku a nikdy nešlo proti nám (vid 2. WW), a sú to aj slovania ako sme my, a predsa nie je možné aby si hociaká menšina vytvorila na územi suverenného štátu svoju krajinu a tobôž nie v Europe (menšina vrámci celého Srbska viem, že v Kosove tvoria viac ako 90% kosovskí albánci)
Sa mi páči vyhlásenie Busha, ktorí hovorí že Srbsko môže vidieť priateľa v USA - taký cinizmus z jeho strany, že to boli, akokeby to neboli práve USA kto začal ostreľovať v roku 1999 Srbsko (vtedy ešte Juhoslávie) a teraz opäť je za devastovanie Srbska len nie vojenským spôsobom
btw. treba pamätať, že Srbsko vždy stalo pri Slovensku a nikdy nešlo proti nám (vid 2. WW), a sú to aj slovania ako sme my, a predsa nie je možné aby si hociaká menšina vytvorila na územi suverenného štátu svoju krajinu a tobôž nie v Europe (menšina vrámci celého Srbska viem, že v Kosove tvoria viac ako 90% kosovskí albánci)
asi tak, neviem preco ale aj tu plati ta ludska imbecilita, staty by sa mali tvorit spajnim do velkych a silnych nie nasilnym rozdelovanim na kusky ktore ajtak rozoberu zase silnejsie staty...jackb napísal:Co bude nasledovat?
Baskicka republika? Turecka islamska republika Nemecko?... omg a bojim sa co to spravi s nasimi "juzanmi"
Nj, nech zije demokracia. Hashim Thaci, ten isty Hashim Thaci, ktory je dnes premierom Kosova, bol jednym z velitelov UCK, co podrezaval za vojny hrdla zajatym Srbom? Tej UCK, ktora vypalovala dokonca aj domy Albancov, ktori odmietali UCK podporit? Tej UCK, ktora bola financovana z obochu s drogami a bielym masom, o.i.? Na srbskej strane ludia v jeho poziciach koncili pred sudom v Haagu, jemu vcera prichadzali prejavit podporu diplomaticki predstavitelia vacsiny krajin EU, o.i. > Svet sa zblaznil! <
re
ukazalo sa chrapunstvo menom USA a charakter Ruska. Ako si moze niekto len tak dovolit zobrat uzemie statu. proti tej bande by som podnikol vojensky utok, aj ked to je posledna moznost ako dostat spat svoje uzemie. nebudem sa cudovat ked toto zacnu ziadat madari spolu s tou skorumpovanou idiotskou stranou SMK, ktoru by som ja zakazal...
A este by stacilo dodat ze obdivuje Ariela Sharona a Izraela a sam sa povazuje za moslimskeho sionistuTomasito napísal:Nj, nech zije demokracia. Hashim Thaci, ten isty Hashim Thaci, ktory je dnes premierom Kosova, bol jednym z velitelov UCK, co podrezaval za vojny hrdla zajatym Srbom? Tej UCK, ktora vypalovala dokonca aj domy Albancov, ktori odmietali UCK podporit? Tej UCK, ktora bola financovana z obochu s drogami a bielym masom, o.i.? Na srbskej strane ludia v jeho poziciach koncili pred sudom v Haagu, jemu vcera prichadzali prejavit podporu diplomaticki predstavitelia vacsiny krajin EU, o.i. > Svet sa zblaznil! <
http://www.bezcenzury.org/rs/article.php?id=950
A k tym drogam atd
http://cz.altermedia.info/ze-zahranici/ ... _3451.html
Dovolim si povedat, ze vojna velmi nehrozi. Kosovo je totizto pod ochranou OSN a po utoku by sa udalosti rapidne zhorsili - ci uz celosvetovy konflikt (Rusko, Cina, Iran vs. EU, USA, Usrael) - mozno hroziva predstava, ale aj to je mozne. Nastastie EU nie je vo vsetkych otazkach - ako aj v pripade Kosova - nejednotna a to moze pridat silu bloku Ruska.
Zaujimavy hrac je Putin, ktory svojim vplyvom urcite nieco pre srbov ziska. Uz to nie je ten Jelcin z ktoreho bola citit len ruska vodka a povolil bombardovat pod vplyvom alkoholu hocico, je tu Putin, ktory ma proste respekt. Hold studena vojna nikdy neskoncila, len sa utlmila kym bol pri moci ten ozran Jelcin.
A najkrajsie na tom predsa len je, ako viaceri spominali, ze do 10 rokov by sa chceli Kosovcania so Srbmi usadit za jeden falosny kruhovy stol pod zastitou nasej famoznej EU
Inak to, ze Fush Buck uznal Kosovo dal jasne najavo, ze medzinarodne zmluvy su prenho asi tak cenene ako toaletak, ktory ma v jeho pozlatenej toalete vo white house.
Zaujimavy hrac je Putin, ktory svojim vplyvom urcite nieco pre srbov ziska. Uz to nie je ten Jelcin z ktoreho bola citit len ruska vodka a povolil bombardovat pod vplyvom alkoholu hocico, je tu Putin, ktory ma proste respekt. Hold studena vojna nikdy neskoncila, len sa utlmila kym bol pri moci ten ozran Jelcin.
A najkrajsie na tom predsa len je, ako viaceri spominali, ze do 10 rokov by sa chceli Kosovcania so Srbmi usadit za jeden falosny kruhovy stol pod zastitou nasej famoznej EU
Inak to, ze Fush Buck uznal Kosovo dal jasne najavo, ze medzinarodne zmluvy su prenho asi tak cenene ako toaletak, ktory ma v jeho pozlatenej toalete vo white house.