ty joooo! Sayd a ta babena - mi to trochu pripominalo Mr & Mrs Smith
ale velmi dobre to ide zatial... velmi ma zaujima preco Sayd pracuje pre Bena.
btw: Des nemoze byt v 6tke: tiez neletel.
aky vysoky je Lock? nemohol byt on v tej truhle na konci 3. sesony?
jackb napísal: ty joooo! Sayd a ta babena - mi to trochu pripominalo Mr & Mrs Smith
ale velmi dobre to ide zatial... velmi ma zaujima preco Sayd pracuje pre Bena.
btw: Des nemoze byt v 6tke: tiez neletel.
aky vysoky je Lock? nemohol byt on v tej truhle na konci 3. sesony?
v tej truhle bude asi Sun..Vraví sa že ona je v tej Oceanic Six A keďže sa jej dieťa narodilo na ostrove tak ona umrela ..ale to je len taká kravinka
Ale veď z toho ústrižku novín čo držal Jack už ľudia zistili že sa asi jedná o Michaela - pričom ak aj nie, v článku sa spomína že po sebe dotyčný/á zanechal "teenage son". Takže Sun to nebude.
NDPC 4x04 Tak toto je už čo za brutaaaal....Fakt že klobúk dole pred scenáristami a všetkými čo sa natom podielajú...
Túto 4tú sériu tak zamotali že je tak hustá že nechápem polke vecí..
Fakt že No.1 seriál
Mini spoiler otázky
1. Jack hovoril o 8mich ktorý prežili pád 815ky.Kto sú tí ďalší dvaja?
2. Clair umrela a jej dieťa si zobrala Kate? Žeby to dieťa bolo v Oceanic 6
3. Kam sa podel chlap na vrtulníku?
Mini spoiler otázky
1. Jack hovoril o 8mich ktorý prežili pád 815ky.Kto sú tí ďalší dvaja?
2. Clair umrela a jej dieťa si zobrala Kate? Žeby to dieťa bolo v Oceanic 6
3. Kam sa podel chlap na vrtulníku?
1. Bol to Jackov vymysel, 6ti boli z Oceanic Six a 2ja co "akoze" umreli po pade lietadla. Je vidiet ze sestka v civilizacii taji ze ich prezilo ovela viac
2. To je dost mozne... ale to zeby bol Aaron z Oceanic Six, tak to pochybujem = to by nam uz zostal posledny a nemyslim ze na zaciatku serie odhalia hned vsetkych...
3. To sa dozvies v epizode za tyzden, coming soon
Oceanic Six by mohlo byt 6 ludi co prezilo par lietadla a k tomu este dalsi dvaja, cize Aaron, kedze sa narodil na ostrove a...??? Mozno niekto z tych co sa tam objavili, napriklad Desmond a podobne..., ci nie??? Kam sa stratila kua helikoptera, teda kam leti??? No a preco prave 3,2 miliona dolarov??? Myslim, ze otazok je opat viac a viac.
Tato cast, ma velmi nepotesila, az na jeden detail sme sa o lodi a ludi na nej nic nedozvedeli, no ale tak v dalsej casti bude mat flashback Desmond, cize uz by sme sa aj nieco mohli dozvediet.
//Kusok ma trapy este jedna vec, a to je skupinka Druhi , co je vlastne s nimi