mi-chau:mi-chau napísal:ked na tebe sedi naha a dost blbo na teba pozera..
Tých chvíľ je veľa, ale najistejšie bude, ak si ju vytvoríš a následne využiješ.
Ale mi-chau má v podstate pravdu...bolek napísal:mi-chau:![]()
Tých chvíľ je veľa, ale najistejšie bude, ak si ju vytvoríš a následne využiješ.
Jééééééééééj, šak to je jake super! To som myslím aj v dajakom filme niečo na ten štýl videl... Ja to spravím asi tiež, keď bude taká situácia. Ale to si najskôr musím nájsť polovičkuMaki napísal:najlepsia pusa bola ked sme sa s priatelkou hadali, ja som zostal chvilku ticho, potom ju surovo zobral do narucia, dal pusu na celo, pusu na pery a uz z toho bol 15 minutovy maraton ze sme aj zabudli preco sme sa hadali...
deus ex machinawesley17 napísal:no a uz by som to mal mat za sebov...
lenze ona vcera neprisla...este o 16tej pisala ze uz vyraza ku kamaratovi, ktory ju mal odviest na nase dohodnute miesto...
cakal som tam pol hodinu...
a nastupil som na autobus domov...
potom som jej na pokec napisal "peknu" rp... a dneska mi prisla odpoved , v kt. bolo nieco take,ze kamarotovi sa pokazilo auto, a uz mi nemohla dat ako vedeit...mam tomu verit? ci uz kaslat na to?
aa vecer som jej volal, konecne zdvihla, a pytal som sa jej preco nedosla, a ona vypla...
takze vyzera to na koniec ... (bez zaciantku)...
je to lahsie len ked chcem nejakej babe napisat tak nikdy neviem nickchrobakos napísal:takych tu bolo![]()
ja ti poviem ze som sa parkrat stretol s holkami s ktorymi som si pisal a predtym ich nepoznalvsetko dopadlo hrozne ...tot moj postreh
azet soda..ale je dobry na to ze ak niekoho poznas z videnie(nie osobne) tak je mu lahsie napisat ako len tak na ulici sa prihovorit