Soft na okamzite vypnutie PC

Informácie o software, ankety...
Cesar
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Cesar »

:lol: Hej, to je najrýchlejší spôsob, vytiahneš zo zásuvky, je to zaručene najrýchlejšie. :lol: Tak sa dosť ľahko môže poškodiť systém aj hardware (sem tam nejaký bad sector) ale keď jedine rýchlosť rozhoduje tak to nemá konkurenciu. :)
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

Cesar napísal::lol: Hej, to je najrýchlejší spôsob, vytiahneš zo zásuvky, je to zaručene najrýchlejšie. :lol: Tak sa dosť ľahko môže poškodiť systém aj hardware (sem tam nejaký bad sector) ale keď jedine rýchlosť rozhoduje tak to nemá konkurenciu. :)
jj ja viem vitiahnut z elektriky je to najrychlejsie len s tim len pokazim PC tak radsej ostanem pri tom softvere,,
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

netrap sa a podrz tlacitko napajania.. za 5 sekund ti vypne PC a ulozi veci na HDD

//
KoCi napísal:mozno by nebolo odveci chodievat spavat skorej tak ako mama ziada (asi vie co je pre teba dobre), neprespis tak hodinu SJ a dozvies sa cosi nove o i/y

ako sry ale co je vela to je moc...
tema gramaticke okienko :D
ani som si to nevsimol :P
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

mozno by nebolo odveci chodievat spavat skorej tak ako mama ziada (asi vie co je pre teba dobre), neprespis tak hodinu SJ a dozvies sa cosi nove o i/y

kore
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kore »

nieje pasivny zdroj?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

cor3 napísal:nieje pasivny zdroj?
huh ?

//
cor3 napísal:no lebo sa hore pytal ze ako spravi tiche PC, tak ze ci je pasivny zdroj.. :roll:
njn.. cena takych zdrojov sa pohybuje cez 4000Sk.. pritom nie je tazke zohnat aj zdroj s aktivnym chladenim ktoru je extremne tichy
kore
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kore »

no lebo sa hore pytal ze ako spravi tiche PC, tak ze ci je pasivny zdroj.. :roll:
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

KoCi napísal:mozno by nebolo odveci chodievat spavat skorej tak ako mama ziada (asi vie co je pre teba dobre), neprespis tak hodinu SJ a dozvies sa cosi nove o i/y

no tak aby som bol presnejsi do skoly chodim stale a tak ako mam, ale ja byvam dlho hore v piatok a sobotu a vtedy ked pride mama tak mam zle lebo ine som neni ako pri PC a to cely den a este aj v noci tak to preto som chcel ten soft,, tak dufam ze uz chapes,,:)
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

Akoze opravit vipatie na vipnutie je uz fakt vrchol...
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

sry za OTAZKU MIMO TÉMY,ale SUFFEL,teraz Vázne,co si mal zo SJ? :o
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

napojit PC cez predlzovacku, odtial vytiahnut vodice, hodit na nejaky maly obvod a spravit spinac. natiahnut lanko napriklad na klucku a ked sa klucka pohne, spinac sa rozpoji a cely PC sa natvrdo nesetrne hnusne vypne :)
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

turtlak - to je pomerne zaujimave riesenie.. ovsem neviem ako jeho mama ale moja by nebola tak sprosta ze ked ma uvidi pri vypnutom pocitaci, tak si bude mysliet ze uz spim :D
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

KoCi napísal:turtlak - to je pomerne zaujimave riesenie.. ovsem neviem ako jeho mama ale moja by nebola tak sprosta ze ked ma uvidi pri vypnutom pocitaci, tak si bude mysliet ze uz spim :D
pravda.. vtipne...
inak je to blbost takto vypinat PC.. a pri najblizsom zapnuti zistite ze akosi nenabieha :D

inak ja mam PC v predlzovacke kde je gombik na on off.. taky svietiaci.. mam ho pod stolikom cize staci nepatrny pohyb nohou a hups.. vsetko tam napojene je bez prudu :D
inak celkom ppci by bolo ze chalan ma UPS a vypne to od elektriky a potom bude cumiet ze PC stale bezi.. :D
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

SSemteXX napísal:sry za OTAZKU MIMO TÉMY,ale SUFFEL,teraz Vázne,co si mal zo SJ? :o
jj ja viem akoze tazko mi teraz uveris ze som si to nevsimol ale fakt nejako som si to nevsimol sorry,,
robus
Novice
Novice

Príspevok od používateľa robus »

SSemteXX napísal:sry za OTAZKU MIMO TÉMY,ale SUFFEL,teraz Vázne,co si mal zo SJ? :o
ciarka za SUFFEL-om???????????
Mixalesko
Amateur
Amateur

SOft?

Príspevok od používateľa Mixalesko »

No, je to pravda, ze taky soft ktory ti vypne pc za 1s ako ja viem neexistuje. Lahsie ako vymyslat ako vypnut komp z elektriky bez poskodenia je dohodnut sa s mamou na nejakom rozumnom case do kedy mozes byt za pc !
Gadelat
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gadelat »

Dodnes nechapem aky vyznam ma power button, ked sa pc ihned nevypne. Ked ho budem chciet vypnut normaln,e pouzijem start-vypnut... No malo by sa to dat nastavit v BIOS-e. Vsetky Win98 stroje mali to tlacitko ako okamzite vypnutie, len tie NT systemy tam to takto trapne vymysleli... A aj kamarat mal PC s WinXP kde to PC vypinalo okamzite. Takze pohrab sa v BIOS-e v power settings.
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Akože hneď? Myslíš v ten moment čo to stalčíš? Ako tu už písali treba spraviť také tlačítko ako je na predlžovačke. Neviem keby niekto stále tak vypínal počitač dokedy by to fungovalo ako má? :lol:

Vypínanie v ten moment nie je normálny spôsob, lebo systém ukladá nejaké veci, pripraví sa odpojenie oddielov, opýta sa ťa keď máš niečo otvorené či to chceš uložiť.

Buď to vypínaš normálne ako treba alebo potom sa dá aj tým brutálnym spôsobom takým vypínačom. :lol:
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

a nestaci ti vypnut monitor a lahnut akoze spat ? keby mala nejake pripomienky tak povies ze si nechal nieco stahovat cez noc :)
5oM
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Diplomacia

Príspevok od používateľa 5oM »

A co takto skusit inu taktiku zvanu diplomacia?
Poziadat rodicov o skusobne obdobie, ze to nema vplyv na tvoje vysledky, ze pokial sa zhorsia, tak beries zakaz za predmetny a nebudes sa hravat po nociach. Ze je to tvojim relaxom a cez den sa venujes povinnostiam.
Napísať odpoveď