Soft na okamzite vypnutie PC
-
Suffel
Guru
- Kontaktovať používateľa:
jj ja viem vitiahnut z elektriky je to najrychlejsie len s tim len pokazim PC tak radsej ostanem pri tom softvere,,Cesar napísal:Hej, to je najrýchlejší spôsob, vytiahneš zo zásuvky, je to zaručene najrýchlejšie.
Tak sa dosť ľahko môže poškodiť systém aj hardware (sem tam nejaký bad sector) ale keď jedine rýchlosť rozhoduje tak to nemá konkurenciu.
-
Šu-Do
Redeemer
netrap sa a podrz tlacitko napajania.. za 5 sekund ti vypne PC a ulozi veci na HDD
//
ani som si to nevsimol
//
tema gramaticke okienkoKoCi napísal:mozno by nebolo odveci chodievat spavat skorej tak ako mama ziada (asi vie co je pre teba dobre), neprespis tak hodinu SJ a dozvies sa cosi nove o i/y
ako sry ale co je vela to je moc...
ani som si to nevsimol
-
Suffel
Guru
no tak aby som bol presnejsi do skoly chodim stale a tak ako mam, ale ja byvam dlho hore v piatok a sobotu a vtedy ked pride mama tak mam zle lebo ine som neni ako pri PC a to cely den a este aj v noci tak to preto som chcel ten soft,, tak dufam ze uz chapes,,:)KoCi napísal:mozno by nebolo odveci chodievat spavat skorej tak ako mama ziada (asi vie co je pre teba dobre), neprespis tak hodinu SJ a dozvies sa cosi nove o i/y
ako sry ale co je vela to je moc...
-
Šu-Do
Redeemer
pravda.. vtipne...KoCi napísal:turtlak - to je pomerne zaujimave riesenie.. ovsem neviem ako jeho mama ale moja by nebola tak sprosta ze ked ma uvidi pri vypnutom pocitaci, tak si bude mysliet ze uz spim
inak je to blbost takto vypinat PC.. a pri najblizsom zapnuti zistite ze akosi nenabieha
inak ja mam PC v predlzovacke kde je gombik na on off.. taky svietiaci.. mam ho pod stolikom cize staci nepatrny pohyb nohou a hups.. vsetko tam napojene je bez prudu
inak celkom ppci by bolo ze chalan ma UPS a vypne to od elektriky a potom bude cumiet ze PC stale bezi..
-
Mixalesko
Amateur
SOft?
No, je to pravda, ze taky soft ktory ti vypne pc za 1s ako ja viem neexistuje. Lahsie ako vymyslat ako vypnut komp z elektriky bez poskodenia je dohodnut sa s mamou na nejakom rozumnom case do kedy mozes byt za pc !
-
Gadelat
Light Professional
Dodnes nechapem aky vyznam ma power button, ked sa pc ihned nevypne. Ked ho budem chciet vypnut normaln,e pouzijem start-vypnut... No malo by sa to dat nastavit v BIOS-e. Vsetky Win98 stroje mali to tlacitko ako okamzite vypnutie, len tie NT systemy tam to takto trapne vymysleli... A aj kamarat mal PC s WinXP kde to PC vypinalo okamzite. Takze pohrab sa v BIOS-e v power settings.
Akože hneď? Myslíš v ten moment čo to stalčíš? Ako tu už písali treba spraviť také tlačítko ako je na predlžovačke. Neviem keby niekto stále tak vypínal počitač dokedy by to fungovalo ako má? 
Vypínanie v ten moment nie je normálny spôsob, lebo systém ukladá nejaké veci, pripraví sa odpojenie oddielov, opýta sa ťa keď máš niečo otvorené či to chceš uložiť.
Buď to vypínaš normálne ako treba alebo potom sa dá aj tým brutálnym spôsobom takým vypínačom.
Vypínanie v ten moment nie je normálny spôsob, lebo systém ukladá nejaké veci, pripraví sa odpojenie oddielov, opýta sa ťa keď máš niečo otvorené či to chceš uložiť.
Buď to vypínaš normálne ako treba alebo potom sa dá aj tým brutálnym spôsobom takým vypínačom.
Diplomacia
A co takto skusit inu taktiku zvanu diplomacia?
Poziadat rodicov o skusobne obdobie, ze to nema vplyv na tvoje vysledky, ze pokial sa zhorsia, tak beries zakaz za predmetny a nebudes sa hravat po nociach. Ze je to tvojim relaxom a cez den sa venujes povinnostiam.
Poziadat rodicov o skusobne obdobie, ze to nema vplyv na tvoje vysledky, ze pokial sa zhorsia, tak beries zakaz za predmetny a nebudes sa hravat po nociach. Ze je to tvojim relaxom a cez den sa venujes povinnostiam.