problem s bootovanim mandrivy a s instalaciou
problem s bootovanim mandrivy a s instalaciou
chcem si nainstalovat mandrivu 2008 na notebook Asus A3Fc, ale ked volzim CD mam len ciernu obrazovku a PC sa tvari ze bootuje ale po chvili zacne nabiehat win., chcem pouzivat dva systemy ... som lama co sa tyka linux-u...tak by som prosil o radu ako pre lamu 
no bootovanie som vyriesil ... bolo to zle napalene DVD ale objavil sa dalsi problem... nabootuje a nezobrazi sa moznost instalacie ale len textovy rezim a caka na prikaz vyzera to asi takto "[RD-DOS] C:>" alebo nejak podobne.. a neviem co stym ako spustit instalaciu skusal som aj prikaz startx aby sa spustil graficky rezim ale nic to nerobi a ked som zadal prikaz: F:\dosutils\autorun.exe - to som vycital z manualu, tak pise se moze bezat len pod win32 - tiez to neviem presne len viem ze nieco taketo tam pise ... prosim vas o pomoc dakujem ...
-
G0lDiER_
King
- Kontaktovať používateľa:
no ked to stiahnes tak by to malo mas podobu image suboru (ISO) a nan kliknes 2x a vypalis cez nera no ak to uz nema podobu imagu tak si uz myslim ikak nepomôzes nez to stiahnut znovu.image sa da vytvorit aj zo suborov a to tak ze das jednoducho vytvorit disk dvd nahadzes subory zvolis image recorder...tak si to robil myslim ty a potom uz len hotovi image vypalis no bootovatelni zrejme nebude.ak subor image "rozbalis" do zlozky ta tym padok myslim straca prioritu boot dvd-cka