Acer vs. MSI
Acer vs. MSI
Chcem sa spytat co by ste viac odporucili na kupu, niejake plusy minusy pri tychto dvoch notebookoch alebo ak mate niejaky lepsi typ v priblizne tej cene tak sem s nim. Chcem to hlavne do skoly, programovanie (java) ale samozrejme ze nech si uz aj daco zahram. Dakujem
1. Acer Aspire 5920G-302G16MN
2. MicroStar GX610PX-034CZ
1. Acer Aspire 5920G-302G16MN
2. MicroStar GX610PX-034CZ
kvalita spracovania a materialu je myslim na strane asusu aj oproti msi aj oproti aceru... na asus som este ani nepocul ze by sa pokazil len tak.. acer kazdu chvilku... msi detto... ja neviem ale pre mna je asus zarukou pomerne vysokej kvality... aspon co sa HW tyka takze preto mam aj dosku aj VGA od asusu a ked uz raz mas osvedcenu znacku neces sa jej len tak pustit
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Nuz teoria mensieho zla, cize MSi, ale ako volba nic moc 
tam ide aj dost o to, ze asus a hp idu z jednej linky...[z tej istej fabriky], akurat dostanu inu chassis. Preto sa s nimi ani acer, ani msi nemozu zrovnavat, mozno o par rokov...Maki napísal:kvalita spracovania a materialu je myslim na strane asusu aj oproti msi aj oproti aceru... na asus som este ani nepocul ze by sa pokazil len tak.. acer kazdu chvilku... msi detto... ja neviem ale pre mna je asus zarukou pomerne vysokej kvality... aspon co sa HW tyka takze preto mam aj dosku aj VGA od asusu a ked uz raz mas osvedcenu znacku neces sa jej len tak pustit
-
NuSuey
Professional
- Kontaktovať používateľa:
keby ste tak poculi co mi uz viacery ludia hovorili o vyrobe takychto bookov .. tak by ste neporovnavali to takto 
aj minuly piatok mi o tom rozkecaval jeden znamy co robil v cesku a ci Asus, HP alebo cokolvek ..
MSI booky su vykonne, nevyjde ta to tak draho ..
ja mam EX610 ..a jedine co sa mi na nom nepaci je ze mam ATI graficku kartu
aj minuly piatok mi o tom rozkecaval jeden znamy co robil v cesku a ci Asus, HP alebo cokolvek ..
MSI booky su vykonne, nevyjde ta to tak draho ..
ja mam EX610 ..a jedine co sa mi na nom nepaci je ze mam ATI graficku kartu