Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
aj film Hustle & Flow je dost dobry... nie kazdemu sa moze pacit, ale mna zaujal. dal by som mu tak 9/10
http://www.csfd.cz/film/175257-hustle-a ... -and-flow/
http://www.csfd.cz/film/175257-hustle-a ... -and-flow/
dneska som pozeral Alien VS Predator : Requiem .. no a tento k nim urcite nepatri 
ja som to tiez videl.. a zaujalo ma to tym, ze Will Smith nebol nebojacny a obavany bojovnik co nema zabrany, ale sa aj bal a plakal...Eru napísal:hmm mne sa naposledy zapacilo I am legend. tak 8/10 a Interstella ak to niekomu nieco hovorito je urcite 10/10
pozrel som 3 dni po sebe Matrix, Matrix Reloaded a Matrix Revolution kedze som to este nevidel okrem 1tky. A az na to ze to bolo totalne nerealne mozem poochvalit napad, super spracovanie a dej. Najlepsie je asi Reloaded, potom tak narovnako asi 1 a 3, ta 3 asi viac ale je to skoro to iste len tu 3 trochu moc prehnali. Viem ze je to stary film ale fakt klobuk dole nad bojovymi scenami.
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Me Druhe Ja (The Brave One)
dobry filmik v podstate podobny ako Rozsudek smrti...
kvalitny herecky vykon Jodie Foster...
dobry filmik v podstate podobny ako Rozsudek smrti...
kvalitny herecky vykon Jodie Foster...
Awake je veľmi napínavý thriller, hlavná posava po anestézii zostane pri vedomí, a to pri transplantácii srdca (je hore ale nevie sa ani len pohnúť). Tým ale ešte nie je povedané nič, potom nasleujú neuveriteľné veci. Do polovice je to dosť pomalé aj nudné ale potom.. šok. 
Neviem či je také niečo možné, strašné keby sa také niečo naozaj stalo.
Môj rating 8/10, koniec filmu je neuveriteľný. 
Neviem či je také niečo možné, strašné keby sa také niečo naozaj stalo.
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Cesar
jo.. kedze si napisal ze je to super.. aj hodnotenie sa dalo akurat ma trapila herecka Alba.. kedze nie je moc uzasna herecka...
ale film bol spracovany naozaj dobre...
SPOJLER ?
jo.. kedze si napisal ze je to super.. aj hodnotenie sa dalo akurat ma trapila herecka Alba.. kedze nie je moc uzasna herecka...
ale film bol spracovany naozaj dobre...
SPOJLER ?
7/10no asi pol hodina filmu bola celkom dost onicom... vlastne film sa zacal asi tak ked zacali operovat... njn.. chalan ostal pri vedomi a uzival si.. myslel som si ze to bude horsie.. ale ani ne...
v podstate len tam behal a zistoval DOST zaujimave veci... pekne sa dej zacal vyvijat a vyvrcholenie bolo famozne... netusil som ze to bude takto... hlavne od doktora Jacka.. nemyslel som si ze by bol toho schopny..
ale inak ked sa jeho matka dozvedela ze jej syn je este na strojoch ale bez srdca, vedel som ze ona mu da jeho srdce..
ale jo.. dobry film... nenudil som sa... len ten zaciatok![]()