Limp Bizkit

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
cORP.
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Limp Bizkit

Príspevok od používateľa cORP. »

ludia chcem sa spytat tato skupina uz zanikla alebo stale funguje ? pretoze ziadna ich stranka nieje uz schopna prehliadania takze to vyzera ze uz davno niesu prepacte ak sa to pytam nejako neskoro po tom pretoze som sa moc tejto kapele nevenoval najblizsie roky ale zaujalo ma to pretoze nikde neviem najst odpoved len take neurcite, viete niekto o tom viac ?
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Nemám páru..tiež som ich už dávno nepočul..a neviem,čo sa s nimi stalo..a tiež by ma to zaujímalo.. :?
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

hah, to mi pripomina situaciu ked som zistil ze moja najoblubenejsia kapela Blink 182 je uz dva roky rozdelena a ze z nej vznikli +44 a AvA :lol:
no ale k teme, na wikipedii :) je napisane ze tento rok vydaju/li album The Unquestionable Truth (Part 2) tak asi este jestvuju, ale tiez som o nich daaavno nepocul
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

bohuzial ich slava uz pominula (od doby co odisiel gitarista Wes Borland to islo dolu vodou s LB).. mozno sa este chytala v roku 04 pri albume Results may vary a skladba Behind Blue eyes.. medzi tym mali este par vystupeni.. v live programoch atd.. ale inak nic moc...

moja najoblubenejsia kapela... skoda no... :?
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

este su ale uz nebudu nikdy to co v zaciatkoch
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

podľa vás sú od nich naj pesničky, mna sa od nich páči Boiler, cover od Metallicy Sanitarium, Behin Blue Eyes a My Generation.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

mne sa lubi cover na Faith, ale aj Counterfeit je fajn a tiez Take A Look Around, Boiler, My Way, Re-Arranged su take z lepsich a ta show pri Sanitarium co robili, doooost dobre
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

kua cel by som na ich koncert..
napriklad..

3:27 min. :shock:
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Šu-Do napísal:kua cel by som na ich koncert..
napriklad..

3:27 min. :shock:
presne tak aj ja som chcel ist na ich nejake live vystupenie ale akonahle som dal na youtube nieco ako limp bizkit live tak nenaslo nic len same cover skupiny a to nemusim skoda aj ked si date ich hlavnu stranku nic okrem flash nastriekaneho napisu limp bizkit sa neda v tej strasnke pokracovat a to ked si vyhladate cez google ako official website malo by na nej byt vsetk oako diskografia turne a podonbe no nic tam nieje preto ma to tak zaujalo ze nic konkretne sa vlastne o nich uz neda dozvediet.

/edit v mojich tuzbach naivnych som dufal ze niekedy pridu na HODOKVAS no asi sa mi to ani nesplni uz :D
4Lyn
Light Expert
Light Expert

LB

Príspevok od používateľa 4Lyn »

Trosku cekujem ich najvacsiu fanusikovsku stranku www.Thearmpit.net a pisu tam, ze sa chysta vydanie DVD Rock im PArk alebo rock am ring z roku 2001, neskor by mali vydat nejake unreleased songy. V zalohe maju album the unquestionable truth part.2, ktory nahrali este s Wesom ale je bez vokalov zatial.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: LB

4Lyn napísal:Trosku cekujem ich najvacsiu fanusikovsku stranku www.Thearmpit.net a pisu tam, ze sa chysta vydanie DVD Rock im PArk alebo rock am ring z roku 2001, neskor by mali vydat nejake unreleased songy. V zalohe maju album the unquestionable truth part.2, ktory nahrali este s Wesom ale je bez vokalov zatial.
ska to ale ked sa nad tym zamyslis stale je to take divne ziadne turne ani nic ved ja by som si s radostou vypocul aj to stare co spolu spravili len ked ani oficialna stranka nejde je to zvlastne preto som zalozil tuto temu ze ako to vlastne je :?
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

zevraj sa chystaju dat dokopy
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

hehe LB som dakedy zral :D konkretne okolo roku 2001 ked mali najlepsie pesnicky, odvtedy akosi nic...no co uz skoda
cubix
Star
Star

Príspevok od používateľa cubix »

Maju v plane vydat album The Unquestionable Truth (Part 2) ale datum neni uvedeni nikde.
Inak kapela ako taka nie je najhorsia - mali celkom aj dobre pesnicky (napr. break stuff, my way,...) z tych novsich sa da vypocut tak mozno jedine Eat You Alive. Live predstavenia by aj usli (show) ale kazi to Durstov hlas :) , staci si pozret par coverov na youtube a najdete mnoho spevakov ktory to zaspievaju lepsie.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

cubix
posli link na nejaky ten cover kde to spieva niekto iny... ja som si to teraz pozeral (pocuval).. zopar songov... a akoze absolutne sa to nedotahuje na Dursta.. su to len amaterske napodobeniny... Fred Durst ma jedinecny hlas IMHO...
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

lol ze Durstov hlas to kazi ?? ako moze kazit vlastne pesnicky ??? jeho hlas je jedinecny
cubix
Star
Star

Príspevok od používateľa cubix »

Šu-Do napísal:cubix
posli link na nejaky ten cover kde to spieva niekto iny... ja som si to teraz pozeral (pocuval).. zopar songov... a akoze absolutne sa to nedotahuje na Dursta.. su to len amaterske napodobeniny... Fred Durst ma jedinecny hlas IMHO...
Ano durst ma dobry hlas, ale po prefiltrovani a s efektami. Skus si vypocut live vystupenia jeho "kolegov" ako jonathan davis alebo chino moreno (tie starsie).
A samozrejme na nete je kopu shit coverov... ale kopu krat tam najdes lepsie vykony ako original.
LB maju ako som pisal niektore skladby fajn, ale mne sa proste durstov hlas nepaci , ale kazdemu sa paci nieco ine :roll:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

cubix napísal:LB maju ako som pisal niektore skladby fajn, ale mne sa proste durstov hlas nepaci , ale kazdemu sa paci nieco ine :roll:
jj to je pravda
ale k tomu prefiltrovanemu hlasu... ktory spevak(cka) ho nema ?
teda.. ak si myslel filtrovany hlas na Live-kach tak potom ok... teda myslel si live vystupenia ?
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

No podla tohto je podla mna limp bizkit natom dosť kvalitne s live koncertom.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

jj.. tieto obrovske koncerty co mali boli uzasne.. bohuzial si ich mozem pozerat len na videach... a hlavne najlepsi vo Woodstocku.. obrovske nieco :P jedna z mojich oblubenych :oops:
inak pochybujem, ze spieva s nejakymi filtrami... to je jeho cisty hlas.. :smt034

inak to musi byt parada, si takto vybijat hlasivky na plne kkty.. uplne sa vykricat.. take odreagovanie :)
Napísať odpoveď