Ako zistím,že je tá správna chvíľa dať holke bozk...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
bolek
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

mi-chau napísal:ked na tebe sedi naha a dost blbo na teba pozera..
mi-chau: :smt043

Tých chvíľ je veľa, ale najistejšie bude, ak si ju vytvoríš a následne využiješ. :)
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BabySHAQ »

Heh velmi prijemna tema na citanie toto je :)
Tak sa aj ja s vami podelim o moju skusenost ci skor zazitok.
Bolo taky prijemny teply letny podvecer a bol som na tribune s mojim terajsim milacikom. Ono to bolo tak ze uz sme sa objimali a naklonnost tam bola(z mojej strany sialena :oops: ) tak som jej proste dal pusu na lice ako ked sme sa lucili a potom dalsiu, potom som jej dal jednu pusu na pery a chvilku som pockal potom som zase ale hned nato 2hu,3tiu a uz to islo. Bolo to najkrajsich 15 minut v mojom zivote nieco neopisatelne. Skoda ze prave toto nebol moj prvy bozk :(, ale aj tak ten prvy je zabudnuty a spominam ako na prvy prave tento.(Len pre infosku s tou osobkou som uz skoro 8 mesiacov, niektory pamatanici isto vedia).
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

mi-chau napísal:ked na tebe sedi naha a dost blbo na teba pozera..
:D umieram ... jj vtedy ti to hadam dojde :D .......a ak mas este niejake zaujimave otazky daj ... mi-chau rad odpovie :D
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Sorry ak

Príspevok od používateľa forgottten »

Sorry ak sa to tu písalo. Čítal som na stránke www.uspesnerande.sk, že najľahšie to rozoznáš podľa (ak je situácia pomerne napätej atmosféry), tak sa dotkni pomaly a nežne končekov jej vlasov... ak jej reakcie je všetko len nie negatívna, tak je pripravená na bozk
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

BabySHAQ napísal:....
To je ta 12rocna?

Kto by s nahodou vyskytoval v 4tom rocniku strednej a mal taku tyrkysovu citanku, tak strana 171 dole ;)
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

bolek napísal:mi-chau: :smt043

Tých chvíľ je veľa, ale najistejšie bude, ak si ju vytvoríš a následne využiješ. :)
Ale mi-chau má v podstate pravdu...:wink: Pravdaže nemusí byť bezprostredne nahá alebo na ňom...ale s tým pohľadom je to tak...

A bolek, ja si skôr myslím, že by nemal nič vytvárať, ale počkať, kým mu tú príležitosť vytvorí život...Jednoducho musí cítiť, že je tá pravá chvíľa...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

čo ja viem hocikedy.. keď to nečaká a ked dostaneš facku tak to nebola tá vhodná chvíľa :lol:
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

mi-chau: lol :D:D:D ja odletiiiiim

fabo: lol :D - to uz aka vec v tej citanke...

k teme: neda sa povedat ze kedy je ta spravna chvila... musis vediet sam, vycitit... spravna chvila moze byt ked je stastna a usmieva sa a je jej s tebou fajn... spravna chvila moze byt aj ked place a je smutna a ty ju zoberies do narucia,poskytnes jej oporu a po chvili jej das jemnu pusu na pery so slovami ze vsetko bude fajn... tych chvil je vela...

najlepsia pusa bola ked sme sa s priatelkou hadali, ja som zostal chvilku ticho, potom ju surovo zobral do narucia, dal pusu na celo, pusu na pery a uz z toho bol 15 minutovy maraton ze sme aj zabudli preco sme sa hadali...
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

Jaj na taky problem si este pamataam co som mal ja :oops: bolo to tak ze sme sa lucili objimaly a ja som ju nechcel pustit som sa jej pozrel do oci a bolo to :) to je v pohode ta prava chvila pride napriklad pri lucenii ked sa objimate ak je to zvykom alebo ja neviem to pride neboj len tomu treba trosku pomoct :wink: vela stastia
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa forgottten »

Maki napísal:najlepsia pusa bola ked sme sa s priatelkou hadali, ja som zostal chvilku ticho, potom ju surovo zobral do narucia, dal pusu na celo, pusu na pery a uz z toho bol 15 minutovy maraton ze sme aj zabudli preco sme sa hadali...
Jééééééééééj, šak to je jake super! To som myslím aj v dajakom filme niečo na ten štýl videl... Ja to spravím asi tiež, keď bude taká situácia. Ale to si najskôr musím nájsť polovičku :? :oops: :roll:
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

mimkorn...ved to sa da spojit ;)...jedna s ktorou som bol na prvom oficialnom radne (po par viacmenej "nahodnych" stretkach v bare) dopadla tak, ze som ju len tak pobozkal a dostal za to facku...a potom ma pobozkala ona ;)...jedna z mojich najoblubenejsich spomienok :)...a potom bola nejaky cas mojou polovickou :)
dew6
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dew6 »

Budeš to cítiť....jednoducho začneš cítiť príjemné mravčenie a tak...Zahľadíte sa jeden druhému do očí a bude to... :smt057

Držím palce... :smt023
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

teraz v piatok som si uvedomil (bože nikdy som si nemyslel že takúto vec poviem) prvý bozk nedám kým nebudem mať vážny záujem. pretože nieje problém dať kiss (ved prečo nie je to príjemné) ale na druhej strane pre tú holku to môže znamenať ako začiatok niečoho čo ja tak vôbec nemusím brať. no vznikne z toho bud z jej strany albo aj z mojej očakávanie, ktoré sa nemusí splniť a potom sú z toho blbé pocity..
takže radšej by som sa mal zdržať a najprv holku spoznať a ked tam nebude záujem tak nič neriešiť.. ale ..
môže stať že ostanem iba frend.. bohajeho kde je tá hranica
(teraz sa cítim ako nejaký trupák za to čo som sem napísal)
nikto123
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nikto123 »

cawte chalani

v pondelok som si zacal pisat s jednou peknou babou z pokecu,uz v utorok sme sa dohodli ze v piatok ideme von :) pritom som ju doteraz este nevidel... tak som zvedavy ako to dopadne, a ci sa vo mne nesklame... dufam ze nie... pisala ze potom mozme ist aj na disku,tak tam hadam aj vyuzijem jednu z tych peknych veci co ste tu popisali :) ...
chrobakos
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chrobakos »

takych tu bolo :D

ja ti poviem ze som sa parkrat stretol s holkami s ktorymi som si pisal a predtym ich nepoznal :D vsetko dopadlo hrozne ...tot moj postreh :D azet soda..ale je dobry na to ze ak niekoho poznas z videnie(nie osobne) tak je mu lahsie napisat ako len tak na ulici sa prihovorit :P
:new03:
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Azet je dobra vec..preco nie? Nasiel som tam kopu fajn ludi (samozrejme sa to tyka naseho mesta) a vezmite si to tak..na vine nieje azet ale ludia.Magorov ktory netusim co tym sleduju, ze robia co robia...vsade sa najdu taki.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

---Aaron--- napísal:...
ked ucítiš v nohaviciach nejaké teplúčko
nikto123
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nikto123 »

no a uz by som to mal mat za sebov...
lenze ona vcera neprisla...este o 16tej pisala ze uz vyraza ku kamaratovi, ktory ju mal odviest na nase dohodnute miesto...
cakal som tam pol hodinu...
a nastupil som na autobus domov...
potom som jej na pokec napisal "peknu" rp... a dneska mi prisla odpoved , v kt. bolo nieco take,ze kamarotovi sa pokazilo auto, a uz mi nemohla dat ako vedeit... :roll: mam tomu verit? ci uz kaslat na to?

:arrow: aa vecer som jej volal, konecne zdvihla, a pytal som sa jej preco nedosla, a ona vypla...
takze vyzera to na koniec ... (bez zaciantku)...
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

wesley17 napísal:no a uz by som to mal mat za sebov...
lenze ona vcera neprisla...este o 16tej pisala ze uz vyraza ku kamaratovi, ktory ju mal odviest na nase dohodnute miesto...
cakal som tam pol hodinu...
a nastupil som na autobus domov...
potom som jej na pokec napisal "peknu" rp... a dneska mi prisla odpoved , v kt. bolo nieco take,ze kamarotovi sa pokazilo auto, a uz mi nemohla dat ako vedeit... :roll: mam tomu verit? ci uz kaslat na to?

:arrow: aa vecer som jej volal, konecne zdvihla, a pytal som sa jej preco nedosla, a ona vypla...
takze vyzera to na koniec ... (bez zaciantku)...
deus ex machina 8)
heLLhole
Expert
Expert

Príspevok od používateľa heLLhole »

chrobakos napísal:takych tu bolo :D

ja ti poviem ze som sa parkrat stretol s holkami s ktorymi som si pisal a predtym ich nepoznal :D vsetko dopadlo hrozne ...tot moj postreh :D azet soda..ale je dobry na to ze ak niekoho poznas z videnie(nie osobne) tak je mu lahsie napisat ako len tak na ulici sa prihovorit :P
:new03:
je to lahsie len ked chcem nejakej babe napisat tak nikdy neviem nick
Napísať odpoveď