NEROZUMIEM...!

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
littleSgirl
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

NEROZUMIEM...!

Príspevok od používateľa littleSgirl »

Hmm zacnem asi tym ze nerozumiem chlapcom…vlastne ani sama sebe ale to je uz ina kapitola. Tak pekne po poriadku.

Prednedavnom sme s jednym chlapcom zacali po sebe trochu pokukovat, no vazne len trochu, nebolo to nic vyznamne len take zachytavanie pohladov. Avsak ras mi napisal na pokeci ako sa mam a tak a ze sa mu pacim a tak, ja som bola z toho velmi prekvapena ale kedze bol fakt sexy tak som neodporovala /co nie je u mna zvykom/ nejako som pristupila na jeho hru a opatrne a nenapadne som mu city opetovala avsak ostalo len pri pisomnej forme, v skole sme sa tvarili ze sa nepozname respektive sme sa za ten kratky cas ani velmi nestretli a ket nahodou tak padol nejaky maly usmev, avsak ja som sa za ten cas do nho surovo buchla, rozmyslala som o nasom stretnuti ake to bude,… a stale ket som prisla domov tak som sa prihlasila na pokec a cakala nejaku tu spravu. Sem tam som mu napisala ,on nieco odpisal a tak, avsak asi po tyzdni som mu pisala ale zdalo sa mi ze us vazne doliezam tak to bolo velmi opatrne. Ale potom som si povedala ze koniec ze us mu nebudem vypisovat ako nejaka hlupana a nechala som to tak. No on vobec nenapisal a us sme aj prestali v skole zachytavat svoje pohlady, aspon ja jeho pretoze som nevedela co si mam mysliet, este ras mi po nejakom case nieco napisal ale vobec nie k tebe ,,my”. A tym sa to skoncilo, ja doteraz nechapem preco, ako a kedy…
….prve dni som s toho bola riadne vykolajena a som z toho dodnes aj ked som si vzdy vravela ze nikdy nebudem ako tie naivne dievcata ktore stale cakaju smsku alebo len ubohe prezvonenie,…je to fakt az klasicky trapne ale nejako podobne som dopadla jaL
……chcela by som nakoniec polozit otazku chlapcom, muzom alebo je to jedno komu, co sa odohrava v muzskom mozgu a preco to vsetko…?!

inak mam 15...
Diestro
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Diestro »

Podla mojho nazoru mozu byt 2 priciny:
1. Proste si mu svojou povahou nebrnkla do noty
2. Moze byt iba nesmely, tak mu skus navrhnut stretko a uvidis ako to dopadne
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

Hmm pokec vam dal (tebe aj jemu) trochu odvahy tak ste si napisali par veci, ale akonahle doslo k osobnemu stretku tak prisla na rad trema a hamblivost.
Ak mas o neho zaujem mozno by si mu to mohla nejakym sposobom naznacit alebo skusit napisat nejaku dlhsiu spravu na pokec. Sam sa asi k nicomu neodhodla ked to neurobil doteraz... a mozno si prave tiez mysli ze ty o neho nemas zaujem, a si to ty ktora ho ignoruje... :wink:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

littleSgirl: Je možné, že chalan si to rozmyslel. Je možné, že si sa mu istý čas páčila, ale potom videl, že to zrejme nikam nespeje a bavíte sa iba na nete, tak s tým sekol. Ďalšia možnosť je, že nebol schopný odhodlať sa k prvému kroku Skús mu napísať niečo obsiahlejšie a aj úprimnejšie. Alebo sa jednoducho vykašli na net a normálne ho v škole pozdrav - urob prvý krok a uvidíš, či sa chytí :wink:
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Je to tvrde,,ak vravis ze je pekny..asi si ho omrzela proste ho to "preslo" aj takí su no...
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

midnight_man...mozno je aj ona pekna ;)

littleSgirl...preco si vy myslite, ze chalan musi urobit nutne prvy krok?...v tomto pripade si naozaj myslim, ze chalan si bud neuvedomoval, ze si sa "do nho surovo buchla", alebo je proste len nesmely...mozno si to aj malo davala najavo...
mali by ste sa porozpravat a vyjasnit si to...ine riesenie nevidim (no mozno este ten pokec...ale zas sa mozte zamotat do toho co bolo a ked pride na stretko zas bude problem)
littleSgirl
Amateur
Amateur

hm praveze k tomu stretku ani nedoslo on mi aj pisal ze sa chce stretnut a ja ze tiez......ale potom som sa dozvedela ze niekomu povedal alebo napisal neviem us ze ma vela dievcat na vyber a ze teraz ziadnu nechce...to ma nahnevalo a preto som sa uz o nic nepokusala lebo som myslela ze....ani neviem co som si myslela. a on sa uz potom vobec neozval tak.....
sa priklanam k tomu ze si to rozmyslel aj ket nechcem tomu verit:(

a este jedna vec..mosno som prilis zasadova ale nikdy nenaberiem aby som prvy krok spravila ja!...jednoducho mi to nejako nezapada aby nieco riesilo dievca......hmm blba povaha..heh
Aiden
Darca
Darca

littleSgirl napísal:potom som sa dozvedela ze niekomu povedal alebo napisal neviem us ze ma vela dievcat na vyber a ze teraz ziadnu nechce
nieje to jedno co niekomu povedal?...kludne to moze byt tak, ze niekto o sebe tvrdi aky je strasny playboy, ze moze mat kazdu a pritom je este panic ;)
littleSgirl napísal:to ma nahnevalo a preto som sa uz o nic nepokusala
...a to bola podla mna ta chyba

//pouzivaj Obrázok ;)

neboli ste to prave vy zeny, ktore ste zacali s tym, ze chcete rovnopravnost? ;)...urcite nieje nic zle na tom, ked vztah nezacne chlap...prepac, ale na takuto "hrdost" sa ti kazdy vykasle...a uprimne, je to dost blba kombinacia - myslim ta "nedobytnost", co si spominala na zaciatku a tento tvoj nazor z minuleho storocia ;)
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

čo dodať..máš pravdu..vlastne si napísal všetko,čo som chcel aj ja.. :) :wink:
Diestro
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Diestro »

ZitePunkom napísal:čo dodať..máš pravdu..vlastne si napísal všetko,čo som chcel aj ja..
A co keby si nedodaval nic ked to uz za teba niekto povedal :wink:

littleSgirl: ked sa ti tak paci byt tebou porusim zasady a zavolam ho von
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Jaké zásady? O čom sa tu vlastne točí? OMG! Veď to je úplne jednoduchý princíp - keď niečo chcem, tak idem za tým, nečakám, kým to príde ono za mnou. :sly:
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

Podla mna on nechce aby si si Ty myslela ze dolieza alebo take nieco, neviem ako to povedat. A to iste si myslis aj Ty, radim Ti kaslat nato a napisat mu vzdy ked mas chut a nezastavovat sa nad tym ci doliezas alebo nie :P
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

To je síce pekné, že nechce doliezať, ale nikam sa nepohne. Z toho, že založila tému, je jasné, že jej takýto stav nevonia, tak keď aj dolezie, jemu to:

a) nevadí - tzn. asi má o ňu záujem

b) vadí a povie jej to - aspoň vie na čom je

c) vadí ale nepovie to - tak potom sa to bude dať odpozorovať, že sa síce snaží byť milý, ale je to nasilu.. (a keď nie okamžite, tak druhý tretí raz to bude badateľnejšie - ale nesmie mať nasadené ružové okuliare)
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

poviem ti takto pride aj ten pravy ktory ta nezaujme len vzhladom ale aj povahou a bude ti natolko sediet ze ziva konverzacia bude nieco uzastne pre teba takto len cez pokec je lahke pokecat z kazdym ale to je ine ako na zivo na zivo je kazdy iny chcem len povedat zabudni a neries pride niekto kto nebude potrebovat pokec na to aby sa s tebou pekne porozpraval a teba aj zaujal :)
littleSgirl
Amateur
Amateur

ouu ste mi dali!......jaa som to uz skoro brala za uzavretu kapitolu...ale dala som to tu pretoze aj ked sa pokusam riesit nieco s inym tak nemozem zabudnut na......
...a no viem emancipacie a pod., davam za pravdu ale nikdy mi z mozgu nevymazete info ze zacat ma muz!
....a dalej tym ze som to brala za ciastocne uzavrete myslela som ze uz vazne nema zaujem, a ze akykolvek krok bude vyzerat trapne a nutene!
...hm ale vazne ste ma nakopli a asi s tym nieco urobim. ale neviem pretoze som dooost hambliva! hmm.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

No v mojom pripade prva zacala zena :)
Inac divny zvyk ... Chalan sa ti paci ... chcela by si ho ... ale cakas kym on k tebe dojde a Donesie si seba sameho ako na podnose :)
Treba si odvykat ... ;)
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Názory

Príspevok od používateľa forgottten »

Plne súhlasím so všetkými názormi, ktoré sa tu spomínali.

Ďalej sa obraciam k tomu, že naozaj tá zásada mi pripadá smiešna. Už som sa vyjadril v správe. Mala by si sa nad tou zásadou zamyslieť... Keď chceš CHOĎ si za TÝM! A keď nepôjdeš tak sa FAKT nečuduj, že to nemáš.. Možno raz prídeš na to, že nebudeš mať nikoho ak nie si dostatočne atraktívna na to, že mužom až kvapkajú sliny z jazyka, čo sa kolo Teba musia točiť...

Nuž a pridávam názor, okrem toho, že sa možno hanbí a všetko ostatné, čo sa spomínalo, možno je tu ešte táto alternatíva.

Chlapec uvidel, že máš záujem, začala si ho chvíľku prejavovať trošku aktívnejšie a preto upustil od túžby po Tebe. Myslím, že je častý prípad v takom veku, že muž chce ženu, kým ju musí dobíjať, kým si je neistý, čo k nemu žena cíti a tak. Keď sa žena hodí k nohám (extrém viem), alebo prejaví veľké sympatie, nechtiac to môže prehnať a muž odrazu stratí tú veľkôú túžbu.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Najkor nic nerobia, potom sa staziju ze to nieco zaniklo a odvolavaju sa na muzsky mozog... :roll: kriste pane na nebi, zeny nevedia co chcu, neprestanu kym to nedostanu, ak to dostanu nevedia ci to bolo to co chceli, alebo ak nieco chcu tvaria sa ze nic a potom lutuju... hlavne ze muzska logika je ta zvratena.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Mňa by zaujímalo, koľko z vás, čo píšete, že keď niečo chceš, treba ísť za tým, sa naozaj podľa tohto riadia. Keby to takto fungovalo, polka tém v LVP by tu ani nebola. A keď žena prejaví iniciatívu, tak zase sa to polke chlapov nepáči, pretože podľa nich by žena nemala byť až taká iniciatívna, odradilo ich to a oni chcú "loviť".

K téme: Vzhľadom na vek by som povedala, že chlapec sa rozhodoval medzi tebou a niekým a nevedel sa rozhodnúť. Ty si sa medzi tým doňho zbláznila, lenže on uvážil, že radšej to nechá tak a berie ťa ako uzavretú kapitolu.
Čiže neviem, či má nejaký význam mu teraz vypisovať na pokeci. Keď už, tak sa s ním porozprávať...
Aiden
Darca
Darca

bolek napísal:Mňa by zaujímalo, koľko z vás, čo píšete, že keď niečo chceš, treba ísť za tým, sa naozaj podľa tohto riadia.
ja :)
Napísať odpoveď