skončil som skorej ako začal...??

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Zero_RG
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zero_RG »

urcite to nenehaj tak...:D:D..ja som tiez takych sms napisal ..:D:D..a vetsinou to na babu zaposobi a ked ne tak povec ze si bol opity proste...:D:D:D
tonek
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tonek »

no to zaposobi to hej :lol: :lol:
no tak som jej čosi zaje*al na ICQ,že reku či nekam nepojde len tak my dvaja, a ona na to: "aj by som išla je to od teba mile že si si na mna spomenul, no teraz nemam čas.......ale sobotu o.k? vtedy mam času dosť..."
no ja som ostal vyvalený, že šak pohode, tak sobotu, už aj na to idem
som zvedavy tak sa jej to spytam akeby neč o tak to zvalim na vodku... :lol:
OdinHel
Expert
Expert

Príspevok od používateľa OdinHel »

...tak to isto, teta vodka za nic nemoze! pekne na seba to zober :lol:
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

hlavne s nou chod na triezvo a normalne sa s nou porozpravaj... ak budes mat v sobotu pocit ze ma dobru naladu a citi sa s tebou fajn tak jej to nejako zaobalene povedz... urcite nic nevalaj na tetu vodku... a ak sa ta spyta ze co ta sms mala znamenat vtedy tak jej povedz ze si bol trosku pod vplyvom a napisal si jej co si uz davno chcel a az potom si si uvedomil co si spravil... nieco take... ale urcite nehovor ze pretoze si bol na*ebany si jej to napisal - to sa jej pacit nebude
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Nj ako asi tak, alkohol nie je vyhovorka.. Nevytvara nove predstavy, len ich zosilnuje. Srpav to co ti radi Yoda :)
tonek
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

o.k tak som sa teda nevyhovoril na alkohol :D
povedala že si to musi premysleť
a to znamena že mi odpovie niečo v tom zmysle že:
mam ta rada ako kamarat blablabla.....
verim si ale toto už je nad moje sily v každom pade nebudem na nu tlačiť apočkam....... a bol to suprovy večer aj povedal že sa so mnou dobre citila
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Moj nazor - vykasli sa na nu. Ak od zaciatku neak spekuluje, tzn ze nema v tom jasno. Radsej to quitni zakial je cas, ako by ta mala tahat za nos, saksovat a predstierat velikansku lasku. Nestoji to za to, ver mi.

Ale ako som napisal, je to moj nazor, aj tak si v konecnom dosledku spravis po svojom, tym som si celkom isty. ;)
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

z vlastnej skúsenosti.. nemôžeš dlho chodiť okolo horkej kaše a dobíjať ju pomaly.. ked jej nedáš jasne najavo že máš o ňu záujem ako o ženu stane sa to čo ani jeden z nás nechce... MAM TA RADA AKO KAMARATA..
normálne s nou chod dakde von hoc aj so skupinou to je jendo len budte spolu, kecajte smejte sa zabavájte sa.. a potom príde tvoja chvíľa..
pôjdeš ju odprevadiť domov.... chviľku sa budete ešte baviť a pozoruj čo robí s kľúčami :lol: ak sa s nimi bude hrať má záujem (ano je to z filmu ale zatial ma to nesklamalo) a vtedy príde tvoja chvýľa a pakv strede vety úplne nečakane - bumm kiss a je to. bud dostaneš facku a už nikdy nebude tvoja (aspon budeš spokojný že si to skúsil a vieš na čom si) alebo hadaj čo..
budete dva týždne spolu a pak sa rozídete :lol: .. ale nie to bol joke možno bude tvoja
gl
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

kokso uz veta "musim si to premysliet" mi vravi nieco v tom zmysle utekaj kym mozes :D
tonek
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

no ja ete počkam........viem čo asi povie, ak to vobec povie.........ale zatial nepovedaala nič, možno sa tomu vyhyba.....vtedy ked som ju pozval tak som nebol ožrany, len tak vodka edna, a ona nič, takže sa nemože vyhovoriť že si to nepamata...... :D
no uvidime , ale počakm :lol: .........hadam :?
ak to tak do dvoch dni nepovi tak sa jej tak nenapadne spytam
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

no ak je to pravda co som teraz cital, ze sla s tebou von, ty si si dal jednu vodku, a ona povedalaze si to musi premysliet, tak suhlasim s kinjerilom, je to pase! veta ze si to musi premysliet, nikdy nebola dobrym znamenim.
pokial este nic nepovedala, tak mozes este trosku tlacit tou pilkou, ale neprehanat (mozno sa ti ju podari zlomit) aj ked velke sance tomu nedavam.
Napísať odpoveď