Domena - prenajom

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
bruno.b
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Domena - prenajom

Príspevok od používateľa bruno.b »

mam nejake zaujimave domeny, ktore su mi vsak nanic. su nevyuzite. chcel by som ich prenajat, pripadne predat. ale.... skusal som ich vydrazit (aukro, onetwosold, aukcie.sk a podobne) ale bezuspesne. potom som skusal burza-domen.sk a 2 podobne sajty. ale tiez bez uspechu. chcem sa teda spytat, ci mi neviete odporucit nejaky sposob, sluzbu, web kde by som mohol tieto domeny ponuknut do prenajmu, popripade predat. ak chcete kludne vam dodatocne napisem o ake domeny sa jedna, ci je to s hostingom alebo bez, ako je to s dns, predlzenim a podobne.

zatial dakujem za vsetky tipy
ehm123
King
King

Príspevok od používateľa ehm123 »

napis ake mas ;)
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Ak sa jedná o .sk domény, máš veľmi nízku šancu to prenajať alebo výhodne predať..
junior3
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa junior3 »

warezman napísal:napis ake mas ;)
Ak sa nemýlim, zdá sa mi že ide o domény svetblogov.eu a tvojwebhosting.eu. Ze bruno? :P
bruno.b
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

jj, ako vravi junior(-ko :P )
svetblogov.eu a tvojwebhosting.eu

tvojwebhosting ma dobry PR, je tam aj obsah ale ten si moze dat kazdy prec a bud si dat svoj host alebo ten co je, za priplatok.

a mimochodom, ak je tu niekto, komu sa podari najst kupca ktori aspon jednu z nich prenajme, pripadne kupi, dam mu 15% z mesacnej sumy za prenajom :wink:

na dotazy rad odpoviem. ale prosim ziadne prispevky typu naco, je to nanic, zbytocne, ze chcem zbohatnut a podobne
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Aku navstevnost tam mas a ake sumy si za to predstavujes???
bruno.b
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

svetblogov nema zaidnu navstevnost kedze tam nie je obsah. tvojwebhosting ma sice obsah ale nemam na to cas takze sa o to ani nikto nestara (dovod prenajmu domeny), takze tam je v podstate tiez navstevnost mizerna (cca 168 navstev za januar).

cena? neviem. od tych 250sk/mesiac. v pripade prenajmu
bruno.b
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

pani tak neviete mi poradit kde by som ich mohol dat ako ponuku?
ehm123
King
King

Domeny su skarede,kazdy si radsej najde ekvivalent v podobe novej domeny ako platit 250sk za domenu a ked sa mu web rozrastie a budes chciet viac tak sa moze aj....
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

250 za take skarede adresy ? omfg .. ako, dufam ze si to myslel ako zart :D :twisted:
ehm123
King
King

NuSuey napísal:250 za take skarede adresy ? omfg .. ako, dufam ze si to myslel ako zart :D :twisted:
250SK určite nieje veľa ;) pekne adresy sa prenajímajú po 2k,5k,10k....mesačne...ale každý si radšej kúpy svoju doménu...
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

lolky.. a to odkial mas ze sa take veci prenajimaju za tolko? hh

dost blbost.. pokial ta domena na seba nezaraba tak neexistuje aby clovek za to tolko platil :)

proste - skarede domeny a za velky peniaz.. necuduj sa ze ti po tom ludia neskacu
ehm123
King
King

NuSuey napísal:lolky.. a to odkial mas ze sa take veci prenajimaju za tolko? hh

dost blbost.. pokial ta domena na seba nezaraba tak neexistuje aby clovek za to tolko platil :)

proste - skarede domeny a za velky peniaz.. necuduj sa ze ti po tom ludia neskacu
odkial mam? proste mam. skus sa popitat,napis napr pekarovicovi co chce za nejaku jeho domenu...povie ti aj 40k mesacne... ;)

250sk nieje velky peniaz.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

warezman: Pekarovic je idiot, nic ine. Jeho ceny su okuzlujuce a neverim tomu, ze si to niekto kupi, nedajboze prenajme. Takze hodnotit na zaklade cien Pekarovica je uplne zbytocne a nikam to nevedie.
ehm123
King
King

hojko napísal:warezman: Pekarovic je idiot, nic ine. Jeho ceny su okuzlujuce a neverim tomu, ze si to niekto kupi, nedajboze prenajme. Takze hodnotit na zaklade cien Pekarovica je uplne zbytocne a nikam to nevedie.
To je,ale prenajom 2,5,10K mesacne za domenu nieje az tak neobvikli.Pre to hovorim ze prenajom tychto domen za 250sk nieje drahy ale kazdy si radsej kupy svoju.
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

chlapce ty aj rozmyslas co hovoris? prenajom 2,5k az 10k je podla teba v pohode?

mozno tak pre firmu ktora zaraba poriadne peniaze vacsie.. kazdy aspon trochu inteligentny clovek si zaplati novu domenu akoby siel do tohto..

chlape vobec nevies o com hovoris..

vidim ta tak na ziacika zakladnej skoly, maximalne strednej skoly.. (podla pravopisu sudiac), ktory je rad ked dostane nejake vreckove od rodicov, a tu nam budes vykecavat ako je "NIC" zaplatit len tak 2.5k - 10k mesacne

je to tak trapne zabavne, ze sa nemozem vyhnut uskrnu na mojej tvari :roll:
ehm123
King
King

NuSuey napísal:chlapce ty aj rozmyslas co hovoris? prenajom 2,5k az 10k je podla teba v pohode?

mozno tak pre firmu ktora zaraba poriadne peniaze vacsie.. kazdy aspon trochu inteligentny clovek si zaplati novu domenu akoby siel do tohto..

chlape vobec nevies o com hovoris..

vidim ta tak na ziacika zakladnej skoly, maximalne strednej skoly.. (podla pravopisu sudiac), ktory je rad ked dostane nejake vreckove od rodicov, a tu nam budes vykecavat ako je "NIC" zaplatit len tak 2.5k - 10k mesacne

je to tak trapne zabavne, ze sa nemozem vyhnut uskrnu na mojej tvari :roll:
Ja NEHOVORIM ze to je nic,ja hovorim ze sa domeny po tych cenach bezne prenajimaju napr kuk http://www.akronet.sk/prenajom.htm
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

warezman: Ukaz mi par domen a ceny za ktore su momentalne prenajate, rad sa na to pozriet. Ten priklad co si sem hodil teraz ako je Rhodos ci Cyprus, to je uplne nieco ine, to sa toci okolo cestovneho ruchu a ta domena sa da splatit behom par dni pri vacsej cestovke.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

OMG ten akronet ma iné ceny! 7500sk za vytvorenie 4 bannerov :D Tie bannery snáď robí Pixar alebo čo.. :lol:
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

http://www.economy.sk/

toto robil ten akro? ROFL ..

ved to je ako spred 10-15 rokov :D

edit:

http://www.orangeagency.sk/
- alebo toto

ach lubia sa mi tie staticke html adresy :D wau..a za toto ludia aj platia? to nemal by akro platit im? :D
Napísať odpoveď