Limp Bizkit
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Limp Bizkit
ludia chcem sa spytat tato skupina uz zanikla alebo stale funguje ? pretoze ziadna ich stranka nieje uz schopna prehliadania takze to vyzera ze uz davno niesu prepacte ak sa to pytam nejako neskoro po tom pretoze som sa moc tejto kapele nevenoval najblizsie roky ale zaujalo ma to pretoze nikde neviem najst odpoved len take neurcite, viete niekto o tom viac ?
-
Začiatok Konca
Professional
hah, to mi pripomina situaciu ked som zistil ze moja najoblubenejsia kapela Blink 182 je uz dva roky rozdelena a ze z nej vznikli +44 a AvA
no ale k teme, na wikipedii
je napisane ze tento rok vydaju/li album The Unquestionable Truth (Part 2) tak asi este jestvuju, ale tiez som o nich daaavno nepocul
no ale k teme, na wikipedii
-
Šu-Do
Redeemer
bohuzial ich slava uz pominula (od doby co odisiel gitarista Wes Borland to islo dolu vodou s LB).. mozno sa este chytala v roku 04 pri albume Results may vary a skladba Behind Blue eyes.. medzi tym mali este par vystupeni.. v live programoch atd.. ale inak nic moc...
moja najoblubenejsia kapela... skoda no...
moja najoblubenejsia kapela... skoda no...
-
cORP.
Addict
presne tak aj ja som chcel ist na ich nejake live vystupenie ale akonahle som dal na youtube nieco ako limp bizkit live tak nenaslo nic len same cover skupiny a to nemusim skoda aj ked si date ich hlavnu stranku nic okrem flash nastriekaneho napisu limp bizkit sa neda v tej strasnke pokracovat a to ked si vyhladate cez google ako official website malo by na nej byt vsetk oako diskografia turne a podonbe no nic tam nieje preto ma to tak zaujalo ze nic konkretne sa vlastne o nich uz neda dozvediet.Šu-Do napísal:kua cel by som na ich koncert..
napriklad..
3:27 min.
/edit v mojich tuzbach naivnych som dufal ze niekedy pridu na HODOKVAS no asi sa mi to ani nesplni uz
LB
Trosku cekujem ich najvacsiu fanusikovsku stranku www.Thearmpit.net a pisu tam, ze sa chysta vydanie DVD Rock im PArk alebo rock am ring z roku 2001, neskor by mali vydat nejake unreleased songy. V zalohe maju album the unquestionable truth part.2, ktory nahrali este s Wesom ale je bez vokalov zatial.
-
cORP.
Addict
Re: LB
ska to ale ked sa nad tym zamyslis stale je to take divne ziadne turne ani nic ved ja by som si s radostou vypocul aj to stare co spolu spravili len ked ani oficialna stranka nejde je to zvlastne preto som zalozil tuto temu ze ako to vlastne je4Lyn napísal:Trosku cekujem ich najvacsiu fanusikovsku stranku www.Thearmpit.net a pisu tam, ze sa chysta vydanie DVD Rock im PArk alebo rock am ring z roku 2001, neskor by mali vydat nejake unreleased songy. V zalohe maju album the unquestionable truth part.2, ktory nahrali este s Wesom ale je bez vokalov zatial.
Maju v plane vydat album The Unquestionable Truth (Part 2) ale datum neni uvedeni nikde.
Inak kapela ako taka nie je najhorsia - mali celkom aj dobre pesnicky (napr. break stuff, my way,...) z tych novsich sa da vypocut tak mozno jedine Eat You Alive. Live predstavenia by aj usli (show) ale kazi to Durstov hlas
, staci si pozret par coverov na youtube a najdete mnoho spevakov ktory to zaspievaju lepsie.
Inak kapela ako taka nie je najhorsia - mali celkom aj dobre pesnicky (napr. break stuff, my way,...) z tych novsich sa da vypocut tak mozno jedine Eat You Alive. Live predstavenia by aj usli (show) ale kazi to Durstov hlas
Ano durst ma dobry hlas, ale po prefiltrovani a s efektami. Skus si vypocut live vystupenia jeho "kolegov" ako jonathan davis alebo chino moreno (tie starsie).Šu-Do napísal:cubix
posli link na nejaky ten cover kde to spieva niekto iny... ja som si to teraz pozeral (pocuval).. zopar songov... a akoze absolutne sa to nedotahuje na Dursta.. su to len amaterske napodobeniny... Fred Durst ma jedinecny hlas IMHO...
A samozrejme na nete je kopu shit coverov... ale kopu krat tam najdes lepsie vykony ako original.
LB maju ako som pisal niektore skladby fajn, ale mne sa proste durstov hlas nepaci , ale kazdemu sa paci nieco ine
-
Šu-Do
Redeemer
jj to je pravdacubix napísal:LB maju ako som pisal niektore skladby fajn, ale mne sa proste durstov hlas nepaci , ale kazdemu sa paci nieco ine
ale k tomu prefiltrovanemu hlasu... ktory spevak(cka) ho nema ?
teda.. ak si myslel filtrovany hlas na Live-kach tak potom ok... teda myslel si live vystupenia ?
-
Šu-Do
Redeemer
jj.. tieto obrovske koncerty co mali boli uzasne.. bohuzial si ich mozem pozerat len na videach... a hlavne najlepsi vo Woodstocku.. obrovske nieco
jedna z mojich oblubenych 
inak pochybujem, ze spieva s nejakymi filtrami... to je jeho cisty hlas..
inak to musi byt parada, si takto vybijat hlasivky na plne kkty.. uplne sa vykricat.. take odreagovanie
inak pochybujem, ze spieva s nejakymi filtrami... to je jeho cisty hlas..
inak to musi byt parada, si takto vybijat hlasivky na plne kkty.. uplne sa vykricat.. take odreagovanie