NEROZUMIEM...!

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
mi-chau
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mi-chau »

keby sa tym muzi neriadili ludstvo vymrie
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

littleSgirl napísal:ouu ste mi dali!......jaa som to uz skoro brala za uzavretu kapitolu...ale dala som to tu pretoze aj ked sa pokusam riesit nieco s inym tak nemozem zabudnut na......
...a no viem emancipacie a pod., davam za pravdu ale nikdy mi z mozgu nevymazete info ze zacat ma muz!
....a dalej tym ze som to brala za ciastocne uzavrete myslela som ze uz vazne nema zaujem, a ze akykolvek krok bude vyzerat trapne a nutene!
...hm ale vazne ste ma nakopli a asi s tym nieco urobim. ale neviem pretoze som dooost hambliva! hmm.
tak myslim ze nech si akokolvek hambliva tak take "ahoj" zvladnes a aj ak neodzdravi alebo nieco pod zem sa neprepadnes a povies si ze si skusila :) ... nemas co stratit .. nevies co sa vyri v hlave toho chalana preco reagoval tak ako reagoval preco sa to vsetko dostalo tam kde to cele teraz je ... a jedina moznost ako to zistit je asi s tym nieco urobit ... noo a ak aj ked chces riesit nieco s niekym inym a myslis nanho tak radsej si ujasni uz prv toto nech to skonci akokolvek a az tak sa posun dalej hmm .. tak vela stastia :wink:
mi-chau napísal:Najkor nic nerobia, potom sa staziju ze to nieco zaniklo a odvolavaju sa na muzsky mozog... :roll: kriste pane na nebi, zeny nevedia co chcu, neprestanu kym to nedostanu, ak to dostanu nevedia ci to bolo to co chceli, alebo ak nieco chcu tvaria sa ze nic a potom lutuju... hlavne ze muzska logika je ta zvratena.
to je vekom . uplne suhlasim .. ale holka ma 15 ... to ju prejde skor ci neskor si ujasni hadam prioriti
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

bolek napísal:Mňa by zaujímalo, koľko z vás, čo píšete, že keď niečo chceš, treba ísť za tým, sa naozaj podľa tohto riadia.
Ja síce (obvykle) nie, ale zas nespĺňam podmienku a s pasívnym stavom som viac-menej spokojný (viem nemám sa zas čím tak chváliť :roll: ) takže padá :). Ale keď mi to nevyhovuje tak idem prídem a výsledky prevýšia očakávania.
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Treba ist za tym co chcete.ale treba vediet kde su hranice...

K teme.. a co si uz podnikla voci tomu aby si zistila ako si na tom?
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa forgottten »

bolek napísal:Mňa by zaujímalo, koľko z vás, čo píšete, že keď niečo chceš, treba ísť za tým, sa naozaj podľa tohto riadia.
Ja tiež. Podľa toho, ako veľmi to chcem samozrejme. Zvažujem, čo je prioritnejšie a vyhodnocujem situácie. Z nich si vyberám, čo vykonám.
littleSgirl
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa littleSgirl »

mi-chau napísal:Najkor nic nerobia, potom sa staziju ze to nieco zaniklo a odvolavaju sa na muzsky mozog... :roll: kriste pane na nebi, zeny nevedia co chcu, neprestanu kym to nedostanu, ak to dostanu nevedia ci to bolo to co chceli, alebo ak nieco chcu tvaria sa ze nic a potom lutuju... hlavne ze muzska logika je ta zvratena.
neviem cim to je ale mas uplnu pravdu. charakterizoval si zensky mozog! hm ak nie zensky tak aspon moj....thanks za analiizu:)
OdinHel
Expert
Expert

Príspevok od používateľa OdinHel »

...njn on moze byt taky isty ako ty, mozno ti tiez nechcel pisat, pretoze citil doliezanie :? , nechapem jednu vec, tak ked naramne spolu vypisujete na pokeci atd, preco sa v skole robite ze sa "nepoznate?" sak sa pristavim, pokecam...
Zero_RG
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zero_RG »

mnoo mozno sa hambi...alebo stratil uz zaujem... alebo proste niektory chalani maju put namotavania a nemyslia to ani vazne...
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

ja, bez risku nie je vyhra

k veci:
- no bud si ho nezaujala, nebola si ako si ta predstavoval (nebola si podla jeho vysnivaneho modelu),
- bud len skusal, ci ta dokaze namotat,
- alebo nema dostatok odvahy, aby pokracoval

takze sa ponuka niekolko rieseni:
- kaslat na to a pokracovat,
- nenechat to tak a povedat mu co si o tom myslis,
- alebo urobit krok ku vztahu.
Napísať odpoveď