hej ludia, to nebolo dva roky
ja nejsom dement že by som 24 mesiacovz nej tahal čislo a ICQ
to tak v polke 1 roč. začali sme na seba , hmm no, viac pozerať, vtedy sa mi ešte tak nepačila, možno tak fyzicky(ale babu by som si podla toho nikdy nevyberal). to od cca novembra decembra začala sa mi pačiť na urovni "mojej baby". tak som ju teda pozval, ja som sa pytal aj jej naj. kamošky že čo, že jej zatial nič nehovorila ale že pohode o mne , vačšinou karma+
a okrem toho, ta SMS no to by chcelo podrobnejšie vysvetliť:
bol som v značne podnapitom stave, a nenapisal som to tak ako ked napr. spolužiačka začne rypať že je škaredá, a od teba sce prave počuť že neje....to bolo tak uplne inač, pekno-basničkovsko-zalubenovsko........
to ked sa ma to potom pytala to bolo cca. 15 min potom(ako som pisal bol som u kamarata a tam na ICQ), zrejme som sa vtedy zachoval jak soplave decko

ked som jej to nepovedal

.......to fakt........
ale skusim ju niekam pozvať.
ale kurnik tolko nahod okolo toho teraz tento rok:
pytala sa ma či nejdem na chatu(povedal som nie ale to koli tomu že tu chatu organizovali bifeli z našej triedy:jednak ma tam nepozvali(len ona ale ona to neorganizovala) a druhak by ma tam ani nechceli- to je nadlho proste som nešiel)
na ICQ som si s nou nepisal už nejaky ten piatok, a ona zrazu napiše že jak sa mam, na tom by nebolo nič zle akurat že mi začala vypravať že je chora.......ako keby zisťovala že či mam starosť
no a potom take normalne nahody, bola v jedom bare nahodou vtedy ked som tam bol aj ja s kamarataom a kamaratkou, došla tam s nejakym chalanom, ked som ju tam s nim uvidel tak mi nebolo dva krat do spevu....vtedy som si pomyslel, ako tu už niekto napisal, mal si kuť železo za horúca....potom ten chalan odišiel, šla si prisadnuť k nam, a ja som len tak ušťipačne rypol : to ti tvoj chalan ani nezobral pitie?
a ona s pocitom víťazstva na tvári(to musel vydeť aj mrtvy)
že : nee čosi to nebol moj chalan. usmiala sa na mna a mne sa nalada zvrtla o 2pi radianov........
no a nakonec sa prednedavnom pytala, že kamoša že či mam dievča.....
taktak nejako........
nekam ju pozvem a budem čakať buď na odje*

alebo na nove dievča