Co by ste privitali nove na fore???
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Nechcem buzerovat,ale kazdy tu baziruje nad spisovnou slovencinou,je tu dokonca tema gramaticke okienko,dokonca aj karma tu lieta za pisanie nespisovnym sposobom(aj od samotnych moderatorov)..Tak nechapem preco to nema prakticke vyuzitie..Ved tato veta sa objavuje v kazdom tretom prispevku..
Alebo tu existuje nejake tajne madarske hnutie o ktorom neviem
?Dajte vediet-aj ja mam medzi predkami madarov
.
Alebo tu existuje nejake tajne madarske hnutie o ktorom neviem
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
2 kliknutia - Moje prispevky - a tam si najdes svoj posledny...fruxo napísal:ja by som privital keby pri kazdom topicu pri tom vylistovani ked kliknete na urcity thread.. ze by tam bola nejaka ikonka ktora by ma hodila na moj posledny prispevok v teme .. aby som nemusel zbytocne hladat co som ako posledne napisal, ci na to niekto reagoval..
-
t0m4s3
Admin
Pre koho to ja robim?fruxo napísal:ja by som privital keby pri kazdom topicu pri tom vylistovani ked kliknete na urcity thread.. ze by tam bola nejaka ikonka ktora by ma hodila na moj posledny prispevok v teme .. aby som nemusel zbytocne hladat co som ako posledne napisal, ci na to niekto reagoval..
-
audiotrack
VIP
nad 1000 tu má skoro každý, to tu bude behať samý kkt, bambulka, trolejbus a iné inteligentné rankyaxXis napísal:Ja len taku drobnost, nedalo by sa zaviest aby si uzivatel mohol dat vlastny titul nad urcity pocer prispevkov (napr. nad 1000)? Je to celkom v pohode ked niesu v setci superstari, medium stari a profesionali...
-
mastermind
VIP
-
Key5ers0ze
Guru wannabe