Star Wars: The Force Unleashed
-
tonek
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Star Wars: The Force Unleashed
http://www.lucasarts.com/games/theforce ... /trailers/
podla traileru to vyzerá dobre, avšak neviem či niekde je napisane že či to bude aj na PC, na PS2 už to je potvrdené.
podla toho videa to bude šupa, a ma to obsahovať aj neajke nove veci v engine........
v každom pade čo si o tom myslíte vy?
podla traileru to vyzerá dobre, avšak neviem či niekde je napisane že či to bude aj na PC, na PS2 už to je potvrdené.
podla toho videa to bude šupa, a ma to obsahovať aj neajke nove veci v engine........
v každom pade čo si o tom myslíte vy?
-
lekoklatik
VIP
-
tonek
Darca
už je to potvrdené?Toy M@ch!n3 napísal:na PC to nebude, skoda no
no ja podla toho traileru si myslim, že SW má ešte stále čo ponúknuť, ale ako lekoklatik povedal, bude to zamerané na silu........ale zase v inych dieloch SW bola, hmm no, nie že sila na "vedľajšom mieste" ale podstatnejšie vnímaný bol ten contact meč-meč...........takže neviem či mam byť rad alebo nerad, v každom pripade ma serie že to nebude na tu V3S-kovu mašinu čo mam doma........
inač hrava tu niekto Jedi Outcast po nete? mohli by sme zorganizovať hojko ligu......
server parba.cz a fachame........ no ne
len kolko ludi to hrava to je to
-
lekoklatik
VIP
no trailer dost nice ale aj tak tam nikde nevidem logo PC takze na PC asi ee... a ak hej tak urcite nie hned.. ale velmi rad by som si to zahral - posledne co som zo sveta SW hral bol KotOR II a to uz bolo pekne davno
co sa JO MP tyka neviem, skor by som dal JA MP - par krat sme skusali so spoluziakmi v skole, ale nejak to bolo difne... presiel som to na najtasej obtiaznosti a vzdy ma rozbil spoluziak co to ledva hral... takze asi tak...
co sa JO MP tyka neviem, skor by som dal JA MP - par krat sme skusali so spoluziakmi v skole, ale nejak to bolo difne... presiel som to na najtasej obtiaznosti a vzdy ma rozbil spoluziak co to ledva hral... takze asi tak...
-
ezechiel88
Star
JO MP po nete je cvokarena koze celkom sranda ale staci plesnut typka force pushom na zadot a potom u len kolo neho behat a klikat ako zbesili ,.. tak divne balancovane to je ,.. ako ked hravate CMR a pridete hrat MP v NFSku vy pojdete precizne krasne drifty nadhere pribrzdenie krasne vybrata zatacka atypek to narve v 250 do zvodidiel a predbehne vas takze tak nejako ,....