skončil som skorej ako začal...??

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
tonek
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

skončil som skorej ako začal...??

Príspevok od používateľa tonek »

čaute,
tak ako som nastupil do novej školy (dobré dva roky dozadu) bola tam jedna fakt dobrá spolužiačka(aj pekná, ale hlavne povahovo). začalo to len tak cez prestavku "ahoj, škulili sme po sebe na hodinách. trvalo to celych 6 mesiacov potom som si čital nejake prispevky tuto, tak na začiatku druhaku som si povedal "som chlap" :lol: :lol: (ježiš jak sa na tom smejem :lol: ) a pozval som ju po škole do baru......no neboli sme tam sami bo to navrhol kamarat a ja som ju len pozval, skončilo to fajn, vymenili sme si čisla tel., potom sme boli vo Wiedni na vylete, tam sme si vymenili ICQ, bližšie sme sa spoznali, pytal som sa jej kamošky, že celkom v pohode ohladom mna. taksme boli zasa v bare (opat nie sami) no a tam som to trochu prehnal s pitím, a ked som bol potom u kamoša tak som jej napisal SMS že aka je krasna, no proste čisty shakespeare, no a vtom nastalo to čosi **pi*i**
proste začala sa ma pytat že prečo som jej to poslal , že ty kks že nechape vobec, ja som hovoril že nevim........
nejak ma chvilu igonre, a potom od noveho roka zase, nejak sa začala o mna zaujimať(to je len moj odhad. :lol: ).................
ale ja už som si povedal že to nema zmysel hoci stale na nu myslim.
poradte mam ju nechať tak alebo by som sa mal o niečo znova pokusiť??

karmatori - podpište sa ja vam to nevratim :)
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

sak si doteraz nic nespravil... jedna sms o tom ze aka je pekna nic neznamena... vies kolkokrat som ja nejakej kamoske povedal ze je pekna a paci sa mi a nebol to koniec sveta? sak vyskusaj - uvidis.. nemas co stratit...
tonek
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

no ja som jej to ja par-krat napisal.....tak nepriamo......
šak skus šak skus.....to je take lahke ako oddeliť hlavu od tela.....
čim začať?
ja som ešte len Padawan Maki.... :lol: :lol: Ne Mistr Jedi.......
a okrem toho nenapisal som to tak "všedne"........ :lol: tak trochu romaticky
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa addictor »

po dvoch rokoch si si od spoluziacky vypytal telefonne cislo a ste boli 1x v bare...??? :shock: to sa mi zda nejak zvlastne...
ale k tvojmu problemu... napis jej SMS: ahoj, ako sa mas...???:) co robis dnes vecer... nesla by si somnou niekam von...???
a problem vybaveny, a ak bude fajn, tak sa jej opytaj, ze co by na to, keby ste si to zopakli... a zober ju niekam na caj, niekam, kde je pekne... a ak nebude javit zaujem, vzdy to mozes uhrat, akoze to bolo kamaratske pozvanie... tot moja rada... :wink:
Maki
Darca
Darca

lol lebo ja som master vsak... ach... len ti vravim to co mi vraveli mnohi a co je jedina pravda... pokial k nej nieco citis a chces nou nieco mat tak ti nezostava nic ine iba navodit nejaku situaciu a podla toho ako bude reagovat vycitit ci je dobry napad po nej vyjst s tym,ze sa ti paci viac ako len kamaratka alebo nie... proste musis skusit... ked neskusis mozes nad tym rozmyslat aj neprestat... samo sa to za teba nespravi a ak si precitas 2 temy z poslednych dni tak pokial ta baba nieje sebavedoma a nechce ta tak ona za tebou nepride...
tonek
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

no to nebolo cele dva roky..........to bolo tak rok a pol :lol: :lol:
opať problem byva inde ako ja.
ale pisal som jej či by šla niekde si sadnuť a ona že " aj by som šla ale neje času"
okrem toho mala chalana teraz už nema, a sa mi vyplaka že ked hjo stratila jake tobolo zle..........zvlastne že to nikomu inemu nepovedala okrem svojej nalepšej kamošky(a mne)....
no hej ale potom ta trapna situacia ked povie že serie na mna...... :oops: :oops: ja som jej spolužiak taže by som ju mal na očiach každy den........ :? :lol: :lol:
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa addictor »

poznal som babu aktyvne asi 6 rokov.... pred mesiacom sme sa po dlhsom case stretli a dali do reci, pisali sme si na ICQ a asi po 2 tyzdnoch som ju zavolal von, a o dva dni zas... pred tyzdnom sme sa dali dokopy... :D
takze ak sa ti dievca fakt paci, nevidim v tom problem.... staci dat najavo trosku sympatie, vziat odvahu a ono to uz pojde samo...ver mi..
:wink:
Maki
Darca
Darca

amateur napísal: ja som jej spolužiak taže by som ju mal na očiach každy den........ :? :lol: :lol:
no boze... ja mam spoluziaka a spoluziacku co spolu chodili, surovo sa pohadali a rozisli a uz vyse roka funguju normalne ako predtym... vidia sa kazdy den a nebrani im to v tom aby sa rozpravali a smiali sa...

to je len v tvojej hlave - posle ta dokelu? no boze... tak aspon budes vediet ze to nieje baba pre teba a po chvili ti to uz nebude vadit... a bude fajn..
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

a ked sa ta pytala ze preco si jej to poslal tak preco si jej to nepovedal? hlavne ze si sa nazval chlapom,... :roll:
sa ta pytala, mal si vyjst s pravdou von, nie je tvrdit ako si hrozne zamilovany, a ze je zijes len pre nu,..
ale proste jej povedat ze si s nou skvelo rozumies, paci sa ti fyzicky aj povahovo, a ze by si ju chcel spoznat aj inak ako len kamaratku,...
to je take neutralne, a urcite by to pochopila, a dala by ti aj jasnu odpoved ci ona nieco chce alebo nie,.. teraz si ty v rozpakoch, ona v rozpakoch,...
a cele je to na hovno,...
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

mal si jej rovno povedat ked sa ta pytala to bola prva chyba....tak sak neisi soplave decko chces nieco? chod si za tym co ti mam viac povedat....nieco cches isdem si za tym a spytam sa rovno :D anie? ja sa tez nevykrucam..rovno ju zoberem niekam von a dalej sa uvidi..odporucam to iste
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Skús ešte jeden intenzívnejší pokus. Niekam ju pozvať, ak sa bude vyhovárať, že nemá čas, tak navrhnúť iný termín alebo keď jej to bude vyhovovať. Ak nepôjde, tak nebude mať záujem. ak pôjde, tak z reakcií posúdiš, čo ďalej. :)
midnight_man
Guru
Guru

bolek napísal:Skús ešte jeden intenzívnejší pokus. Niekam ju pozvať, ak sa bude vyhovárať, že nemá čas, tak navrhnúť iný termín alebo keď jej to bude vyhovovať. Ak nepôjde, tak nebude mať záujem. ak pôjde, tak z reakcií posúdiš, čo ďalej. :)
ak sa bude vyhovarat..kasli na to...znaci to ze nezajem a ak by aj sla tym padom by to bolo na 2 veci
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

to si dva roky riesil jedno stretnutie v bare a icq cislo? moj skromny odhad - mal si kut zelezo za horuca.teraz je to v pucke.uz ta bude imho navzdy brat iba ako kamarata (rad by som sa vsak mylil)
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Online »

Si na tom istom ako niekedy ja som bol.
Prišiel som na inú školu, nový spolužiaci, spolužiacky. Tiež som mal jednu peknú a rozumnú spolužiačku. Začali sme sa viac zbližovať až nakoniec sme (skoro) spolu chodili.
Začal nový školský rok, mala iného a potom znova sa začala o mňa zaujímať. Lenže ako plynul čas, niekto si vymyslel totálnu blbosť čo nebola pravda. Ona tomu uverila a začala s ním chodiť.
Ale čo bolo, bolo...
Ale za vyskúšanie nič nedáš. Nevieš či sa ešte zajtra zobudíš. Užívaj si deň ako keby bol posledný! Daj do toho všetko. :)
bizzy
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bizzy »

:) ty jej napises to co si o nej myslis a potom jej povies, ze nevies preco si jej to napisal ? .. incredible

preco si jej presne v ten moment nepovedal to vsetko co nemas problem povedat(napisat) inym (chapem je to tazke). Mne by to prislo celkom vhodne. ponaucenie ?

inak plati asi co napisala "bolek".
Volil by som všetko alebo nič. resp. Vsetko alebo konecne pokoj na dusi.
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

bizzy napísal::) ty jej napises to co si o nej myslis a potom jej povies, ze nevies preco si jej to napisal ? .. incredible
suhlasim, preco si uz nedokoncil co si zacal?? ked uz nieco zacnes (aj v potuzenom stave) tak by si to mal dokoncit no a po druhe suhlasim s pinacoladou pravdepodobne si out, ale aj tak siel by som do toho (asi preto ze to mam v povahe), ale zmenil by som pristup, trochu zostrejsia na to, to ti fakt trvalo ziskat icq veeelmi dlho, a tiez cislo na telefon.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Online napísal:Užívaj si deň ako keby bol posledný!
Tak s tymto nemozem suhlasit... Sa mi paci citat z filmu Moja zena a ine katastrofy:
You know, some people say life is short and that you could get hit by a bus at any moment and that you have to live each day like it's your last. Bullshit. Life is long. You're probably not gonna get hit by a bus. And you're gonna have to live with the choices you make for the next fifty years.
preklad podstatnej casti:

Pravdepodobne vas nezrazi autobus. A budete musiet so svojimi rozhodnutiami zit dalsich 50 rokov

(ale inak suhlasim, vyjasni si to s nou)
tonek
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

hej ludia, to nebolo dva roky :lol:
ja nejsom dement že by som 24 mesiacovz nej tahal čislo a ICQ
to tak v polke 1 roč. začali sme na seba , hmm no, viac pozerať, vtedy sa mi ešte tak nepačila, možno tak fyzicky(ale babu by som si podla toho nikdy nevyberal). to od cca novembra decembra začala sa mi pačiť na urovni "mojej baby". tak som ju teda pozval, ja som sa pytal aj jej naj. kamošky že čo, že jej zatial nič nehovorila ale že pohode o mne , vačšinou karma+ :lol:
a okrem toho, ta SMS no to by chcelo podrobnejšie vysvetliť:
bol som v značne podnapitom stave, a nenapisal som to tak ako ked napr. spolužiačka začne rypať že je škaredá, a od teba sce prave počuť že neje....to bolo tak uplne inač, pekno-basničkovsko-zalubenovsko........
to ked sa ma to potom pytala to bolo cca. 15 min potom(ako som pisal bol som u kamarata a tam na ICQ), zrejme som sa vtedy zachoval jak soplave decko :? ked som jej to nepovedal :( :( .......to fakt........
ale skusim ju niekam pozvať.
ale kurnik tolko nahod okolo toho teraz tento rok:
pytala sa ma či nejdem na chatu(povedal som nie ale to koli tomu že tu chatu organizovali bifeli z našej triedy:jednak ma tam nepozvali(len ona ale ona to neorganizovala) a druhak by ma tam ani nechceli- to je nadlho proste som nešiel)
na ICQ som si s nou nepisal už nejaky ten piatok, a ona zrazu napiše že jak sa mam, na tom by nebolo nič zle akurat že mi začala vypravať že je chora.......ako keby zisťovala že či mam starosť :lol:
no a potom take normalne nahody, bola v jedom bare nahodou vtedy ked som tam bol aj ja s kamarataom a kamaratkou, došla tam s nejakym chalanom, ked som ju tam s nim uvidel tak mi nebolo dva krat do spevu....vtedy som si pomyslel, ako tu už niekto napisal, mal si kuť železo za horúca....potom ten chalan odišiel, šla si prisadnuť k nam, a ja som len tak ušťipačne rypol : to ti tvoj chalan ani nezobral pitie?
a ona s pocitom víťazstva na tvári(to musel vydeť aj mrtvy)
že : nee čosi to nebol moj chalan. usmiala sa na mna a mne sa nalada zvrtla o 2pi radianov........
no a nakonec sa prednedavnom pytala, že kamoša že či mam dievča.....
taktak nejako........
nekam ju pozvem a budem čakať buď na odje* :lol: :lol: alebo na nove dievča
:)
OdinHel
Expert
Expert

Príspevok od používateľa OdinHel »

...takato sms v spolocensky unavenom stave nieje vzdy na skodu :wink:
...aspon ju to trochu donutilo o tebe uvazovat, premyslat atd., "skusaj chlape, sak si chlap!" :twisted:
midnight_man
Guru
Guru

Prosimta uz o tom nekecaj ako stara zenska a pozvi ju niekam lol
Napísať odpoveď