Najlepšie DVD-RW napalovačky
Re:
mastermind napísal:
to by bolo super
jj,majove vydanie sa neda stiahnut nikde... na kazdom cd revue je aj PDFko s minomesacnym cislom, takze majove pdf bude az v juni, ale ak chces ten test tak ti ho mozem oskenovat... ale az zajtra, teraz sa mi uz nechce hucat so skenerom.
to by bolo super
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa:
a co toto?hodko napísal:lg gsa-4163b
Kód: Vybrať všetko
http://shop.agem.sk/right.php?ref=JHNpZD0nRTEyaUJac1RIMDU0QjMwYlhZVTl5ZHo5cSc7JGNtZD0ndG92YXJfZGV0YWlsJzs=&product=6218107skus toto:Traktorista napísal: a co toto?EDIT: no je to ona, za 2000sk bez dph by som ju bral, pocujte, a keby ju v ageme nemali, aku mam zobrat?Kód: Vybrať všetko
http://shop.agem.sk/right.php?ref=JHNpZD0nRTEyaUJac1RIMDU0QjMwYlhZVTl5ZHo5cSc7JGNtZD0ndG92YXJfZGV0YWlsJzs=&product=6218107
Kód: Vybrať všetko
http://shop.agem.sk/right.php?ref=JHNpZD0nRTEyaUJac1RIMDU0QjMwYlhZVTl5ZHo5cSc7JGNtZD0ndG92YXJfZGV0YWlsJzs=&product=6395036-
Traktorista
Guru
-
Traktorista
Guru
Tak som si urobil zoznam:
Tam sa dost casto stava ze namju veci, tak snad to ako rezerva staci
- 1. DVD-RW LG M4163B /bulk/ /black/ -1798 bez DPH
2. DVD-RW Pioneer 109D /bulk/ /black/ -2268 bez DPH
3. DVD-RW Teac W516G /bulk/ /black/ -2022 bez DPH
Tam sa dost casto stava ze namju veci, tak snad to ako rezerva staci
-
Gizmoo
Medium Star
Zdar.. ja mam LG 4161B ...staci mi to pohode.. DVD-R napaluje 12x a DVD+R 16x ... neviem kedy to vyuzijem, lebo rychlejsie dvd ako 8x este niesu... tak cakam kedy ju vyuzijem naplno... a teraz je 4163B za 1990,-sk.... tak proste nema chybu.... ja som moju kupil v decembri za 3090... som verny znacke LG, lebo mam staru uz, 4rocnu napalovacku LG40/16/10 za ktoru som vyhodil 5500..... napalil som na nej nehorazne mnozstovo cdciek, a este stale aj napaluje.... proste z mojej vlastnej skusenosti vam doporucujem LG!!!! a ked je este za taku cenu, tak nemate o com rozmyslat!!!!!! ale aj TEAC a NEC niesu zle... co som pocul.... ale ja som proste LG..... tak hadam som vam pri rozhodovani pomohol.... adios!!!!

-
hojko
Site Admin
A to kde sa predavaju??? Okrem Verbatim, TDK, Philips, Imation a Fortis nema uz asi nikto 16x DVD+R medium, mno a v obchode som ich veru ani ja nevidel, jedine tak v skladoch. Navyse 16x palenie ak dobre pocitam je 22 MB/s, takze neviem ako by si to palil keby si chcel robit nieco na pc alebo tak, pretoze uz 8x zapis dost vytazuje PC!!!kobalt napísal:ty kde zijes v dobe kamenej??? 16x uz sa predavaju nejaku dobu...
Suhlasim s Hojkom, pri takej "osmicke" je to idealne.
Neviem ci niekto niekedy palil CD 45 min., ale kto ano a dost casto, tak prenho, rovnako ako pre mna, su tieto rychlosti dostatucujuce.
Potom uz len volit nejake normalne medium.
Ale neodpustim si, minusko je lepsie ako plusko.
(uz ked je tato tema taka dlha
)
Neviem ci niekto niekedy palil CD 45 min., ale kto ano a dost casto, tak prenho, rovnako ako pre mna, su tieto rychlosti dostatucujuce.
Potom uz len volit nejake normalne medium.
Ale neodpustim si, minusko je lepsie ako plusko.
(uz ked je tato tema taka dlha
-
jonathan.davis.com
Light Professional
-
Traktorista
Guru
Takze som si kupil tu LG nu, mali ju este lacnejsie ako som si na nete nasiel, napalil som prve DVD 4,2GB su tam filmy(dvd ripy) a za 11min. to napalilo, ani som ju neodskusal, hned som dal new firmware, a napalila bez chyby, inak tiez mi islo na 8x medium fujifilm palit 12x, nevim jak to je mozne ale slo to 
-
Traktorista
Guru
njn, aj ja som bol s BENQ spokojny, no po 3/4 roku prestala napalovat dvd cka, zatial ich ale cita/napaluje CDcka, no aj tak CD-R max. rychlsotou 16x, proste BENQ suxxx, ale to bola jedna z prvych dvd naplovaciek,...XaRaX napísal:Keby som mohol tak by som tiez bral tu LG-inu, ale mam Benq, lebo som si vybrat nemohol, no zatial som spokojny, pres tym som mal CDRW teac a tak isto som bol spokojny
-
Ali N
Medium Star
Takze podla teba je Sony rovnako dobre ako Plextor?djbliss napísal:ak este ide o to ktore su najlepsie tak podla mna tie, ktore sa najviac predavaju a najmenej vracaju na reklamaciu a to su PLEXTOR a SONY DVD-RW,.dalej doporucujem PIONEER,TEAC,TOSHIBA,LG, menej NEC,BENQ a doslova odradzam LITE-ON!!
Ja mam napalovacku Sony a neodporucam ju nikomu. Toshibu, Sony a Benq
by mali zakazat predavat
neber to osobne!,.ale kolko si ty videl napalovaciek a s kolkymi si pracoval a kolko si ich predal a kolki zakaznici ti ich prisli obuchat o hlavu aky je to sit??,.kolko krat si ich posielal na reklamaciu a kolko krat to bolo az smiesne na co sa dokazali ti vyrobcovia vyhovarat aby nemuseli tovar vymenit!!!,.asi vela krat!,.ked nepovazujes sony za dobre ??TAK PRECO HO MAS??,.odhadom z 50romiek sony na reklamacku prisli tak 2,.BENQ sa kupuje malo.TEAC TOSHIBA LG asi najviac a ziadny problem s reklamaciou!...SONY,PLEXTOR som napisal ako dve dobre znacky spolahlive,.a sony hlavne od 8x a viac..Ali N napísal: Takze podla teba je Sony rovnako dobre ako Plextor?![]()
![]()
![]()
Ja mam napalovacku Sony a neodporucam ju nikomu. Toshibu, Sony a Benq
by mali zakazat predavat