Domena - prenajom
-
bruno.b
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Domena - prenajom
mam nejake zaujimave domeny, ktore su mi vsak nanic. su nevyuzite. chcel by som ich prenajat, pripadne predat. ale.... skusal som ich vydrazit (aukro, onetwosold, aukcie.sk a podobne) ale bezuspesne. potom som skusal burza-domen.sk a 2 podobne sajty. ale tiez bez uspechu. chcem sa teda spytat, ci mi neviete odporucit nejaky sposob, sluzbu, web kde by som mohol tieto domeny ponuknut do prenajmu, popripade predat. ak chcete kludne vam dodatocne napisem o ake domeny sa jedna, ci je to s hostingom alebo bez, ako je to s dns, predlzenim a podobne.
zatial dakujem za vsetky tipy
zatial dakujem za vsetky tipy
-
bruno.b
Light Expert
jj, ako vravi junior(-ko
)
svetblogov.eu a tvojwebhosting.eu
tvojwebhosting ma dobry PR, je tam aj obsah ale ten si moze dat kazdy prec a bud si dat svoj host alebo ten co je, za priplatok.
a mimochodom, ak je tu niekto, komu sa podari najst kupca ktori aspon jednu z nich prenajme, pripadne kupi, dam mu 15% z mesacnej sumy za prenajom
na dotazy rad odpoviem. ale prosim ziadne prispevky typu naco, je to nanic, zbytocne, ze chcem zbohatnut a podobne
svetblogov.eu a tvojwebhosting.eu
tvojwebhosting ma dobry PR, je tam aj obsah ale ten si moze dat kazdy prec a bud si dat svoj host alebo ten co je, za priplatok.
a mimochodom, ak je tu niekto, komu sa podari najst kupca ktori aspon jednu z nich prenajme, pripadne kupi, dam mu 15% z mesacnej sumy za prenajom
na dotazy rad odpoviem. ale prosim ziadne prispevky typu naco, je to nanic, zbytocne, ze chcem zbohatnut a podobne
odkial mam? proste mam. skus sa popitat,napis napr pekarovicovi co chce za nejaku jeho domenu...povie ti aj 40k mesacne...NuSuey napísal:lolky.. a to odkial mas ze sa take veci prenajimaju za tolko? hh
dost blbost.. pokial ta domena na seba nezaraba tak neexistuje aby clovek za to tolko platil
proste - skarede domeny a za velky peniaz.. necuduj sa ze ti po tom ludia neskacu
250sk nieje velky peniaz.
To je,ale prenajom 2,5,10K mesacne za domenu nieje az tak neobvikli.Pre to hovorim ze prenajom tychto domen za 250sk nieje drahy ale kazdy si radsej kupy svoju.hojko napísal:warezman: Pekarovic je idiot, nic ine. Jeho ceny su okuzlujuce a neverim tomu, ze si to niekto kupi, nedajboze prenajme. Takze hodnotit na zaklade cien Pekarovica je uplne zbytocne a nikam to nevedie.
-
NuSuey
Professional
chlapce ty aj rozmyslas co hovoris? prenajom 2,5k az 10k je podla teba v pohode?
mozno tak pre firmu ktora zaraba poriadne peniaze vacsie.. kazdy aspon trochu inteligentny clovek si zaplati novu domenu akoby siel do tohto..
chlape vobec nevies o com hovoris..
vidim ta tak na ziacika zakladnej skoly, maximalne strednej skoly.. (podla pravopisu sudiac), ktory je rad ked dostane nejake vreckove od rodicov, a tu nam budes vykecavat ako je "NIC" zaplatit len tak 2.5k - 10k mesacne
je to tak trapne zabavne, ze sa nemozem vyhnut uskrnu na mojej tvari
mozno tak pre firmu ktora zaraba poriadne peniaze vacsie.. kazdy aspon trochu inteligentny clovek si zaplati novu domenu akoby siel do tohto..
vidim ta tak na ziacika zakladnej skoly, maximalne strednej skoly.. (podla pravopisu sudiac), ktory je rad ked dostane nejake vreckove od rodicov, a tu nam budes vykecavat ako je "NIC" zaplatit len tak 2.5k - 10k mesacne
Ja NEHOVORIM ze to je nic,ja hovorim ze sa domeny po tych cenach bezne prenajimaju napr kuk http://www.akronet.sk/prenajom.htmNuSuey napísal:chlapce ty aj rozmyslas co hovoris? prenajom 2,5k az 10k je podla teba v pohode?
-
NuSuey
Professional
http://www.economy.sk/
toto robil ten akro? ROFL ..
ved to je ako spred 10-15 rokov
edit:
http://www.orangeagency.sk/
- alebo toto
ach lubia sa mi tie staticke html adresy
wau..a za toto ludia aj platia? to nemal by akro platit im? 
toto robil ten akro? ROFL ..
ved to je ako spred 10-15 rokov
edit:
http://www.orangeagency.sk/
- alebo toto
ach lubia sa mi tie staticke html adresy