Star Wars: The Force Unleashed

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
tonek
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Star Wars: The Force Unleashed

Príspevok od používateľa tonek »

http://www.lucasarts.com/games/theforce ... /trailers/

podla traileru to vyzerá dobre, avšak neviem či niekde je napisane že či to bude aj na PC, na PS2 už to je potvrdené.
podla toho videa to bude šupa, a ma to obsahovať aj neajke nove veci v engine........
v každom pade čo si o tom myslíte vy?
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Vsetko tykajuce sa SW nema chybu... Tu to nebude vynimka len ma mrzi ze je to zamerane na silu a nie na boj zblizka
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

na PC to nebude, skoda no
tonek
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Toy M@ch!n3 napísal:na PC to nebude, skoda no
už je to potvrdené?
no ja podla toho traileru si myslim, že SW má ešte stále čo ponúknuť, ale ako lekoklatik povedal, bude to zamerané na silu........ale zase v inych dieloch SW bola, hmm no, nie že sila na "vedľajšom mieste" ale podstatnejšie vnímaný bol ten contact meč-meč...........takže neviem či mam byť rad alebo nerad, v každom pripade ma serie že to nebude na tu V3S-kovu mašinu čo mam doma........:D :D :D
inač hrava tu niekto Jedi Outcast po nete? mohli by sme zorganizovať hojko ligu...... :D
server parba.cz a fachame........ no ne :)
len kolko ludi to hrava to je to :?
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Ja som si presiel singleplayer ale multiplayer som neskusal.... Teraz nato nemam moc casu.... Akurat co si raz za cas zahram CS na lamkach
tonek
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

no to by chcelo založiť tému že či nekto hrava Mp na outcasta.........bo šecky klany čo som čekoval su mrtve...... :?
a pritom je to taka dobra hra............ :)
bart1234
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bart1234 »

no tykoxo toto je fakt pecka, podla mna to bude na pc ale na to si veru pockame... :?
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

no trailer dost nice ale aj tak tam nikde nevidem logo PC takze na PC asi ee... a ak hej tak urcite nie hned.. ale velmi rad by som si to zahral - posledne co som zo sveta SW hral bol KotOR II a to uz bolo pekne davno

co sa JO MP tyka neviem, skor by som dal JA MP - par krat sme skusali so spoluziakmi v skole, ale nejak to bolo difne... presiel som to na najtasej obtiaznosti a vzdy ma rozbil spoluziak co to ledva hral... takze asi tak...
ezechiel88
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ezechiel88 »

JO MP po nete je cvokarena koze celkom sranda ale staci plesnut typka force pushom na zadot a potom u len kolo neho behat a klikat ako zbesili ,.. tak divne balancovane to je ,.. ako ked hravate CMR a pridete hrat MP v NFSku vy pojdete precizne krasne drifty nadhere pribrzdenie krasne vybrata zatacka atypek to narve v 250 do zvodidiel a predbehne vas takze tak nejako ,.... :roll:
Napísať odpoveď