Cas straveny na hojkovi
1, Co sa tyka online statusu, tak mne sa paci a vyhovuje mi to takto. Toto nie je reakcia trvaleho odporu, ze vzdy sa musi najst niekto proti 
2. Pocitanie casu ma fungovat tak, ze po odhlaseni sa sa cas vymaze a po prihlaseni opat zacina pocitat od nuly? Bo u mna to tak je, nabehol som do druheho OS , prihlasil sa a pozeram, ze 5 sec. Takto nebudem nikdy prvy
2. Pocitanie casu ma fungovat tak, ze po odhlaseni sa sa cas vymaze a po prihlaseni opat zacina pocitat od nuly? Bo u mna to tak je, nabehol som do druheho OS , prihlasil sa a pozeram, ze 5 sec. Takto nebudem nikdy prvy
Tak to je podla mna blbost, lebo taka statistika o mnohom nevypoveda... Privital by som, aby sa ten cas zacal pocitat uderom dnesnej polnoci a potmo sa uz iba pripocitavalpato83 napísal:2. Pocitanie casu ma fungovat tak, ze po odhlaseni sa sa cas vymaze a po prihlaseni opat zacina pocitat od nuly? Bo u mna to tak je, nabehol som do druheho OS , prihlasil sa a pozeram, ze 5 sec. Takto nebudem nikdy prvy
//o kvalite prispevkov v znacnej miere svedci karma...
Tu nie je v com pretekat, ten smile je tam snad dost vyraznyh4rv3st3r napísal:Dalsi nezmysel, ktory vam umozni pretekat sa, kto bude lepsi. Nestaci, ze mate karmu. Nj, co tak spravit neaku sutaz v kvalite prispevkov?
Sak prave. Plne s tebou suhlasim, ono by sa to malo pocitat spolu.GothaR napísal:Tak to je podla mna blbost, lebo taka statistika o mnohom nevypoveda... Privital by som, aby sa ten cas zacal pocitat uderom dnesnej polnoci a potmo sa uz iba pripocitaval
//o kvalite prispevkov v znacnej miere svedci karma...
Edit: Vid prilohu. Uz tomu vobec nerozumiem
Edit2: Schweeku, uz viem. Diki, som to uz isiel prave zmazat, ale ako vidim neskoro
pokiaľ by som mohol pridať skromný názor, považujem to za kktinu, keďže ten čas strávený na fóre mal byť zaznamenávaný už od začiatku fungovania fóra (t.j. od samotnej registrácie každého jedného užívateľa)
Ale však, jak je libo ; )
// paťák :
Ale však, jak je libo ; )
// paťák :
// ak chceš zmažem to moje , napíšTabulka sa obnovuje kazde 4 hodiny.
Dnes o polnoci bude vynulovana hodnota online casu pri vsetkych uzivateloch a "odrazovy mostik" bude teda 22.2.2008 0:00.
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Skusal som sa odhlasit/prihlasit a cas ostal. Zrejme si to robil presne v dobe ked som nuloval casypato83 napísal:2. Pocitanie casu ma fungovat tak, ze po odhlaseni sa sa cas vymaze a po prihlaseni opat zacina pocitat od nuly? Bo u mna to tak je, nabehol som do druheho OS , prihlasil sa a pozeram, ze 5 sec. Takto nebudem nikdy prvy
-
audiotrack
VIP
jeeej takze uz nebudu len karmovi onanisti, ale aj casovi onanisti? 
ako informacna hodnota to nemusi byt zly udaj, trebars pre vedenie.. ale aby si uzivatelia robili este na zaklade tohto sutaze - tak to uz su extremy
.. cakam na prve staznosti na to ako nie je mozne mat taky cas, ako niekto pouziva scripty na umele drzanie aktivneho uzivatela na forach a pod 
Rad vitam nove veci, ale ocakavam od nich nejaky prakticky prinos, uzitocnu hodnotu. Uvidime ako sa tohto chyti skolka...
ako informacna hodnota to nemusi byt zly udaj, trebars pre vedenie.. ale aby si uzivatelia robili este na zaklade tohto sutaze - tak to uz su extremy
Rad vitam nove veci, ale ocakavam od nich nejaky prakticky prinos, uzitocnu hodnotu. Uvidime ako sa tohto chyti skolka...
-
Šu-Do
Redeemer
tie zvysne nicky.. su tam asi ako len doplnok i ked neboli prihlaseny mrte dlho.. pretoze sa to musi asi vyplnit.. kedze okolo pol noci tu nikto neni... pockaj den a bude to full aktivnymi usermi.. alebo do obedaSheep napísal:s tou tabulkou top 100 neni daco OK pise tam uzivatelov co neboli online 2 roky
no uz to ide ale ta tabulka sa obnovuje len raz za hodinu co je dost malo nato ze to ma zobrazovat aktualne casyŠu-Do napísal:tie zvysne nicky.. su tam asi ako len doplnok i ked neboli prihlaseny mrte dlho.. pretoze sa to musi asi vyplnit.. kedze okolo pol noci tu nikto neni... pockaj den a bude to full aktivnymi usermi.. alebo do obeda